טיגון עמוק

יוסיא

New member
דוחה- פשוט מגעיל...אלוהים ישמור

אוי...אין לי מילים לתאר את הגןעל הבחילה שנעשתה ברגעים הספורים האלו. הבטן מתהפכת לי... הסבל...העינוי....והוא עוד מורח עליהם את זה...השריפה, השלפוחיות והמיים אחרי זה....הצלקות...אייייי חבל , חבל שנכנסתי בכלל ללינק הזה, אפילו לא הצלחתי לסיים לראות את ה"דבר" הזה....

roy33itc

New member
חנן,יוסיא כבר עשה את העבודה אבל להבא

אני אישית אשמח אם תצרף אזהרה קטנה בתוך הלינק. נ.ב-סוד שמור הוא שאני וננדין העברנו פעם ערב שלם,בהעברה אחד לשני סרטוני זוועה שלהם. לא הוכרז מנצח,הם פשוט בלתי נדלים. אותי אישית דווקא הקפיצה דרך החלונות והחתכים העמוקים זיעזעו ביותר,ברמת הסיכון לחיים כמובן. אבל כמו שאמר יוסיא "פשוט מגעיל". אגב נושא מעניין לדיון (בוא נוציא מזה משהו) יכול להיות עד כמה שיטות לחישול גם במחיר נזק, הכרחיות ללוחם?

ננדין

New member
אתם לא חושבים שקצת הגזמתם?

אני מסכים שהיה צריך לצרף אייקון של אזהרה אבל נראה לי שאתם קצת רגישים מידי... תבואו איתי פעם למעבדת דיסקציות, יהיה מצחיק לראות את התגובות שלכם...

chooselife

New member
נראה כמו

שרלטנות לשמה. במיוחד הבולשיטוס בחלק השני שממש מזכיר את כל הטריקים במופעים במזרח.

סרטון ../images/Emo18.gif לרגישים שביננו

אני אישית הפסקתי באמצע, גם כי זה היה ארוך מדי, וגם המוזיקה עצבנה אותי.

יוסיא

New member
מה אני רגיש?../images/Emo2.gif

נראה לי שיש לי איזה קטע עם עינויים...והדבר הזה בין אם אמיתי ובין אם לא....המחשבה על זה....ועוד לפני ארוחת הבוקר.

יש יתרון לכך

שראית את זה לפני ארוחת הבוקר. תחשוב שהיית רואה את זה אחרי הארוחה...היית מקיא הכל, לא? לגבי הרגישות, כנראה שלדברים מהסוג הזה אתה רגיש יותר. ראיתי הפעם את הסרטון שוב, מעבר לכך שבעיני זה אדיוטי, וקווצתי את הפרצוף שלי איזה פעם פעמיים, לי זה לא עשה כלום. לכל אחד יש משהו שמקפיץ אותו או מעורר אצלו בחילה/גועל/חלחלה. זה משתנה מאחד לאחד...

המוזיקה דווקא היתה סבבה

מה רע בסמי מטאל גרמני? היחיד שעבר את המבחן, והאינטיליגנט ביותר מכולם שם - הוא הצמח בהתחלה.

zoti

New member
תאילנדי!

גם מסג' וגם מקפיצים לך את הנודל באותו זמן.

למעלה