meravbr

New member
../images/Emo12.gif

"בקרוב תעלה בערוץ יס דוקו סדרה המתעדת את אחורי הקלעים של מסעדת ה"בראסרי" בתל אביב. הסדרה, שתצולם במתחם המסעדה - במטבח, בין שולחנות הסועדים ואפילו בשירותים - תכלול חמישה פרקים. שירי שחר תביים" (מתוך הארץ) מה דעתכם על המיזם?
 
התגעגעתי אז באתי.

נשמע נחמד, למרות שבסרט דוקומנטרי על אוכל, הפספוס הוא הריחות והטמים, ולא נותר לצופים בבית לשבת ולרייר ולהפעיל את הדמיון.
 

ננה f

New member
אם זה יהיה אפילו במעט עסיסי כמו

התיעוד של אנתוני בורדיין בסודות מחיי המטבח יהיה שווה להתחנף למישהו שיש לו יס כדי להיות מוזמנת לצפות.להוט כנראה מספיק חם גם בלי...-:)
 

beeyourself

New member
סדרה שבטח תפתח לכולנו את התאבון../images/Emo6.gif

יהיה קשה לצפייה
אלא אם תהיה עוגת גזר ליד
 

מיצמיצ69

New member
למיטב ידיעתי לבראסרי אין יחס"צ

גם לא לקופי בר אם למישהו יש מידע אחר אשמח לשמוע
 

meravbr

New member
הם בד"כ לא מפרסמים את עצמם

במכוון אבל ליום האהבה האחרון (וולנטיין) היתה פרסומת בטיים אאוט (כיתוב גדול בעברית של "אננא באחבק" עם שמות 2 המסעדות והבייקרי)
 

ננה f

New member
רכשתי השבוע את הבגט 40% מלא שלהם

והוא נהדר. לא מטריף כמו האורגני של עדן טבע מרקט באוריהודה, אבל מספיק טוב בשביל אספקה סדירה.
 

meravbr

New member
וואלה ספרי על האורגני - אני נוסעת

יותר מאוחר לשם...
 

smartblonda

New member
לדעתי יופי של ריאליטי T.V

הרי ליס דוקו יש מספר תוכניות שעוסקות באחורי הקלעים של המסעדה ,ועכשיו משהו משלנו ,נשמע רעיון מדליק. הבעייה היא, באם העריכה והכיוון של הסדרה,יהיו לעניין,לא משעממים ,יבשים וללא הנחיות של אנשי צוות הבראסרי. כי אז כל הרעיון פוספס. ובעניין מי שכתבה על הטעם,לא רלוונטי במיוחד מאחר ואנו אמורים להיות מרותקים למה שקורה במסעדה ומאחורי הקלעים:)
 
למעלה