מוקי ישו? שעופר שכטר ישאר פיטר פן!
פ פייה משוגעת New member 23/12/04 #7 ברור שמוקי הכי מתאים להיות ישו אבל עומר ברנעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נו באמתתת הבנאדם פנטזיה מהלכת מושלםםםםםםםםםםם
ברור שמוקי הכי מתאים להיות ישו אבל עומר ברנעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נו באמתתת הבנאדם פנטזיה מהלכת מושלםםםםםםםםםםם
° ° w a v e ° New member 23/12/04 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif
ש שרוטה במוח New member 23/12/04 #13 מה נסגר עם אנשים בפורום הזה? מה טוב בעומר ברנע??? מגעיל להסתכל עליו..
א אוהבת את אסי New member 23/12/04 #14 חחחח מה רע ../images/Emo35.gif יש לו עיינים יפות יש לו אחלה תחת חחחחח הכל אצלו טוב...... חוץ מזה שלפעמים הוא גס נורא
חחחח מה רע ../images/Emo35.gif יש לו עיינים יפות יש לו אחלה תחת חחחחח הכל אצלו טוב...... חוץ מזה שלפעמים הוא גס נורא
נ נתוש ז New member 30/12/04 #20 בעיה הבעיה היא לא אם הוא חתיך או לא.... אלא בנים אומרים שאיזה בן אחר הואר שקסי וחתיך.....
ה ההילה האדומה New member 23/12/04 #15 ווואי שווה לאלה!! מתה לראות את המדהים הזה(מוקי) בתור ישו....חח
פ פייה משוגעת New member 24/12/04 #18 חוץ מזה שהוא גס לפעמים?? זה שהו גס זה מה שהכי שקסי אצלו הוא סקס מניאק כזה זה מגניב ת'חייםםםםם הוא סקסיייי ישלו מבט של פסיכופט גוף של ממממ אין מילים והוא מדהים בפנטזה האישית שלי וואו אבל דיי לא בעומר עסקינן זה פורום של מוקי מספיק
חוץ מזה שהוא גס לפעמים?? זה שהו גס זה מה שהכי שקסי אצלו הוא סקס מניאק כזה זה מגניב ת'חייםםםםם הוא סקסיייי ישלו מבט של פסיכופט גוף של ממממ אין מילים והוא מדהים בפנטזה האישית שלי וואו אבל דיי לא בעומר עסקינן זה פורום של מוקי מספיק
פ פיטפיט New member 24/12/04 #19 עומר ברנע....דיי מזעזע... יוווווו....יצא לי חרוז!!! איכס עומר ברנע הוא מגעיייייייייל....עופר שכטר...לא היסטרי כל כך....אבל חמוד! ומוקי.....לא צריך להגיד עוד כלום...
עומר ברנע....דיי מזעזע... יוווווו....יצא לי חרוז!!! איכס עומר ברנע הוא מגעיייייייייל....עופר שכטר...לא היסטרי כל כך....אבל חמוד! ומוקי.....לא צריך להגיד עוד כלום...