Darrens Girl

New member
../images/Emo12.gif

לאן מגיעים כשרוצים לדעת את הפורום האחרון שנפתח בתפוז...
הממ. הייתי אומרת שאני חדשה, אבל הפורום רק נפתח, אז כולנו פה חדשים
אני ליבי, עוד חודשיים בת 15, מנתניה. גו'אן מארקדיה רולז
מקווה להשאר פה

ותראי מה זה

חדש-חדש, אבל עדיין התגובות ממש מהירות...
אני שמחה שאני לא במיעוט- עוד נתנייתית הצטרפה לכוחותינו
ברוכה הבאה! אז ליבי, מאיפה את מכירה את ג'ואן מארקדיה? ערוץ 3 או שהספקת כבר להתוודע ברחבי הרשת האינסופית? הצצת כבר בגלריה (כדאי, היא ממש שווה!)? וסתם, מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? שי יצטרף לברכות גם כן, כשיגיע...

Darrens Girl

New member
גם את מנתניה? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מגניב.. חחח... אני גם בפורום אוונסנס [846] ויש שם מלא מנתניה והסביבה :S אממ כשהיה את הפרק הראשון של ג'ואן מארקדיה הייתי באילת.. בחופשה. אבל לפני זה היו ת'פרסומות בערוץ 3 ואמרתי שאת זה אני חייבת לראות.. אז ערב אחד במלון הדלקתי ת'טלוויזיה וכיוונתי על ערוץ שלוש.. חח
. אממ "הצצתי" בגלריה.. חחח...
מה שמך? :)

ברודי

New member
../images/Emo45.gif נתניה../images/Emo8.gif

לקח להם זמן לפתוח את הפורום הזה. אחלה סידרה!

S h a y 9 9 9

New member
ברוכה הבאה ליבי.

חברה חדשה לקהילה שלנו...
למה מקווה להשאר פה? את נשארת!

Darrens Girl

New member
חחחח...

כי... אמ... אני יושבת על המחשב יותר מדי :| ואני מנסה לשבת פחות :| חחח... לא יצליח לי. נו טוב

Darrens Girl

New member
נצל"ש ../images/Emo3.gif

נממ אחד מהתחביבים שלי זה לעשות וולפייפרים ואפקטים לתמונות וכו'... עשיתי המון לאוונסנס, סבג' גארדן[
] ודארן הייז [
] אין לי ממש הרבה תמונות מהסדרה, ומה שיש לי [גם מהגלריות] אלו תמונות דיי קטנות.. אז לא הצלחתי לעשות וולפייפר כי הוא היה יוצא דיי ריק.. אבל עשיתי משו קטן
לא משו, באמת שלא.. בעתיד אני יעשה עוד הרבה
[=

S h a y 9 9 9

New member
וואו, יפה מאוד

יש לנו כישרון פה חבל"ז. אני לא יודע מי האמן של התמונה המצורפת הזו אבל זה לא רע גם כן. וחוץ מזה שסיוון רצתה תמונות של אלוהים אז הנה

היי ליבי!../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif

אני דניה, עוד *סופרת* חצי שנה בת 15 מהרצליה, וגם אני *עוד* חדשה. ברוכה הבאה לפורום!

למעלה