אני בוהה בזה כבר שעה...
T tulchi New member 13/9/03 #4 אני פה לגמרי לבד עם התמונה הזאת? אנשים תקומו כבר!!! זקוקה לתמיכה נפשית!!
T tulchi New member 13/9/03 #5 עוד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif קקי של תמונות אבל הוא כ"כ יפה עם הכובע
A ayaliar Well-known member 14/9/03 #16 תודה טלי../images/Emo24.gif חבל שהיא עשתה כ"כ הרבה smart blur מייקל פיט נראה מצוייר טוב נו... עוד 5 חודשים יהיו תמונות כמו שצריך.
תודה טלי../images/Emo24.gif חבל שהיא עשתה כ"כ הרבה smart blur מייקל פיט נראה מצוייר טוב נו... עוד 5 חודשים יהיו תמונות כמו שצריך.
G g a g a New member 13/9/03 #10 תמונה יפה טלי! רק למה האיכות קקה? ואני לא באה אלייך בטענות חלילה וחס...
T tulchi New member 13/9/03 #14 תראי...תשמעי...תראי הייתי שם, באתי אליו ושאלתי אותו אם אפשר לצלם אז הוא אמר שכן אבל רק בתנאי שהתמונות יצאו קקי כי יש לו מוניטין שהוא צריך לשמור עליו. זאת היתה העסקה.
תראי...תשמעי...תראי הייתי שם, באתי אליו ושאלתי אותו אם אפשר לצלם אז הוא אמר שכן אבל רק בתנאי שהתמונות יצאו קקי כי יש לו מוניטין שהוא צריך לשמור עליו. זאת היתה העסקה.
G GaleOholic New member 13/9/03 #11 ../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ב-ו-נ-ב-ו-ן|! איזה יפיוף! תודה טלינק'ה
../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif ב-ו-נ-ב-ו-ן|! איזה יפיוף! תודה טלינק'ה