השמעת? הידעת???????????????? הידת שלהוד השרון יש שיר
ס סתם משה י New member 23/5/03 #1 ../images/Emo12.gif השמעת? הידעת???????????????? הידת שלהוד השרון יש שיר
ח חיפiשית New member 24/5/03 #2 ../images/Emo3.gif כן זה שיר מפורסםםםםםםםם תנו לי בהודדדד הוד השרוןןןןןןןן תנו להיות בהוווד השרוןןןןןןןןןןן צעירי הוד השרון שרים אותו..ויש לנו גם עוד להקה של הוד השרון דור שני.!! איזה הופעות יפות היו להם במופת ויום העצמאות.. הייתה שם במיוחד אחת ששרה הכי יאפה מכולם, רק חבל שלא נתנו לה סולו הוד השרון זאת עיר חשובה ומפורסמת!!
../images/Emo3.gif כן זה שיר מפורסםםםםםםםם תנו לי בהודדדד הוד השרוןןןןןןןן תנו להיות בהוווד השרוןןןןןןןןןןן צעירי הוד השרון שרים אותו..ויש לנו גם עוד להקה של הוד השרון דור שני.!! איזה הופעות יפות היו להם במופת ויום העצמאות.. הייתה שם במיוחד אחת ששרה הכי יאפה מכולם, רק חבל שלא נתנו לה סולו הוד השרון זאת עיר חשובה ומפורסמת!!
ס סתם משה י New member 24/5/03 #3 ../images/Emo9.gif וזה לא תנו להיות בהוד השרון... זה תנו לי עוד בהוד השרון... וכן, דור שני להקה מצויינת מההכי טובות שרק יש בעולם במדינה ובארץ וכל אלו שהיה להם סולו היה מגיע להם....
../images/Emo9.gif וזה לא תנו להיות בהוד השרון... זה תנו לי עוד בהוד השרון... וכן, דור שני להקה מצויינת מההכי טובות שרק יש בעולם במדינה ובארץ וכל אלו שהיה להם סולו היה מגיע להם....
ס סתם משה י New member 24/5/03 #6 ../images/Emo46.gif אתה מעפן מה אתה מקלל שירים הא הא הא חוצפה............................ אני מתכחשת לעובדה שאתה חי באותה העיר שלי ושל מישהו מאוד חשוב ומפורסם
../images/Emo46.gif אתה מעפן מה אתה מקלל שירים הא הא הא חוצפה............................ אני מתכחשת לעובדה שאתה חי באותה העיר שלי ושל מישהו מאוד חשוב ומפורסם
ח חיפiשית New member 24/5/03 #7 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifנכון!!!!!!!!!!! אתה לא מתייבש לעצמך?!!!?? זה פשוט בושה!!!!!!! האנשים בעיר שלנו!! לא מכבדים את העיר ואת שירייה!!! הדור הצעיר של היום!!! הכל בא מה~~~> רק שתדע את זה!!!
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifנכון!!!!!!!!!!! אתה לא מתייבש לעצמך?!!!?? זה פשוט בושה!!!!!!! האנשים בעיר שלנו!! לא מכבדים את העיר ואת שירייה!!! הדור הצעיר של היום!!! הכל בא מה~~~> רק שתדע את זה!!!
S Silver Surfer New member 24/5/03 #8 LOL אם זה שיר טוב בעיינכן אני לא רוצה לדעת מה אתן שומעות בחיי היום יום שלכן. ועוד משהו, לא אכפת לי ממפורסמים, זה שהם עשירים זה לא אומר שצריכים לאהוב אותם, להפך, צריך לשנוא אותם.
LOL אם זה שיר טוב בעיינכן אני לא רוצה לדעת מה אתן שומעות בחיי היום יום שלכן. ועוד משהו, לא אכפת לי ממפורסמים, זה שהם עשירים זה לא אומר שצריכים לאהוב אותם, להפך, צריך לשנוא אותם.
ח חיפiשית New member 24/5/03 #11 ../images/Emo46.gif--------חומה../images/Emo70.gif--------------../images/Emo46.gif
B BabyGirl 4 Ever New member 26/5/03 #14 מה את לא יודעת???../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif LOL זה יעני- Laught Out Load - לצחוק בקול גדול....
מה את לא יודעת???../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif LOL זה יעני- Laught Out Load - לצחוק בקול גדול....
B BabyGirl 4 Ever New member 25/5/03 #12 שיר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif אוהבת אותו