basalt

New member
../images/Emo12.gif

מחפשת מאמרים פילוסופיים בנושא אינדיבידיאוליות- מי אני ביחס לאחרים וכיצד בנאדם לומד להבין את מקומו.

basalt

New member
הנה ספציפית מה שאני צריכה

משהו שיענה על הצרכים הבאים: (ספר פילוסופי) א) המון חוש הומור וסטייל (עד כמה שאפשר) ב) מדבר בגובה העיניים אבל מאתגר ג) בלי מושגים גבוהים ומפוצצים "הקיום האנושי.. מהות הנפש" וכל הבלה בלה הזה ד) שידון בנושא האינדיווידיאוליות/אובייקטיביות-סובייקטיביות/מציאות- דהיינו משהו שמקבע מעמדו של אדם עולם הבנתו של הוא עצמו אנאערף
אני לא מחפשת ידע ותחכומים ופילוסופים אני מחפשת מזון לנשמה, אדם מול העולם, אדם מול עצמו, מה אמיתי ומה לא, איך מבדילים בין כל החרא...

יש ספר שאולי תרצי לרכוש

אאוטסיידרים ומורדים- על העומדים מחוץ ומנגד, מאת גבריאל רעם, הוצאת ידיעות אחרונות. אני לא בטוחה אם קולע בול למה שכתבת- תחפשי בגוגל ותראי בכללי על מה זה. בעיניי זה ספר מעולה. חלקו השני סוטה לחלוטין ממה שחיפשת אז לא יודעת אם זה בדיוק.

tweeg

New member
הוא טוב מבחינת בדיחות אולי

מבחינה פילוסופית הוא גובל בדיסלקטיות מתקדמת קריאה בויקי כבר תעזור יותר

לא בקיא בו אבל שמעתי שלחומר למחשבה ולכניסה

לעולם הפילוסופיה ולמה שהוא עוסק הוא ספר לא רע .

tweeg

New member
אממ

אני לא נתקלתי בו במשהו שלא חשבתי עליו לבד חומר למחשבה הוא בטוח לא,אולי לעורר סקרנות,אבל לדעתי הוא מתאים ברמתו לילדים קטנים אבל לא הסתכלתי עליו מנקודת מבט של חדשים בתחום (הוא יותר ספר מתנה,מאשר ספר שקונים בשביל עצמך)

אה וגם,

ספריו של ארווין יאלום בעיקר "כשניטשה בכה" ו"הריפוי של שופנהאואר" שניהם דנים גם בענינים פסיכולוגיים (שכן הכותב הוא פסיכיאטר אם איני טועה) , אבל מעבר לזה שהם מעבירים את ההגות של שני הפילוסופים ברכות ובענין תוך שזירה בסיפור בעל עלילה מענינת מאוד , הם עוסקים גם לבקשתך ב"האינדיווידיאוליות/אובייקטיביות-סובייקטיביות/מציאות- דהיינו משהו שמקבע מעמדו של אדם עולם הבנתו של הוא עצמו אנאערף אני לא מחפשת ידע ותחכומים ופילוסופים אני מחפשת מזון לנשמה, אדם מול העולם, אדם מול עצמו, מה אמיתי ומה לא, איך מבדילים בין כל החרא..." קריאה מהנה

למעלה