לפי דעתי צריך לכבד את אמא מה שלא יהיה

כבד את אביך ואמך אם את לא מאמינה אז זו בעיה לא חשוב מה אמא תעשה היא תמיד אמא ואת בטח יודעת מזה אמא או שאת עוד לא אמא בקיצר זו אמא:\

תגידי אולי הייתי גם מבקשת ריבית ממנה

קצת כבוד זהו סוף סוף אמא איפה הכבוד של היום ולחני אל תיהיה בהלם זה בסדר השכחת זו אמא שלה ואמא יש רק אחת עלק בהלם מזה הדור הזה של היום ממש לא בסדר :|

Pאיזה דור יש היום היי זו אמא השכחת?

ועוד חני אומרת שהיא בהלם זו אמא מכבדים כמוני את ההורים או לא וזלא עד הכיס זו אמאאא אני המום

יש אמא ויש אמא

העובדות,אף אחד לא יודע,אז למה להשתלח, יש אמהות שעדיף לא להיות בקשר איתן ויהי מה. קחו למשל את האמא המפורסמת,או יותר האמהות המפורסמות לאחרונה שהתעללו באכזריות בילדיהם. האם זו אמא??? זו מפלצת במלוא מובן המילה. אם היתה לי אמא כזו גם הייתי מוכנה להרוג אותה. אז אנא לא להשמיץ סתם. אף אחד לא יודע מה קורה בבית של השני, אז לא לדון ולהשמיץ. לא בכל בית מנצנצים יהלומים ויש חיים נורמלים.

יקירה ..

כשהייתי בת עשרים (היום אני בת 38), הפסקתי לדבר עם אמא שלי בגלל ילדות "לא קלה" ואי אלו דברים שדאגה שאעבור בחיי, כמוני כמוך היינו נפגשות בארוחות ערב, חגים, בחתונה שלי היא הייתה עם כל הגאווה שלה אפילו מזל טוב לא אמרה... , בגיל 30 כשהתגרשתי, היא נכנסה לתמונה והייתה שם בשבילי, אבל אני הייתי מרוחקת... מאוד מפוחדת מהצעד הבא שלה.. הרבה פעמים ניטרלתי מצבים שהיו מביאים אותי למקומות של כעס/עצבים/ והיינו רבות המון.. אבל את יודעת.. התרגלנו למריבות הללו... היו דברים שהיא ביקשה ממני וסירבתי לתת כי משהו בתוכי אמר לי "לא מגיע לה", וזה בזמנו היה נראה לי בסדר גמור.. והיא נכון.. לפני כשנה היא חלתה במחלת הסרטן והיא בת 59, בפעם הראשונה אחרי הניתוח רחצתי אותה..והיא ביקשה "סליחה" שתינו ידענו על מה היא ביקשה סליחה, אבל אני ישר אמרתי "את לא היית רוחצת אותי? נו באמת.." ומאז היתה שתיקה בנושא.. שנה הסעתי אותה לטיפולים, לרופאים, לבנק.. כל מה שהיא היית הצריכה, נכון , לפעמים התעצבנתי, אבל... לפני חודשים וחצי היא נפטרה.. והיום הייתי מורידה לה את הירח פעמים ביום, אם רק הייתה פה כדי לבקש ממני משהו.... אז יקירתי, הכל בחיים זה פרופורציה, וייתכן שהיא היתה זקוקה לכסף דחוף ולכן העזה לבקש ממך, כי את הבת שלה!!! ואת היית הכתובת האחרונה שאליה היא פנתה מחוסר ברירה, אולי כן אולי לא , אני לא יודעת . תיהיה הסיבה אשר תיהיה שהביאה את "הברוגז" בניכם, אין כמו אמא בעולם, ואף פעם אל תשכחי שלצערנו אנחנו מעריכים את המת יותר מאשר בחייו.. ואז כבר אין הזדמנות לתקן. היום הייתי עושה הכל כדי לראות אותה, ללטף אותה, לשבת לידה. אגב- היא נפטרה כשאני שכבתי לידה במיטה היא הביטה בי ו"פרשה".. שם סגרתי מעגל איתה אכשהו.. אבל הכאב עצום!!!!!!!! אז זהו, רציתי לספר לך שאין כמו אמא בעולם!!! דניאל

../images/Emo140.gif חזרתי עכשיו הביתה

הדבר הראשון שראיתי זה מכתב שנאה שאמא שלי השאירה לי על השולחן (לצערי נקלעתי לחובות ואני נאלצת לגור איתה, כמו שסיפרתי פה בעבר) הדבר השני שראיתי זה את מה שכתבת, ולמרות הכל גם אני הייתי נוהגת כמוך (או כמו בעלך במקרה זה כי עלייך לא היה ארנק) אין מה לעשות............ קשה להסביר, אבל קשה להפנות את העורף לאדם במצוקה במיוחד שאתה יודע איך זה להיות שם, אפילו אם הוא זה שגרם לך להיות שם בעבר....
שיהיה לך יום הכי נפלא בעולם

אם היא ביקשה, כנראה שהיא מאוד צריכה.

ושלא תדעי מצרות. מי שעבר פעם מצוקה כלכלית יודע מה זה שאתה לא ישן בלילה מרוב חרדות ונאלץ להשפיל את עצמך כדי לבקש הלוואות ממכרים ובני משפחה. על אחת כמה וכמה כאשר היא נאלצת לבקש מהבת שלה. זה יכול לקרות לכל אחד וגם לך. לא משנה כמה רחוק זה נראה עכשיו. אם יש לך - תני לה, ואל תתחשבני איתה על מריבות כאלה או אחרות. זו אמא שלך, שנשאה אותך בביטנה והביאה אותך לעולם. תזכרי את זה תמיד.

אני גאה בהתנהגות של בעלך .הוא התעלה מעל עצמו

אם אמא זק וקה להלוואה מהבת כנראה שהמצב חמור והילדים צריכים לדאוג שא מא לא תגיע ל מצוקה .מדוע היא ביקשה דוקא ממך ? תחשבי אולי זו הדרך שלה להביע שהיא זקוקה לך והכסף הוא תירוץ . קשה לשפוט כשלא מכירים את הנפשות הפועלות . כשיש נתק במשפחה בין אחד הילדים לאחיו או להוריו זה כואב ל כל הצדדים כי זו לא דרך הטבע . לריב ולנתק קשר, יש לכל אדם אלף ואחד סיבות מוצדקות. למען שלום בית צריך להתעלות לוותר ולשכוח .לחיות בשלום אחוה ואהבה במשפחה ככה חונכתי וזאת הייתה צוואתה של אימי ז"ל

נכנסתי דרך השער

נורא קשה לי המחשבה ,שאם ובתה אינן בקשר שש שנים. .. אינני שופטת את אף אחת. לדעתי ,בעלך התנהג בצורה יפה .

צימעס

New member
הלואי

שיכולת פשוט להמשיך הלאה, כאילו זה לא קרה. נראה לי טוב שלא עשית סצנה. אני תוהה אם אמא שלך מבינה את התחושות שלך. יכול להיות שלא. ואז באמת אין מה לצפות ממנה. כמו שאת לא מצפה מתינוקות למה שהם עוד לא מסוגלים לו.

זה בעל גבר.

תדעי להעריך כמה הוא אוהב אותך. 1. יש לכם כסף 2. את ואמא שלכם לא ממש ברוגז 3.בעלך מאוד מחבב את אימך ואימך זה לא איזה פרחה מהרחוב 4.את ממש ילדה מעצבנת ורעה לא ציינת למה רבתם אני בטוח ב100% שאת היא הקשה ביחסים. 5. אין כמו אמא בעולם.

איזה זכות יש לך לשפוט אותה??

מאיפה אתה "בטוח" שהיא הקשה ביחסים?? שמעת את כל הסיפור?! לא! אתה יודע מה קרה שם בכלל?! לא! ההפך, עם יחס כמו של האישה הזאת שהיא יכולה להיות שלווה ורגועה אחרי בקשה כזאת ועוד לצאת בתירוצים עקיפים ולא להגיד לה בפרצוף מה היא מרגישה וכמה היא פגועה ממנה אז אני בטוחה שהיא דווקא לא הקשה ביחסים! ואמא זאת אמא, נכון! ובתור אמא אמור להיות לה כואב שהבת שלה כבר לא מדברת איתה 6 שנים ולעשות משהו בעניין....אפילו את הנכדים שלה היא לא רוצה לראות ברור שהיא בכלל לא מתעניינת.. וכן, יש אמהות כאלה, תאמין לי שאני מכירה אישית.

למעלה