לאנה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אנשים!!! אנשים אנשים!!! יותר נכון - אנשות אנשות!!!! זה היום! אההההה! זה היום!!!! ה-י-ו-ם! היום!!!
ומה אם אני אפסיד, הא?!, אני אמות!!!, לא, אני יקליט..., אבל, שיט, אמ, לא!, יש לי צופים..., אוח, והמסיבה של אדם..., אבל הוא מרגיז, אולי אני לא ילך..., אני יגיד שאני חייבת לחזור הביתה..., כן, זה די טוב, אבל ממש לא יפה..., אז אני אכין לו שלט, והם יקחו אותו אליו..., כן!!!, הא!!!, זה מעולה!!!, אבל, אוח, מה אם זה לא ישנה, כי הפעולה לא תיגמר בזמן..., לא אכפת לי, אני אלך הביתה. הגעתי להחלטה. אוו, אבל אני יקליט את הפרק בכל זאת. אוח, איפה אני אמצא קלטת?! למה אתם בוהים בי כך -
?!, איו, אמרתי כך..., אהמ, אני ווי, למה? היום הפרק של הנשיקה, כאילו דה כאילו שיו!!! רוצים תמונה?, חכו שניה..., קיי, תפתחו את ההודעה מתחתי.

לאנה

New member
קצת..., אהמ, קצת ארוך...

אני כל-כך כל-כך כל-כך מתרגשת!!! *סניף, סניף*

אה... את כתבת שם משהו?

כי אני לא מצליחה להבין.. יש T בהתחלה ו.. אוף, פשוט תקליטי חחחחח

YaLdoNet 4 EveR

New member
יפההה יא מוכשרייה

ו... היום... נאלץ להקליט כי... .... *נוקמת במעצבנים שעושים כמוני* *מתפוצצת* אנחנו הולכות להארי פוטרררררררררר קולולולוללו!!! ^_^

../images/Emo6.gif

גם אני הייתי אמורה ללכת היום... עם שלומי... אבל אני לא יכולה. כי אני אפספס באג והידע שלי בהקלטה הוא בערך כמו הידע שלי במטוסי סילון. שזה לא הרבה.

חחחח לאנוש! ../images/Emo13.gif

יהיייי סוף סוף אני אראה את הפרק המדובר שכולם ראו חוץ ממני בפורום.. חח הנה עוד תמונה של הנשיקה (יותר נכון רגע לפניה..) שעוד לא ראיתי אבל היום אני אראה סוף סוף!
ואנשות, יש לי עוד 6 ימים יומהולדת!

mgirl

New member
מישהו אמר מטוס סילון?!

אני אטוס במטוס סילון יום שני! טוב, לא, בבואינג 747, אבל לא חשוב... *מתלהבת מעצמי נורא* היה לי השבת שבת סמינריון והיה פצצה!! היינו במלון סול-מרין בנהריה, כי החליטו לצ´פר אותנו כי המלון עשה להם מחיר טוב ונתנו לנו מלון 4 כוכבים. הגענו די מוקדם (13:00 ביום שישי), התקלחנו והלכנו להתפלל ערבית ואז הייתה ארוחה, והאוכל היה ממש טעים! כולם שרו, הרסתי ת´גרון השבת, אבל היה מדהיייייים וואי איך אני אוהבת שבתות סמינריון! אח"כ הלכנו אני וחברה שלי לחדר של תמר, חברה שלנו מי´, שקיבלה חדר ממש יפה וגדול (הם השכבה שהמנהל שלנו, הרב הלפרין, הכי אוהב), ודיברנו שם שעתיים, אח"כ הלכנו לטיש, ואז חזרנו לחדר ודיברנו עוד עם חברות שלי מהחדר, הלכנו לישון ב1:30 בלילה, קמנו למחרת ב7:30, ב8:10 הלכנו לשחרית, התפללנו, הלכנו לארוחת צהריים ועוד פעם שרנו היה ממש כיף, ואז הלכנו למנוחה של שעתיים-שלוש, הייתי אצל חברה שלי מי´ עוד פעם, ישנתי חצי שעה, אח"כ קמתי והלכתי לסעודה שלישית, שרנו מלא שירים שקטים ואז היה ערבית והבדלה, ואח"כ היה את הקטע הכי הכי טוב בכ-ל השבת, ה-ה-ר-ק-ד-ה! רקדנו כמו משוגעות, כולם קפצו ואז עשו יבביי (איך כותבים את זה?!) וכולם השתגעו וקפצו והשתוללו, הלך לי הגרון מרוב שצעקתי את השירים! היה כ-ז-ה כיף!!!!! ובאוטובוס בדרך הבייתה ראינו עבודת נמלים... נכון שזה נורא עניין אותכם?!

אההההההההההההההההה!!!!!!!

וויפי!
באיזו שעה
? *נסקלת קשות*
זה מזכיר לי את השיר |נשיקה
(Kiss Kiss של הולי מקרולי. הולי ולאנס. כדי שתבינו
) o_O

למעלה