AeroTom

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

Corrupted Mini-Vinyl Nine Fuckin' Lives All miine My precious...
Fuck Japan!!

AeroTom

New member
Something's Gotta Give...

Ain't That A Japan... I've got 8 Nine Lives and I Live For Ten! Only the Vinyl version and the Japanese Special Edition from 1998 are missing...

AeroSlash

New member
וואו ../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif

תתחדש איש
אני נעדרת מהפורום לכמה זמן [בית ספר
] ואני חוזרת ומגלה נפלאות..

AeroTom

New member
תודה. תמונות בקרוב...

באמת נעלמת לנו לכמה ימים. נקווה שבית הספר לא ירחיק אותך ואחרים מהפורום להרבה זמן.

2 דברים יש לי להגיד

1) תומר תיתחדש....השחיטות כאן חוגגת. 2) סיימתי אתמול ליקרוא את 'וולק דיס ווי'

בבקשה, הקריאה הייתה נחמדה ביותר

יכול להיות מאוד מעניין עם יוציאו עוד כמה שנים ספר שיסכם את כול מה שקרה מסוף הספר ההוא עד לתאריך שיצא הספר החדש... בעיקרון זה ספר נחמד אבל לדעתי יוכלו לקצר אותו כצת.... בכול מקרה.... עוד 19 יום אני מתגייס

AeroTom

New member
חשבתי על זה גם האמת

שעוד כמה שנים יוסיפו ל-Walk This Way איזה עוד פרק או 2 שיהיו סיכום של מה קרה עם הלהקה מ-97 עד מתי שזה ייצא.עשו את זה אגב בספר אחר של סטיבן דיוויס-Hammer of the Gods על לד זפלין.הספר המקורי (והנהדר אגב) יצא ב-1985 ומסקר את כל מה שקרה איתם עד השנה הזאת מתחילת הדרך,וב-1997 הספר יצא עם עוד פרק חדש לגמרי בסופו שסיקר כל מה שקרה עם חברי הלהקה מ-85 עד 97 שאגב אירוסמית' מוזכרים בפרק הזה לא מעט כשהופיעו עם רוברט פלנט וגם עם ג'ימי פייג' בתחילת שנות ה-90,וגם כמובן ההשתתפות שלהם בכניסה של לד זפלין ל-Rock N' Roll Hall of Fame ב-1995. לדעתי דווקא הייתי שמח לקרוא עוד כמה שיותר.למה לקצר? משנת 87 ככה הספר ממש זורם מהר והדברים והסיפורים הולכים הרבה יותר בזריזות.רוב הספר הוא על תחילת הדרך וכל שנות ה-70 וכל הסיפורים שם והעבודה על כל האלבומין והכל.לפי דעתי אלו כמובן הפרקים הכי מעניינים,כל מה שקרה בתחילת הדרך והעשור של שנות ה-70 של הלהקה.זה תענוג לקרוא.

Xboy123

New member
תומר ../images/Emo13.gif לא ממש הבנתי מה רכשת

אבל תתחדש בכל זאת

AeroTom

New member
מה שרכשתי-

זה את האלבום הראשון ואת Nine Lives בגרסת ה-Mini Lp Sleeve שלהם שיצאו ביפן ביולי האחרון לכבוד ההופעות ביפן של ה-Tour של בובו.כל אלבומי קולומביה יצאו ככה. ה-Mini Lp Sleeve אומר שזה מגיע בדיוק כמו גרסת תקליט הוייניל של האלבום רק בקטן ועם דיסק בתוכו כמובן ולא תקליט... אתה תוכל לראות את זה יותר בבירור ממש בקרוב כי אני יעשה כמה תמונות משעשעות עוד מעט של דברים באוסף שלא נכנסו פעם שעברה וגם כמה חדשים שנכנסו.אני רק צריך לראות כמה תמונות נשארו במצלמה שלנו ואני אסיים את הפילם בעזרת לקיחת תמונות מחדרי הקט.

Xboy123

New member
אהה אבל לא הבנתי מה זה ווינייל ו

MINI LP.. אבל אם אין לך כוח להסביר, לא משנה, תתחדש בכל מקרה ותהנה עם המוצרים שקנית

למעלה