../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

כתבת שער מהש-ב-ו-ע-! של איזה עיתון באירלנד זוכרים את האמי ההיא שבריאן בגד בקרי איתה?? עכשיו היא מספרת לעיתונים שהוא משתמש בסמים!!! שתיחנקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שתידרססססססססססססססססססססססססססססססססססס שתמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת גרררררררררררררררררררר עליה זונה בת זונההההההההההההההה

הכתבה

גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אפילו לא טרחתי לקרוא ת'שקרים והשטויות שלההההההההההההההההה איך היא מעיזה בכלל ללכלך עליו???????????? שתלך לעזאזללללללללללללללללללללללל

תמונה מושלמת של בריאן

עם ציטוט של הזונה בת זונה הפוסטמה ההיא שתיחנק אמן

adishane

New member
עכשיו אני בטוחה שאני ירצח מישהו

בחיים שלי
איך היא מעזה........???????????????? זונה כלבה שונאת אותהההההה שתמות שתחנק

חלק אחרון- לא לבעלי לב חלש!!!

והנה תמונה של השרמוטה המפורסמת רוצים לשמוע קטע: היא אומרת שהיא בת 29!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלבההההההה!!!!! זונההההההההההה!!!! שקרנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adishane

New member
היא ממש מכוערת../images/Emo70.gif

היום כל זונה מכוערת יכולה להתפרסם בזכות שקרים
עוד אחתש רוצה פרסום

לא רק שהיא מכוערת

היא יכולה לחלום על לחזור לגיל 29!!!!!!! ורוצה פירסום אבל לחזור עם הסיפור המסריח הזה שנתיים אחרי??? שתתפגר!!!!

חלק אחרון- לא לבעלי לב חלש!!!

והנה תמונה של השרמוטה המפורסמת רוצים לשמוע קטע: היא אומרת שהיא בת 29!!! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כלבההההההה!!!!! זונההההההההההה!!!! שקרנית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נשלח פעמיים

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע מאיפה נחתה היצור הזה?? שתישרףףףףףףףףףףףףףףףףף

ImaginaryDiva

New member
חוצפה../images/Emo70.gif

מה היא חושבת שהיא
אני שונאת אותה את כל העצבים של כל היום אני יוציא עליה גררררררררררררר
היא ממש **** אני שונאת אותה!!!!!!!!!!!! גרררררררררר

OMG!!!!!!!

אני לא מאמינה! סמים????!!!! ואיך היא עשתה את זה כאילו היא הקורבן המסכן והתמים שנפל ולידיו האכזריות של איזה סוטה מין! (והיא גם מזה כונפה!) אהי לא מאמינה! דווקא עכשיו שהכול הולך כלכך טוב בין קארי לבראין היא באה ודופקת אותו שוב! (בחירה מוטעת של מילים..סורי..) מעניין איך הוא יגיב! מעניין איך קארי תגיב!!!!

בריאן לא נגע בסמים!!!

ולא ייגע בסמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך הוא יגיב??? אמן שיתבע אותה וישאיר אותה בלי בית בלי אוכל!!! זונה כלבה שרמוטה!!!!

karin byrne

New member
מה?????!!!!!!!

שוב הזונה המתקרצצת הזאת?מה היא רוצה עכשיו?לא מתביישת?להפיץ שקרים מסריחים ומלוכלכים על בריאן???הא????זונה קטנה!!!!!שרמוטה מלוכלכת!!!היא יכולה להגיד על מי שהיא רוצה שהוא משתמש בסמיםפ אבל בריאן?הייתה מתה....אולי היא השתמשה בסמים ומרוב שהייתה מסטולה לא שמה לב שזאת היא שמלכלכת את עצמה בסמים!!!!!!ודרך אגב,היא ממש מכוערת!!היא נראית כמו בת 50 ולא בת 29!!!אני במקום בריאן לא הייתי נוגעת בה עם מקל!!!!!!

היא מספרת שהוא שיכנע אותה

לשכב איתו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושהיא לא נהנתה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קראו קראווווווווווווווווו!!!!!!! בתמונה השנייה ששמתי!!! קראו מה הזונה בת זונה אומרת!!!!! לא להאמין כמה חוצפה יש לפוסטמה!!!! בא לי לחנוק אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karin byrne

New member
עלק....

שלא תשכח שהיא הזונה לא בריאן......בטח היא פיתתה אותו!!!1מניאקית!!!!אמא שלה הצולעת!!!!שתלך1מי שם עליה?סתם זונה זקנה שמחפשת פירסום!!לא רוצה לקרוא אפילו מה היא אמרה לא מעניין אותי......אני מאמינה לבריאן......והיא יכולה רק ללכת לחפש מי שינענע אותה(כמו שאומרים)!!!!כלבה....בטח מנסה להרוס לבריי בריי ולקארי את הזוגיות המושלמת שלהם!!!!אז יש לי חדשות בשבילה:היא לא תצליח......כי קארי לא תתייחס לשטות המטופשת הזאת!!!!בטח בריאן היה שיכור כשהוא שכב איתה כי אני לא מבינה איך בנאדם פיכח היה נוגע ביצור כמו האמי הזאת!!!!!זונה!!!!

לא רק זה

לוקח סמים עאלק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שהיא תלך לקחת סמים עם החברים הנרקומנים שלה!!!!!!!!!!!!!!!!! ואמן שבהשפעת הסמים היא עוד תמצא את עצמה בטעות קופצת מקומה 100 או משהו כזה!!!! אני בטוחה שהכונפה לא תחסר לאף אחד!!!!!

karin byrne

New member
כן....

חח.....הלוואי שיקרה לה גרוע מזה......הלוואי שתתענה ואז תמות!!!ושתספר למישהו אחר את השקרים המושתנים שלה!!!בריאן לא לקח ולא יקח סמים!!כי בניגוד אליה לו יש חיים והוא לא מושפל כמוה!!!!חוצפנית!זאת עלילת שווא!!!!!תמותי אמן זונה מושפלת שכמוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!גרררר......אני ממש כועסת............!!!!!!!!!!!פוסטמה!!!!!שרמוטה!!!!!!חשפנית בלי עבודה!!!!!!מי יגע בך?יצור מכוער ודוחה שכמוך!!!לכי טפסי על עץ אחר ותעזבי את בריי בריי!!!!!

OMGGGGGGGGGGGGG

היה על זה משפט השבוע!!!!!!!!!!!!! -------------------------------------------------------------------------------- WESTLIFE heartthrob Bryan McFadden was last night facing a sensational court battle over sex and drugs allegations. In a libel writ issued in the High Court, blonde lapdancer Amy Barker, 29, claimed the pop star... BARGED uninvited into her hotel room on his stag night just weeks before his marriage to Atomic Kitten Kerry Katona. HAD sex with her although she was reluctant. TOOK cocaine during the boozy stag do in Ireland and boasted: "We are gods". PAID for her to fly back to England where she was given a £15,000 pay-off to buy her silence. MADE her out to be a liar in a magazine article after her story emerged in The People

karin byrne

New member
מה?.הוא שילם לה???

אני לא מאמינה!!!!1איזה חוסר צדק!!!!!!גגגגגגרררררררררר........!!!!!!11

למעלה