kululu2B

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

וגם-
צמחי המרפא, שטפונות הווסת, טעות הטכנאית או מזלי שהחל להשתנות.... אבל היום בבדיקה אצל הגינקולוג (הוא זה שגילה את האנדומטריומה הראשונה, יהא זכרה ברוך)- הכל נקי- אין ציסטה- אין כלום....... וואו וואו ושוב וואו

קולולו ../images/Emo24.gif איזה יופי ../images/Emo24.gif

כמה טוב לשמוע
זכור לי עוד מקרה (אצל חברה משותפת) שטכנאית איבחנה אנדומטריומה והדבר התברר כטעות גמורה. מכאן המסקנה שאסור לסמוך על טכנאים רק על הרופאים. התקדם ממש בעניין הIVF?

kululu2B

New member
נוט יט

את חושבת שיאשרו לי למרות שאין עכשיו ציסטה? קבעתי פתיחת תיק בבי"ח בני ציון (בעוד שבועיים) ויש לי תור לד"ר לויט בעוד שבוע אז נמתינה ונראה מה איתך? מה הפרוטוקול? כמה מרגש ומפחיד, הא?

בהחלט יכולים לאשר

גם ללא נוכחות ציסטה. אומרים שאנדו' בלבד גם מספיק. הפרוטוקול התחיל רישמית בשישי האחרון עם הזרקת הדקא', בנתיים לא נרשמו התרגשויות, הדקא' מוכרת לי היטב מהעבר, כבר התחילו בעיות הזיכרון המוכרות
. עכשיו פשוט מחכים שבועיים עד שיהיה דיכוי ורק אז מתחילים בחלק המפחיד, ההזרקות העצמיות
.

זואילי

New member
יוהווו!!!

אין כמו שימחה של היעלמות ציסטות ובטח ובטח של אנדומטריומות!!

kululu2B

New member
../images/Emo45.gif

ועכשיו זו תורה של הסקפטיות- אולי בכלל לא היתה ציסטה? ואם היתה, אז בטח צלולה-? וכו' וכו' אבל למי 'כפת?? אין ציסטה!!! קולולול!

אמרתי שזה אפשרי ../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif

אמממ כן אמרתי...
עכשיו מחכה ממך לעוד בשורות טובות וכמובן ברוכה הבאה לארץ ה

תמלאי לוטו ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

נו, לפחות דבר אחד ירד לך מהראש (בינתיים, ומאחלת לך שלתמיד!)

איזה יופי

כמה מרגיע... לי זה קרה פעמיים, שהיו ציסטות גדולות ובבדיקות שא"כ הן נעלמו.. טוב...עכשיו נותר לך לשמור על הניקיון..

למעלה