hei ies li sheela

KitiKiti

New member
../images/Emo12.gifhei ies li sheela

shaalti ethem eih laavor et shneui hakohavom, ve azartem li meod ve hitkadamti le 3 kohavim, aval ahshav kvar kama iamim ani menasa hamon dvarim vaze lio mitkadem le 3 vahetzi ve 4... ve ani lio iodaat ma laasot! bakashaaaa izru li!!!

אני חושבת ש

תנסה למלות את כל היכולות(לוגיקה,בישול,נגינה וכ'ו)ןאז אוליי תנסה בצילום או בהקרנת סרטים אני לא בטוחה אבל שווה לנסות!!!!!!!!!11

KitiKiti

New member
../images/Emo46.gifani bat!!!

kol haieholot sheli kvar meleot. va kvar asiti et kol ma sheamart, hazilum, ha disk... va lio nosafim kohavim!!!

elcool

New member
ולמה את לא יכולה לכתוב באנגלית?

זה מאאאאד מעצבן לקרוא את הדברים האלו כאילו בעברית את גרה בישראל? תכתבי בעברית! את גרה בחו"ל? את חייבת לדעת אנגלית!! דיי! זה משגע אותי!

זהו אין לנו כוח לקרוא את זה!!!

או שתכתבי באנגלית!אבל בשפה האנגלית ולא באותיות האנגליות!או שתכתבי בעברית פשוטה!אחרת אף אחד לא יקרא ואף אחד לא יעזור! דבי לעברית ואז אני אקרא ויעזור!

לומית

New member
אין מה להתעצבן..

אני לא יודעת אם ראיתם את ההודעה הזאת או לא אבל כשהיא הגיע לפורום היא אמרה שהיא לא יכולה לכתוב בעברית מהמחשב שלה! (או משהו כזה..)

או קי,סורי,אז את יכולה

לרשום באנגלית..אבל לא בעברית כאילו,ממש באנגלית did you understand? טוב?

KitiKiti

New member
ok

i try, but idont no englishe so good that i can talk english clear, but i try dont worry...

מיצטערת שלא

עזרתי אליי תני לה מנוחה מהכוכבות ותני לה לעבוד אולייייייייייי זה יעזור אין לי מה להגיד

אין בעיה!../images/Emo140.gif

תנסי אני מבינה אותך,אם יש לך משפטים ממש קצרים אז תכתבי ב-עברית אנגלית אבל תשתדלי באנגלית,כך אני מבינה הרבה יותר טוב גם אם יש שגיאות כתיב... לילה טוב!

למעלה