שלט רחוק של אולימפוס E20P

../images/Emo12.gifשלט רחוק של אולימפוס E20P ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה לצלם בעזרת השלט הרחוק אבל זה לא עובד קראתי מה שרשום בספר ורשום שאני צריך להעביר את המצלמה למצב שליטה מרחוק אבל לא מצאתי לא לחצן ולא פונקציה כזאת במצלמה בקיצור איך אני מצלם בעזרת השלט הרחוק

כמו שרשמתי בהודעה

הראשית בדקתי כל כפתור אפשרי וכל פונקציה שקיימת ליד העדשה יש את המקלט אינפרה אדום וליד זה אין כלום

idohal

New member
אם זה כמו במצלמות אולימפוס האחרות

תיכנס בתפריט ל DRIVE שם תמצא ציור של שלט רחוק

לא יודע איפה זה התפריט

דרייב אבל בדקתי כל פונקציה אפשרית ואין שום דבר על שלט רחוק בגלל זה אני לא מצליח להפעיל את זה

בדקתי באולימפוס E10 וזה עובד כך:

1.כפתור חיצוני - בצד שמאל של העינית - על אותו הכפתור מכוונים גם DRIVE גם טיימר וגם שלט (ציור הנראה כמו 'נר') לוחצים על הכפתור - השני מצד שמאל בעינית,יש אחר מעליו-לשיטות מדידת האור,ומסובבים את גלגל השליטה הקטן - במסך העליון צריך להופיע אייקון השלט. 2.השלט פועל כלפי המצלמה - מכוונים עם החץ האדום שעליו - כלפי המצלמה - העינית 'המשדרת' נמצאת משמאל,לוחצים ח ז ק על מרכז השלט - מופיע אור אדום מהמהב - וזה עובד.יש השהייה של כמה שניות. 3.במצב של תצוגת קבצים ניתן להפעיל את התצוגה בטלויזיה-עם W\... - זה המצב של החץ - על גלגל הפעולות הראשי. אין תפריט פנימי - אולי למידת ההשהייה-כמו שיש לכיבוי המסך או תצוגת התמונה במסך. בהצלחה.

איך השיר אומר

אתה תותח אין אין עליך אתה הגדול מכולם זה באמת עבד תודה לך אני רק לא מבין למה זה לא היה רשום בחוברת של המצלמה

והמעניין שבדף ההסבר לשלט מפנים

לספר המצלמה.גם שם לא בדיוק 'מסבירים' - רק להפעלת התצוגה - הזום אין\אאוט הוא לא להפעלת העדשה אלא בתוך התמונות. בכל מקרה , זה דומה מאוד כמעט בכל הדגמים - רפלקסיות ולא - גם בפילם - כפתור חיצוני האחראי לשלט-רחוק.אז חיפשתי כזה

למעלה