שוב?

nomchu

New member
../images/Emo12.gifשוב?

אז ככה...: דבר ראשון - מי שפגש את רן... מוכן לא להתלהב מזה יותר מדי? תודה. דבר שני - אני לא יודעת מה איתכם... אני חושבת שהסדרה פשוט מעולה, ורן נראה טוב. זה לא אומר שאני אעריץ אותו בגלל העובדה הזאת, נכון? ובכלל, אני חושבת שכל מי ש"מעריצה" מישו היא די... אמממ... מפגרת, כי מילא להעריך, אבל להעריץ? שיהיה. ובנאדם לא מעריצים בגלל איך שהוא נראה, יש בזה יותר מזה. בכל מקרה: להעריץ זה באמת די מטומטם, אבל זה לא אומר שלבוא ולקלל, ולדבר כמו גזענים זה בסדר. קחו לתשומת לבכם. בה ביי...!

אם התכוונת אליי אז אני לא התלהבתי..

אני לא יודעת אם התכוונת אליי כשאמרת שמי פגשה את רן לא להתלהבכ אבל אני גם לא התלהבתי ויכול להיות שהייתה אי הבנה שחשבתי שאת אחת מהאובססיביות אז ... מצטערת לא התכוונתי להעליב שואני חושבת שמה שאמרת נכון וחכם ואת צודקת במאה אחוז.. תמשיכי להעריך את רן זה טוב ובריא וזה לא כמו להיות דבוקת הערצה כי אז זה הופך לחולני ... יאללה בה-ביי ותחזירי לי הודעה ...

nomchu

New member
היי לך...

לא זוכרת למה או למי התכוונתי שאמרתי לא להתלהב... בכל מקרה: זה לא היה אישי. ואני ממש לא אובססיבית. אני לא מאלה שרואות מישו שנראה קצת טוב וישר מתחילות להוריד את הפוסטרים של ההוא, שהוא כבר פאסה, ולשים פוסטרים חדשים, ככה שלא יראו קירות. :) ועוד משו: יש לך אייסיקיו?

nomchu

New member
אני טיפשה.

אההה! אוי, אוי, אוי, אני סתומה. יש לי אותך כבר. סורי...

למעלה