שאלה מה נסגר עם קובי??? הוא מת או לא?????
B Boran New member 17/8/03 #3 לא ראית את הפרק של יום רביעי? הראו את אלפסי נכנס לבית של קובי כשקובי באמבטיה, אלפסי פתח את הדלת וקובי אמר "בואי ריקי, תיכנסי", אלפסי הוציא אקדח ונגמר הפרק בגלל שכבר לא משדרים פרקים בימי חמישי, הפרק הבא הוא היום! איזה מתח!
לא ראית את הפרק של יום רביעי? הראו את אלפסי נכנס לבית של קובי כשקובי באמבטיה, אלפסי פתח את הדלת וקובי אמר "בואי ריקי, תיכנסי", אלפסי הוציא אקדח ונגמר הפרק בגלל שכבר לא משדרים פרקים בימי חמישי, הפרק הבא הוא היום! איזה מתח!
J jenn aniston New member 18/8/03 #5 |נצלושון../images/Emo70.gif כנסו פליז../images/Emo70.gif אני מחר הולכת ליום כיף בצפון עם אחותי ... אנחנו הולכים לעשות קיאקים, סנפלינג, טיפוס הרים, אומגה, שיט, טיפוס חבלים... הקיצר אני לא אהיה מחר מ- 5 בבוקר עד 11 בלילה אפילו יותר מאוחר ... אני אתגעגע מאוד לאב יו
|נצלושון../images/Emo70.gif כנסו פליז../images/Emo70.gif אני מחר הולכת ליום כיף בצפון עם אחותי ... אנחנו הולכים לעשות קיאקים, סנפלינג, טיפוס הרים, אומגה, שיט, טיפוס חבלים... הקיצר אני לא אהיה מחר מ- 5 בבוקר עד 11 בלילה אפילו יותר מאוחר ... אני אתגעגע מאוד לאב יו
צ צליל לופילטו New member 18/8/03 #6 ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gifתהני../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif
../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gifתהני../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif
M m G m New member 18/8/03 #7 מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה נעשה בלעדייך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בטוח נסתדר חחחחחחחחח סתם מותק..... תהני ויש לך מזל שזה רק ליום אחד
מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה נעשה בלעדייך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif בטוח נסתדר חחחחחחחחח סתם מותק..... תהני ויש לך מזל שזה רק ליום אחד
J jenn aniston New member 18/8/03 #8 ../images/Emo85.gifתודע נשמה ביי../images/Emo70.gif תודע גם לצליל... שיהיה לכולם לילה טוב ויום נעים מחר אני כבר מתגעגעת
../images/Emo85.gifתודע נשמה ביי../images/Emo70.gif תודע גם לצליל... שיהיה לכולם לילה טוב ויום נעים מחר אני כבר מתגעגעת