קשה לי להבין...

super girl 15

New member
../images/Emo12.gifקשה לי להבין...

אמממ.. מחר... יום שישי... 16.06.06 מסיבה...: "מועדון דפש מוד ישראל מתארח לראשונה ביום שישי 16.06.06 בקולנוע "זמיר" בליין האלטרנטיבי המוביל, לספיישל דפש מוד של 5 שעות עם סט דפש מוד, שנות ה-80, גל חדש ואלקטרוניקה משובחת!!! על הסט: DJ אבנר פרידמן ו-DJ אורן שריג שמגיעים עם ארסנל תקליטים מטורף ו...גם יחלקו לכם כרטיסי Meet & Greet לדפש מוד!!! ספיישל דפש מוד ב-Zone 2 בליין האלטרנטיבי - קולנוע זמיר - יום שישי - 16.6" וחוץ מזה.. באותו תאריך בדיוק... ערב דפש מוד...:
"ביום שישי ה- 16.6 ערב " DEPECHE MODE " במועדון הדאנג'ן. D.J - שרית ברוך תנגן D'80S גל חדש & EBM וכמובן הרבה הרבה D.M מועדון הדאנג'ן כיכר קדומים 14 יפו העתיקה חצות" מה שנשאר לנו זה... לבחור?!
או שאני פישלתי וזה לא מה שאני חושבת?!

Ice machinE

New member
כן, את יכולה לבחור

השאלה היא האם הסלקטור ייבחר להכניס אותך

super girl 15

New member
../images/Emo46.gifנוו סעמ!@#$%&*ק...

ושוב: *למה אני צריכה להיות סוג של בעיה?!

Ice machinE

New member
אם זו הייתה מסיבה רשמית של המועדון

הם היו מתכוננים להכניס גם כאלה שמתחת לגיל 18. אבל ברגע שזה רק אירוח של אורן-אבנר, הם לא קובעים את חוקי המקום, לכן הסיכוי שיכניסו אנשים מתחת לגיל 18 קלושים.

Ice machinE

New member
איך את מצליחה לעשות את זה? ../images/Emo10.gif

מה הייחוד של המחשב שלך שהוא מצליח לעשות את זה כל כך הרבה פעמים? את כותבת הודעה רגילה או תגובה מהירה? את לוחצת עם העכבר או עוברת עם לחצן TAB ולוחצת ENTER? מה היא ספקית האינטרנט שלך?

super girl 15

New member
תראה זה מחשב בעיתי.. ../images/Emo4.gif

ויש לי הרבה צרות עם הבזק שאליו אני מחוברת!!
וכן.. עושה תגובה מהירה ולוחצת שלח...
מה מיוחד בזה?!

Ice machinE

New member
לא אמרתי שזה מיוחד

רק רציתי לדעת מה את עושה שונה ממני. ולא ענית לי אם את לוחצת על שלח עם העכבר או עוברת אליו עם לחצן TAB ואז ENTER

super girl 15

New member
*לוחצת שלח עם העכבר... ../images/Emo122.gif

לא ידעתי שיש עוד רכים חוצמזה..

Ice machinE

New member
בטח שיש

יש את הדרכים של הזקנים שהשתמשו במחשב עוד לפני שהיה עכבר

Ice machinE

New member
להשתמש במקלדת

את יודעת, יש עוד לחצנים עליה מלבד האותיות והמספרים.

למעלה