ציפיה

soul26

New member
../images/Emo12.gifציפיה

השבוע הייתי בתליכי מיון לאזשהי עבודה. במשך שבועיים החדרתי בעצמי אמונה רבה שאצליח במיונים ואני מאמינה שאתקבל למשרה זו. עד עתה שהיו לי ראיונות, או תהליכים של קבלה למשרות אמרתי לעצמי לא לצפות לכלום ואז נפלה עליי סוג של אפאתיות. כאשר היתה בי אמונה היתה בי התלהבות ומוטיבציה גדולה. אמונה זו יצרה אצלי ציפיות גדולות. עדיין לא קבלתי תשובה לגבי המשרה המיועדת, אך הרגשתי אתמול מפח נפש מדוע דברים לא מסתדרים? מדוע תחום זה לא מתקדם אצלי? בתוך תוכי אני יודעת שהכל שאלה של זמן ועליי להיות רגועה ושלווה עד שאמצא את המקום אליו אני מיועדת. פעמים רבות, אני אומרת לעצמי לא לצפות לדבר, אך זה טבעי שיש ציפיות הצפיות מביעות אזשהי שאיפה למשהו. האם קרה לכם שציפיות לא מתממשות במבחן המציאות, או האם אמונה במשהו גרמה להתממשות הציפיות? אוהבת יפעת

sovlanit

New member
SOUL26

בהצלחה יקירה בכל אשר תהיי ובכל אשר תעשי... ועד בוא התשובה המיוחלת הנה קובץ ואתר חמודים... תהני. האתר נקרא זולו והקובץ מתוך :WWW.GREATDAY.COM ונקרא RIGHT NOW

איל באש

New member
ציפיות יפות לכריות ../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif

ענית לעצמך הכי טוב : "בתוך תוכי אני יודעת שהכל שאלה של זמן ועליי להיות רגועה ושלווה עד שאמצא את המקום אליו אני מיועדת. זה הכל!!! כל השאר ממש לא חשוב. יש לך מתנה גדולה של אינטואיציה ומודעות ערה, המשיכי להשתמש בה.

ניני5

New member
סול אני רוצה להוסיף עוד משהו שאני

משתמשת בו תמיד. אני קוראת לזה "עיתוי מתאים". אני מאמינה שאת עושה הכל בכדי לקבל את העבודה. שלחת קורות חיים היית בראיונות, במבחנים. עשית הכל. עכשיו הזמן לומר לעצמך: "עשיתי הכל, ומה שיהיה יהיה". ולרדת מהענין לגמרי. לא לחשוב על זה. לא לדבר על זה. לתת ליקום לטפל בך. את צריכה להיות רגועה לגמרי. אני מבטיחה לך שבעיתוי המתאים הדברים שרצית יתממשו. אני לא יכולה לומר מתי זה העיתוי המתאים. אבל אם תתאמני על זה תרגישי מתי זה קורה. לי זה מאוד עוזר בחיים. אני מבצעת המון דברים די גדולים בצורה כזאת. אם אני רואה שמשהו הולך קשה, אני עוזבת. מתוך ניסון אישי, הדברים תמיד מסתדרים מהר בעיתוי המתאים.

למעלה