פחד מאכזבות

soul26

New member
../images/Emo12.gifפחד מאכזבות

קבלתי הצעת עבודה שמאוד מתאימה לי ואני מאוד מעוניינת בה. היום היה לי ראיון נוסף שהיה קצת פחות מהקודם, יש לי הרגשה טובה אך אני עדיין פוחדת מהדחייה, מהסרוב ומהאכזבה. אני כל כך רוצה את התפקיד הזה שאני לא מפסיקה לחשוב עליו. אני יודעת שמה שצריך לקרות בסופו של דבר יקרה, והכל לבסוף יסתדר. אני כל הזמן מציירת לי בדמיון את המציאות, אך בשטח הדברים לא בדיוק אותו דבר. כיצד שומרים על איזון בין המשאלות/רצונות, לבין הארועים שקורים בשטח? אוהבת, יפעת

איל באש

New member
יפעת בוקר אור+תרגיל ../images/Emo79.gif../images/Emo42.gif

הנה תרגיל פשוט שיעזור לך להרגע ולייצר מציאות של הצלחה. עצמי עיניים דמייני עיגול גדול של אור , שימי במרכזו את התפקיד שאת כה רוצה, עימדי על שפת המעגל , הביטי סביב ובדקי אם יש עוד משהו שאת נורא רוצה בקשר לתפקיד הזה, אחרי ששמת במרכז המעגל את כל בקשותייך/משאלותייך, את פשוט משחררת את המעגל הזה , זאת אומרת יורדת ממנו הצידה ונותנת לו לעוף ליקום ולהעלם. ככה תעשי עם כל משאלה /בקשה שיש לך, אפשר לשים משאלה במעגל, ואפשר לשים הר של משאלות במעגל, זה לא ממש משנה. את יוצרת את המציאות שלך מעצם המחשבה, האמונה, והמסקנות, שאת מצליחה להביא את עצמך לידי ראיה של מה שאת רוצה, ומשחררת (לרדת מהמעגל ולתת לו לעוף ליקום), את בעצם משחררת את הבקשות שלך, וככה מאפשרת להן להתגשם. מה שקורה לרוב זה, שמרוב שאנו רוצים משהו, אנו אוחזים בו חזק חזק מהפחד שנאבד אותו, זה מעייף. אם נשחרר את מה שאנו רוצים ניתן לחיים הזדמנות להגשים לנו את החלומות. בהצלחה, אשמח לעוד שאלות.

sovlanit

New member
לומדים כיצד להפסיק להיות

מודאגים-ואז משתחררים והכל זורם... הנה המלצה לספר שלעתי הוא טוב: "אל דאגה"-דייל קארנגי.הוצאת סטימצקי. בהצלחה בהתגשמות כל המשאלות ובמיוחד זאת.

sovlanit

New member
אחרי שהגבתי לדברייך -

ראיתי את תשובתו המעולה של איל. לבחירתך-והמון המון הצלחה.

למעלה