עוד שבת

LENY4

New member
../images/Emo12.gifעוד שבת

לפעמים אני חושב שאני חי על סרט רץ שבת. 1>2 עוד שבת עוד יום וכבר אני באוקטובר והנה נגמרת השנה .בקצב הזה התחלתי להבין את כל אלה שבגיל 30 מדברים על פנסיה......ולי יש כל כך הרבה חלומות שעדין לא הגשמתי

מיKה

New member
בין

שבת אחת לשניה... יש מספיק זמן לכל החלומות... גם התחושה הזו של "סרט רץ" בסופו של דבר, גם היא עוברת. זוכרת את עצמי שם ממש לא מזמן. והיום זו פשוט שיגרה מתוקה טפו טפו טפו.

קורהלי

New member
שבוע טוב..

אם הזמן שלנו עובר מהר..סימן שמעניין לנו..וקורים אצלנו בחיים דברים מעניינים..

יערית

New member
חלומות

לא מתגשמים סתם כך ,בלי לחשוב על סרט נע ולא על פנסיה, ולא על הזמן שרץ טס,לך מהקל לכבד,תתחיל להגשים.

קורהלי

New member
לפעמים חלומות מתגשמים

אך אני רוצה שיבטיחו לי שהם לא יטפחו לי בפרצוף.. אלא ימשכו לעד.. אפשר?

יערית

New member
ברור

תבטיחי לעצמך,את אמורה להיות המגשימה של חלומותייך, את מחזיקה בשרביט.

קורהלי

New member
הלואי..הלואי..

את יכולה להגשים חלום.. אך בכל רגע מישהו יכול להעיר אותך ולנפץ לך את החלום

יערית

New member
זה כי

לא היית מרוכזת בהגשמת החלום,מי שמרוכז, לא מאפשר מקום לניפוץ חלום.

קורהלי

New member
כשאת נמצאת בחלום..את משתדלת

ליהנות ממנו..את מרגישה שאף אחד לא יפגע בחלום שלך.. את נהנת מכל רגע.. ואז..ללא התראה מוקדמת..את מתעוררת.. לעיתים עם זיעה במצח.. לעיתים עם פה פעור מהלם..או מפחד..

יערית

New member
תגידי

את מסתלבטת עלי?רק רוצה לדעת, כך שאוכל לענות בהתאם
כשאת חולמת,גם זבוב יכול להפריע לך,סגרי את הפה ,אני בטוחה שזיעה ברוכה ביצבצה לך במצח-ככה זה שעושים אהבה מתוך שינה. {חושבים שזה חלום}

יערית

New member
ממתי

אגס נוזל אה?מה קרה לדבש?שומרים אותו לערב חג? כשאת יוֹשֵנת כל העולם יוֹשֵן איתך{מעניין מה יתנזל עכשיו
}

או../images/Emo70.gif

טוב ששאלת. כשביד אחת אני מקלידה לך... ביד השנייה אני מחזיקה את מסטול... וביד השלישית אגס... אז הוא נוזלללללללללללללללללללל! והדבש...מזון המלכות הזה שמור לאירועים חגיגיים ביותר
תקני מייד ת'ניקוד...אני מיחכת לך בפינה

יערית

New member
מתפלֵאת עלֵיך

איפה היד הרביעית?מנענעת את העריסה{של ביטון טובים ,חריפה חבל"ז} מה איתֵך קוקו,אני אוכלת דבש מלכות ישר מאיך קוראים אותו,נו ההוא הרישתי הזה,כן זה שיש בו צורות עוינות ...גונג?דוגן? זהו דונֵג,הצֵרה הזה מתלבש עלי יופי היום,צאי מהפינה, סתכלי לי בלבן שבעיניים
מה שיגע אותֵך?

יעריתתתתתתתתתתת../images/Emo46.gif

כנסי מייד לשורה
עשית לי עיגולים בקרנית
אופו המינהלת מתי צריך אותה? חייבת מייד ת'מספר ש'לה. あなたは狂気である

יערית

New member
את מאיימת עלי בג'פונזית?

עכשיו אחרי העיגולדים בקרנית,את תרגישי שכל השרירים בגוף שילך רפויים,העצבים שמוליכים עצבים לעיצבובים נאלמים, {למה מיפחדים ממני}את רגועה ונינוחה יותר,גם ניחוחה כי יש קטורת בחדר,דממה!את נכנסת לשינה,שני קוקו שני... עכשיו כשאת רגועה-אני מחזירה אותך לגיל 5,מסביבך דשא ענק ירוק ,כמה פרות מלקטות עשב נמצאות ברקע,כבשה חודרנית נכנסת, את לא חוששת מהחודרניות שלה,ספרי לי,איך את מצליחה לגבור עליה,איך את מג'מפנזת לה את הצמר?

יערית

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני רוצה לשמוע אותך אומרת לי מקוואחה,לא מעתיקה את זה
לא חמאר ולא אל עאר יש עלי,כתיר עייפות מצטברת

למעלה