עבר שבוע

ZoHaRoT

New member
../images/Emo12.gifעבר שבוע

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
וואלה?

היום הכי טוב בשבוע: חמישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיזו ספר השבוע: אין סרט השבוע: "להתאהב ברומא" חביב ביותר סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: "כמה את אוהבת"- דוד דאור ציטוט השבוע: "VAMOS" תמונת השבוע: שבוע טוב!

עבר מהר מידי:)

היום הכי טוב בשבוע: אתמול הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברה הזמינה אותי לקבלת תעודות הצטיינות בבסיס שלה.(זה היום..) ספר השבוע: סרט השבוע: רציתי ללכת לסינמה סיטי החדש, אבל אני רק מגיעה לשם ורוצה ללכת הביתה... עמוס מידי
סדרת השבוע: "חטופים" שיר\\דיסק השבוע: הראל סקעת, שירי קדם האירוויזיון. ציטוט השבוע: דיי להתבכיין! ציטוט\משפט שאני משתמשת בו לעצמי, כשאני מתלוננת... תמונת השבוע: שבוע נפלא! ועצמאות שמח

מאיה54321

New member
סיכום../images/Emo13.gif

היום הכי טוב בשבוע:שבת. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:בשורה שקשורה לתינוק. ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע:"חטופים". שיר\דיסק השבוע:"ימי בניימינה" של מתי כספי. ציטוט השבוע: תמונת השבוע: חג שמח לכולם!

ZoHaRoT

New member
מסכמת

היום הכי טוב בשבוע: ראשון, רביעי וחמישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: חברים ותערוכת מבשלים:] ספר השבוע: השד מהשביעית סרט השבוע: -- סדרת השבוע: supernatural שיר\דיסק השבוע: לא זוכרת ציטוט השבוע: תמונת השבוע: דין

שלגיה 14

New member
מסכמת!

היום הכי טוב בשבוע: היה שבוע נפלא, שהתחיל ביום שני בצהריים.. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע: הולדת האחיין המקסים שלי!! מעכשיו אני דודה גאה
לגבי השאר- אין לי כל כך מה לכתוב כי כל השבוע רצתי מהעבודה לבי"ח וחזרה
שיהיה חג עצמאות שמח!!

ranch22

New member
וואו, עבר מהר.

היום הכי טוב בשבוע: לא נראה לי שהיה כזה... הדבר הכי טוב שקרה השבוע:גם לא... ספר השבוע:"הבחירה" סרט השבוע:לא ראיתי... סדרת השבוע:חטופים שיר\דיסק השבוע:- ציטוט השבוע:- תמונת השבוע:-

קפצתי לבקר ../images/Emo9.gif

היום הכי טוב בשבוע: לא היה יום ספציפי
הדבר הכי טוב שקרה השבוע: רוק עצמאות אתמול היה נחמד
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע: סקראבס
שיר\דיסק השבוע:על הרצפה-מוניקה סקס ציטוט השבוע: לא עולה לי עכשיו תמונת השבוע:

שלגיה 14

New member
שלום טלטל!!

טוב לראות אותך כאן
אני מאוד מקווה שאת מתכננת להגיע למפגש!