סמינריון

IroniCliche

New member
../images/Emo12.gifסמינריון

ספרו לאחת קצת בורה, מהו הסמינריון, איפה הוא מתקיים, כמה עולה, האם ההשתתפות היא חובה והכי חשוב- מתי? האם למישהו יש תאריכים מדוייקים באוגוסט?

M o n a L i s a

New member
המממ...אני אספר לך לפי הנסיון שלי

מהשנה שעברה... הסמינריון מתקיים באכסניית נוער, פעם שעברה זה היה בנתניה, השנה לא יודעת היכן. הוא לא עולה כסף מכיוון שזו הכשרה שהם בוחרים לתת לך מטעם העמותה. ההשתתפות היא בהחלט - חובה. וזו הייתה חוויה נהדרת!

IroniCliche

New member
כל הבנות במקום אחד?

זה לא כל כך הגיוני, יש המון בנות. זה מסווג לפי איזורים לא? יש לך מושג לגבי תאריכים?

IroniCliche

New member
ועוד שאלה ../images/Emo13.gif

שירות לאומי- חופשות? יש חופשות? סוכות? חנוכה? או שזה תלוי במקום? מקום שתלוי בהדרכות למשל, בחגים קרוב לוודאי שלא יהיו הדרכות, אז יהיה חופש? תודה!

איפכא מסתברא

זה תלוי על איזה סוג הדרכות מדובר. במקומות קולטי קהל, דווקא חופשים הם התקופות העמוסות יותר. ככה יצא שבפסח האחרון, למשל, הדרכתי משהו כמו 3,000 איש. וגם שבתות נוטות להיות עמוסות יותר, אז גם אז צריך לתת ימים... בכלמקרה, הדבר נעשה תוך תיאום מראש והסכמה שלך עם המקום. וזה מאוד תלוי על איפה מדובר.

אה, הנה גלעד מישר

ראיתי את ההודעה שלך ממקודם, אבל מאוחר מדי לתגובה לא זוכרת מה היא הייתה אגב, פגשתי היום בת שכבה שלך שעושה שירו"ל בבית הספר אליו אני מנסה להתקבל. ל'משנה מערת הנטיפים, זה לא ליד העיר הרחוקה והחמימה (נכון שקראת "תמימה"?) הזו, בית שמש במקרה?

בלה בלה5

New member
מצטרפת לשאלה!!

מה עושים שם בדיוק? מכירים את האנשים שנשרת איתם?:) מתי נדע על זה יותר פרטים?הבנתי שזה ב1.8

M o n a L i s a

New member
קצת על הסמינריון!

כמובן שמה שאני אומרת מבוסס על מה שהיה בשנה שעברה! הסמינריון מיועד לאלו שיועדים לשרת בתחום החינוך, והוא נמשך כ-5 ימים. מיום ראשון עד יום חמישי. בוודאי שתכירי שם את בני השירות האחרים שיישרתו איתך, כי הם באותו התחום, וזו הזדמנות נהדרת להכיר עוד אנשים חדשים! אח"כ כשתיראי אותם בהשתלמויות או בכל מקום אחר, יהיו לך עוד פנים מוכרות! (נוצרים שם אחלה קשרים) כעיקרון, התכנים קצת יבשים, חוף מכמה "שיעורים" מאוד מיוחדים, אבל הכייף הוא שאת עם כולם, לפחות ככה היה אצלנו בקבוצה. הרעיון הוא לתת לכם כלים להתמודדות עם כלמיני מצבים, ולתת קצת מושג על השירות הלאומי בחינוך. פרטים תדעי אם תשאלי את הרכזת, אני תחקרתי אותה לפני!

TsLiLuSHSH

New member
את מתכוונת לסמינריון של הדתיות?

אם את מדברת על סמינריון מטעם בת-עמי, אגודה או עמינדב.. אז ישנם תאריכים שונים.. אני,למשל, מבת עמי והסמינריון הוא ב-18 באוגוסט והוא 9 ימים (!!!) המוווווווון ימים, אבל זה מה יש.... אם את שואלת לגבי סמינריון מטעם "שלומית" או משו כזה.. אין לי שמץ! לילה טוב!

IroniCliche

New member
9 ימים ../images/Emo35.gif

זה ממש הרבה וזה יותר מדי צפוף עם התאריך שצריך להתחיל את השירות. למה כל כך הרבה? זה משוגע לחלוטין. אני מטעם האגודה, למישהו יש מושג מה התאריכים?(התקשרתי היום והיה תפוס)

TsLiLuSHSH

New member
אופס, התבלבלתי..

הסמינריון הוא ב-18 ביולי, לא באוגוסט... וזה באמת מעצבן שזה כ"כ הרבה ימים! אווף! למה לא 5 ימים וזהו?!?! נו חפיף, זה מה יש... נקווה שיהיה אחלה

אוי גמאני מאגודה

באיזה תחום את ...? ביררת בסוף כמה ימים זה באגודה להתנדבות? ובאיזה תאריכים? חחח אווו יש סיכוי שנהיה ביחד?

TsLiLuSHSH

New member
ילדונת, נראה לי שלא הבנת אותי

אני משרתת מטעם בת-עמי ולא מטעם אגודה (האגודה להתנדבות)!!! הסמינריונים של בת עמי ושל אגודה בתאריכים שונים... אין לי מושג לגבי התאריך של הסמינריון של אגודה.. לגבי הסמינריון של בת-עמי, הוא בתאריך 18-26 ביולי ומפצלים את הבנות ל-2 מקומות: כפר הרא"ה וכפר פינס.. (אני חושבת שהפיצול הוא לפי תחומים, או משהו כזה...) אני אהיה בסמינריון של כפר הרא"ה. והתחום שלי הוא חינוך מיוחד. מה איתך ?

למעלה