מזל טוב?

JUN JUN

New member
../images/Emo12.gif מזל טוב?

חברים , עדיין לא החלפתי קידומת ..אל תזרזו לי את יום ההולדת ,
יש זמן עד ספטמבר , אני עדיין בת 29 - תנו לי להנות מזה שאני עדיין יכולה להכנס לפורומים של ה20 פלוס
למה החלטתם שיש לי יום הולדת פתאום כך ביום סגריר? תודה לכל מי שחיפש וחיבר חרוזים מיוחדים לכבודי, הכל בסדר, אני פשוט קצת עסוקה בזמן האחרון אין מה לדאוג. מה התחדש בהעדרי? יש זוגות חדשים? חתונות? אירוסים ? איזה קור בחוץ הא?

ג'ון JUN ../images/Emo140.gif ../images/Emo124.gif ../images/Emo124.gif

אייך יקירתי? דאגנו שאלנו, דרשנו לשלומך, לא רצינו כסף ולא דירה ממך, נעלמת, -לא התעניינת, -ככה סתם פתאום, ואנו לא האמנו האם מציאות זה או חלום באם תרצי - באם גם לא חברים כמותנו אין בעולם כולו!!! זה לא יפה ללא סיבה, -את חברייך לנטוש לגרום להם לדאוג לשלומך ולעשות להם כאב ראש
אז הקדמנו לך יום הולדת אז מה?
חשבנו אולי זה יחזיר את JUN JUN למקומה אבל גם לכך לא התייחסת, למרות הקור ביום סגריר, מאיתנו התעלמת (כאילו אנחנו אוויר) גם אם את עסוקה ואת הבית מנקה -העלמות זה לא מצדיק - את ליבנו להעיק לכן כולנו פה שדרשנו בשלומך, מבקשים הסבר ראוי, בתשובה ממך...... ויאללה מהר חזרי לתפקידך, יש לך בע"ה - הרבה זיווגים לשדך......
אוהבים ומתגעגעים אלייך, ליה

niya

New member
אני רואה שאת במיטבך../images/Emo47.gif

בשניה שבאה שואלת על רכילויות של חתונות ושידוכים. פרסייה אמיתית

פרויז1

New member
השיר היה הקדמה לתוערופים, והוא

נתפס בטעות כאילו מסמן את יום הולדתך. דליה חנום הכי אוהבת אותך, כי היא הרבתה שמחה בישראל ... צהרים טובים !

דוטקצי

New member
לבסוף עזר התערוף

אני שמחה מאוד ש לבסוף עזר התערוף| לענקית, ליפית, תתחדשי על הבית, תני בבקשה תחזית, האם תחזרי ,יפית, נעלמת רשמית? או שזו תכנית עסקית? יפית, את חסרה לי אישית, ולמרבית הכותבים כאן יחסית, זכרי שאנו פרסים יפית ועוד נבקשך לכתוב בריבית דריבית, אני מבינה יפית שזו העלמות זמנית, אז בואי ותוסיפי לתדמית, הכללית, של יפית הכותבת בעברית, והיית כאן פעם סגנית!!! עם דעה עצמית, ועוד ספקית של הומור -ובדחנית, אז יפית הדתית תעשי תפנית היי מעשית יפית ותחזרי להיות הכתבת הקומית שתמיד בחזית יפית , יפית, יפית!!!!

JUN JUN

New member
תודה תודה תודה

קיבלתי גם מסרים אישיים מדוטוקצי וליה ועוד.. חרוזים ושירים ..תודה לכולם..אני פה והכל בסדר קצת עסוקה כמו שאמרתי
לא לדאוג

למעלה