טים טאם?

לִירון

New member
טם טם טם.... בקרוב במקררים...

בקרוב יצאו מן פרוסות שוקולד לסנדוויץ' סטייל גבנ"ץ שאפשר לעשות מהם מן טוסטים של שוקולד, סתם בסנדוויץ' וגם לאכול סתם... זה רעיון של איזה קבוצה של יזמים צעירים ועלית תייצר את השוקולד עצמו (שוקולד פרה) מה דעתכם?
או

מישהו מכיר את השוקולד טים טם?!?

זה השוקולד הכי טעים שיש!!!!! שותים אותו כמו קשית עם שוקולטה! ואחר כך אוכלים אותו והכל נמס בפההה!!! המלצה שלי: תקנו בטעם כרמללל!!!! שווההההההההההה

meital G

New member
../images/Emo45.gif כלומר, למה לא?

אבל אני לא רואה את עצמי מכינה טוסטים שוקולד. או להבדיל מוותרת על שוקולד השחר ומחליפה אותו בפרוסות שוקולד. אבל זה יכול לתפוס כעוד חטיף שוקולד נחמד.. "לאכול סתם", זה תמיד.

liti

New member
רעיון מדליק, אבל ../images/Emo26.gif

למה שוקולד פרה? לא עדיף שוקולד אחר- נניח השוקולד של טים-טם?

avilike

New member
נו באמת

זה המשך ישיר ל"רעיון" הגאוני והקולינרי עד מאוד שנהגה בארה"ב. מסתבר שהם "עובדים"? או שמא זה כבר יצא על פרוסות מוכנות של חמאת בוטנים שנמסות טיפה בחום וכך אפשר לתת לילדים קטנים להכין כריכי חמאת בוטנים וריבה בלי ללכלך ( אני ילד גדול ולי זה קשה למרוח ח"ב על ריבה ) וסתם בלי לעבוד. וככלל 9 בסולם נוחיות ( תהיו סטודנטים ותעריכו זמן ואת החיסכון בסכין מלוכלכת ) 6 בטעם 10 בבטלנות ( אני הולך לרשום פטנט על מכונה שמכינה כריך ומכניסה אותו לפה ואף מדמה ע"י הפעלת כוח חיצוני את פעולת הלעיסה )

mto

New member
קודם מורחים את החמאת בוטנים לא את

הריבה...

cj33

New member
לא נכון

מורחים על צד אחד את הריבה ועל צד שני את החמאת בוטנים גאוני לא?
מניסיון זה הכי טוב!

mto

New member
ואם יש פרוסה אחת ?

אין כסף ללחם אבל יש כסף לחמאת בוטנים וריבה.. ?

cj33

New member
אז לוקחים פרוסה אחת..

חוצים אותה ל2 על חצי מורחים ריבה על חצי חמאת בוטנים וסוגרים!

mto

New member
ואז יש פחות לאכול או ככה זה נראה

לעין שלנו ! וזה פסיכולוגי !!! ומורחים הרבה מהכל ולא חותכים באמצע מה אנחנו בגן ?? פאקינג שיט !

cj33

New member
תשמע...אני לא כאן

כדי לפתור בעיות פסיכולוגיות! רק פינאט באטר אנד ג'לי פרובלמס! וזה בכלל לא קשור לשוקולד גאד דאמט!!

mto

New member
שמעי פורום שוקולד=מתוק

ריבה=מתוק אי לכך ובהתאם פורום שוקולד= ריבה ולכן אפשר לדון בריבה !

cj33

New member
לדעתי

מנהלות הפורום לא בדיוק יסכימו איתך בנקודה הזאת... אלא אם כן תמציא ריבה בטעם שוקולד.. או שוקולד בטעם ריבה...או שוקולד ממולא ריבה u got the point...

mto

New member
יש כזה דבר

שוקולד ממולא בריבת תפוזים תותים בננה וכאלה

idanyd

New member
Idan91,

שאני אסביר ל-mto את הבעיה בפעולה הטרנזיטיבית שהוא ביצע למעלה, או שנוותר על זה?

למעלה