חידה מהחיים

קרלטון

New member
../images/Emo12.gif חידה מהחיים

בנאדם מתעורר בבוקר והנה הופיעו לו בחדר שלושה ארגזי קרטון גדולים, סגורים בחוט, מסריחים מסריחים. תוך שעתיים מתחילים לטפס נמלים רעבתניות על הארגזים. מה יש בפנים? בין פותרי החידה יוגרל פריט אחד מתוכן הארגזים.

רועי גב

New member
האאא שלחתי לך את ........

לגבי טאקסין - משפט שלמהו קרלטון ו 13:41 | 22/12/06 להתיר לפלג הגוף העליון שלו להיכנס לתאילנד כדי שיוכל לייצג אותו בבית המשפט, אבל בלי הגפיים. את הזרועות והידיים להשאיר באנגליה כדי שלא יוכל לגנוב כאן עוד כסף בטעות. את הרגליים גם להשאיר כדי שלא יוכל להסתובב יותר מדי, וחס וחלילה יגיע ויעורר מחדש את החתרנים הפוליטיים באיזור נונג-קאי

פספורט

New member
אני שלחתי לך ...

את החברה שלי בחלקים נפרדים בתוך הארגזים . נמאס לי כבר , לא נותנת לי לעשות כלום לבד , חולצת לי נעליים , קוצצת לי צפורניים , מסבנת אותי במקלחת , שמה לי משחה בבוקר על מברשת השיניים , די !!! נמאס !!! כאילו אני תינוק !!! רועי גב ! דיר באלאק ! אני עומד להכריז עליך אישיות בלתי רצויה בתאילנד !!!

Benkok

New member
קרלטון, אני מתפלא עליך...

שוב נתת לחברה שלך להזמין דוריאן בכמות מסחרית הביתה???

קרלטון

New member
אתה הכי קרוב... ../images/Emo6.gif

זה משהו שהחברה הביאה הביתה מקוראט... אבל לא דוריאן, את זה עוד הייתי מקבל בהבנה. ניחושים אחרונים?

rambling

New member
אולי

אם היא הייתה סינית הייתי אומר אולי איזה טופו שעבר פרמנטציה

Omiz

New member
if it was in CHina

i would say dried fish or dried shrimps...Since its not China I have no clue...​

רועי גב

New member
לא טופו

אבל יש את הדפי סויה כמו פיתה דקה חמותי שתחייה דופקת אותם בין 2 אבנים זה מסריחחח

Ludwig

New member
אמו של בן-זוגך דופקת דפי סויה?

לא זכור לי שנתקלתי בדבר הזה. איפה בדיוק אוכלים את זה?

קרלטון

New member
../images/Emo47.gif נכון, ועוד...

דגים מיובשים - היו. שרימפסים מיובשים - גם. אבל מה שזעזע אותי זה שקיות ענק מלאות בצפרדעים מיובשות עם עיניים גדולות - כל צפרדע שוכבת לה מתוחה עם גפיים פרושות בפוזה של סופרמן שהולך להמריא לחלל. ואת זה היא קבלה משכנה בכפר, שהבן שלה עובד בארץ, את השלושה קרטונים האלה, עם לוגו של Leo עליהם, וערימת צפרדעים משתזפות בפנים, הם רוצים שנשלח בשבילם לארץ בדואר אוויר. אני כבר מדמיין את פקיד המכס פותח את החבילה ומקבל התקף לב במקום. החבילה עפה החוצה תוך שעה. עד כאן!

Omiz

New member
so china and Thailand

is pretty much same same... though the dried frogs part is pretty wierd even for me, and its not that it doesn't exist in China, I just stopped paying attention...
But I have to tell u something, for living with a Thai girl, I would consider all the dried frogs and shit, whereas with a Chinese it's out of the question, I would strip search her at the entrance to my apartment...

אMור

New member
לפחות אפשר להשתמש בזה כתירוץ...

הסיניות יאמינו וישתפו פעולה בתמימות טיפוסית... הנה לך יופי של STARTUP, עמרי... keep us posted

עדו25

New member
אחלה טרייד.. לתת סינית ולקבל תאילנד

אפילו שתיים במחיר אחת הייתי לוקח:)

Omiz

New member
אני רוצה לדעת?

לא זוכר שאישרתי לה להעביר חומרים מסוכנים לארץ...

למעלה