השבוע נגמר!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo12.gifהשבוע נגמר!

ועוד כמה דברים נגמרו יחד איתו... אז בואו נסכם:
היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
משהו לצפות לו השבוע: שיהיה שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
../images/Emo20.gif

היום הכי טוב בשבוע: שלישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שבוע הספר ספר השבוע: ג'ינג'י 61 או: שוד המלתחות הגדול סרט השבוע: אין סדרת השבוע: אין שיר\דיסק השבוע: יונתן גוטפלד - שוב הלילה ציטוט השבוע: "בינך לבינך כבר יש כזאת אי הבנה וזה לא הולך לשום מקום..." תמונת השבוע: אין משהו לצפות לו השבוע: נראה.. שבוע מצויין

|סרט|

היום הכי טוב בשבוע: שישי הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אור ספר השבוע: סרט השבוע: "חצות בפריז" סדרת השבוע: אורים ותומים שיר\\דיסק השבוע: rendex- cotton eye joe ציטוט השבוע: "יש מבצע, או ירדו מחירי הקוטג'?".... תמונת השבוע: ים המלח משנה שעברה
משהו לצפות לו השבוע: ים המלח!! שבוע מעולה, ותאכלו הרבה קוטג'

ZoHaRoT

New member
מסכמת...

היום הכי טוב בשבוע: אממ... חמישי... ושני... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: לא ממש זוכרת.. אה.. סיימתי ללמוד.. אבל זה גם הדבר הכי לא טוב שקרה השבוע.. אין יותר בצפר :\ ספר השבוע: שלושת הבלשים בתעלומת העין הלוהטת. וג'יניג'י 61 :] סרט השבוע:-- סדרת השבוע: ילדי ראש הממשלה שיר\דיסק השבוע:הראל סקעת- עוד תהיה לי אהבה. שיר חופררר. אבל לומדים ליהנות ממנו אחרי כמה וכמה השמעות... ציטוט השבוע: "some day he will come along, The man I love, And he will be what I want. The man I love." עיברי לידר- מייק תמונת השבוע: --- משהו לצפות לו השבוע: שופינג!!! שבוע טוב!

ranch22

New member
מזל טוב!!!

על סיום הבית ספר!! וכן, זה גם דבר פחות טוב :/

ranch22

New member
השבוע מתחיל...

היום הכי טוב בשבוע:שני, שלישי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:בלאק עם האיש, הודעה טובה שקבלתי, מייל טוב, שבוע הספר פעמיים וטיולים :) ספר השבוע:לנצח. סרט השבוע:מחכים לנצח, מקסים וארוס בהשאלה-חמוד מאוד. סדרת השבוע:לא ראיתי בכלל טלויזיה השבוע, בכלל
שיר\דיסק השבוע:"היא חזרה בתשובה-מתי כספי", תתחנני אלי-אביתר בנאי, איזה יום-דודו טסה ציטוט השבוע:"זה קצת יותר מידי", "עולם קשוח, אני יכול עליו", "מתחשק לי לבכות בשבילי, בשבילה" תמונת השבוע:- משהו לצפות לו השבוע: מקווה שהפעם יצא ים, ואולי נלך לסרט, ונראה את סבתא בע"ה ואת אחיינים שלי האהובים! :)

ranch22

New member
כן

אממ... בואי נגיד שהוא מאוד דומה ל"דמדומים", למרות שהוא לא עוסק בדיוק בערפדים, אבל משהו בסגנון. הוא מעניין, אבל הוא כתוב בצורה פחות מעניינת, אלא רק חלקים מסויימים. בואי נגיד שזה ספר מעניין ונחמד ואולי אני אקרא גם את המשך הסדרה, אבל לא הייתי מדרגת אותו בין הטובים, וגם לא קראתי אותו כשנשמתי עצורה.

ZoHaRoT

New member
גמני קראתי

ואני מסכימה איתך.. הם כאילו מתעסקים בדברים השוליים... הרעיון שלו די טוב, אבל הכתיבה לא מרתקת כמעט בכלל. ואהבתי כל כך את הדמויות, ככה שחבל לי עליהן :\ הקטע שקניתי את הספר... וזה באסה.. אבל לא נראה לי שאני אקנה את הבאים.. או שאני אקח מהספרייה או שאני לא אקרא בכלל... ולא קראתי את דמדומים ככה שאני לא יודעת אם זה דומה... בסיכומו של דבר, סיפור יפה אבל כתוב קצת ילדותי.

ranch22

New member
מסכימה עם כל מילה!

הרעיון די טוב, ולכן חשבתי לקרוא את הספרים הבאים, אבל לקנות זה פשוט לא שווה. חוץ מזה, אין לי מושג מה היא כבר יכולה לחדש במשך 6 ספרים. וגם בספר הזה, לא הייתה עלילה ממש מחוץ לנושא הזה, כל יום היא הולכת לאותו תיכון, כולם מתנהגים אותו דבר ואז היא פוגשת אותו או שהיא מבריזה איתו או שהם לומדים ביחד ואח"כ נפגשים ובלה בלה בלה וחוזר חלילה, כאילו... מה חוץ מזה?... ואם כבר, את חייבת לקרוא את דמדומים, זה ממש בליגה אחרת, ואם לא את זה, אז את משחקי הרעב, שזה בכלל בליגה אחרת לגמרי, יותר טוב מדמדומים גם לדעתי, ויש בו גם הרבה ביקורת כלפי עצמנו שאני מאוד אהבתי, הספר היחיד מהסגנון הזה שלא יכולתי להפסיק לקרוא בו.

ZoHaRoT

New member
ואללה? משחקי הרעב?

דווקא ראיתי אותו והוא לא משך אותי... אקרא בהזדמנות בע"ה:] ומה 6 ספרים? לנצח זה לא טרילוגיה?

ranch22

New member
כן

"משחקי הרעב" זה סדרה של שלושה ספרים, זה הספר הראשון מביניהם ו"לנצח" זה של 6 ספרים, ככה היה כתוב על הכריכה לפחות...

שיר m

Well-known member
בעיה:

הציטוטים לא מסתדרים לי עם השבוע שנראה אחלה שבוע

ranch22

New member
זה רק נראה ככה

כי אין " משהו רע שקרה השבוע"... זה היה שבוע סביר, אפילו סביר פלוס, עם כמה אירועים טובים ועם כמה אירועים עצובים.

למעלה