הידעת

willo1

New member
../images/Emo12.gifהידעת../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

יש דברים שאתם יודעים על יודה ואנחנו לא? בואו נכתוב עובדות על יודה, כל אחד יכתוב עובדה שהוא יודע על יודה אפילו אם היא מאוד ידועה ככה נבנה ביוגרפיה לתפארת

willo1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

בשנת 97' יצא ליודה דיסק ההופעה שהוקלט בזמן שתי הופעות בקיסריה- משם גם התמונה המפורסמת שהיחסי ציבור מסרבים להחליף
לדעתי - חוץ מ'איך קוראים לאהבה שלי'- זה הדיסק הכי טוב של יודה- מומלץ למעריצים בתחילת הדרך

shay poli

New member
זה משהו שכל מי שהיה...

בהופעות האחרונות יודע! שליהודה הנשמה שלנו יש גם שם שני והוא לאון,נכון שם יפה! גם לסבא שלי קראו לאון ! ויש לו גם שיר בדיסק החדש-(שכנראה יצא מתישהו)(אני מקווה) שנקרא על שמו השני-לאונידיס.

ספי סול

New member
רצית לבנות ביוגרפיה?אז למה להתחיל

משנת 97'? אז התחלת להכיר את פוליקר...???? אחלה עובדה שיחקת אותה לא ידענו לפני זה, שהדיסק הוקלט בקיסריה...............

willo1

New member
ספי יקירי

כדאי לך לקרוא שוב את הוראות המשחק. כל אחד יכתוב עובדה שהוא יודע על יודה עובדה אקראית לא לפי סדר כרונולוגי. כולם הבינו, אני בטוחה שגם אתה תבין בשלב כלשהו.

עובדות על יודה

הלהקה הראשונה של יודה הייתה להקת "ברקת" בשלהי שנות ה-70', ששרה כיסויים לשירים הידועים של אז, בקריות, יום אחד שמע אותם יעקב גלעד והחליט שדבר כזה לא נשמע עד אז, אז הם עברו עיר הגדולה ושינו את שמם ל"בנזין". (כתבתי מתוך הזיכרון אז אל תקטלו אותי בבקשה...).

willo1

New member
חחח אין בפורום הזה קטילות יותר

זה נגמר. דווקא מאוד יפה
אולי תעשה את זה מסודר? אתה יודע,עורך לשוני בטח יודע לכתוב ביוגרפיה טובה
אני אשמח. וזה ייכנס לעמוד הראשי כמאמר אז אם בא לך - בכיף

gadoso

New member
נער

בתור נער יהודה פוליקר וחברים נהגו להתפלח מבית-הספר לים ושמה יהודה היה מנגן להם על הגיטרה שירים של הפינק פלויד:)

willo1

New member
חחחחחחחח אהבתי שי../images/Emo8.gif

אולי שאותו מקור ממנו אתה יודע את המידגע הזה יבוא להתארח אצלנו בפורום? הוא יהיה אורח הכבוד אם הוא יספר לנו עוד כמה דברים

gadoso

New member
למקור קוראים דורית כהן(תביני איך זה

מתקשר לשי כהן) חחח והיא למדה שכבה מתחתיו וזה הדבר היחידי שהיא זכרה לגביו חחח

shmuel16

New member
בין דיסק אחד למישנהו.....

עד שיודה עושה לנו טובה ומוציא דיסק, החבר'ה מכינים 10 דיסקים לבנים שלו מכל ההופעות של יודה.

shay poli

New member
לא הבנתי-הסבר בבקשה?

מה הכוונה? איזה חברה? מה זה דיסקים לבנים? מהופעות שהקליטו בעצמם? או מההופעה בקיסריה שיש לה דיסק מקורי? פשוט מה שהבנתי זה שיש חברה שהקליטו את יהודה בהופעות ומוכרים את הדיסקים ? זה נכון? איפה אפשר למצוא את החברה האלה? (אין את השירים האלה בדיסקים מקוריים?) אשמח להבהרות בעניין.

shmuel16

New member
shay poli - דיסקים לבנים......

shay poli ! דיסק לבן הוא דיסק פיראטי שאי אפשר להשיג בדרך חוקית אלא בדרך יעני "מחתרתית" לבעלי קשרים עם חברים טובים לדיסק לבן אין שם, אלא מקור ההקלטה ולכן הוא נקרא כך. על כל דיסק שיודה מפיק, מפיקים הפיראטים 10 דיסקים שונים שמקורם : הקלטות מתוך הופעות חיות של יודה בפני קהל קיסריה, זאפה, י-ם, קומראן, מוצקין ועוד... , קטעי מוזיקה ושירים שנפסלים או נחתכים בהקלטות של יודה באולפנים משוחזרים לדיסקים לבנים, קטעי מוזיקה ושירים של יודה בהופעות ברדיו ובטלביזיה.מוקלטים לדיסקים וכמובן שגם קיימים סרטי דיוידי מתוך הופעות אלו. זהו זה !!!

shay poli

New member
וואוו-מגניב(לא שאני מעודד את זה..

אבל בכל זאת,איפה אפשר למצוא דיסקים כאלו? אתה מכיר אנשים כאלו? אני מוכן לשלם הרבה הרבה כסף המון כסף,על דיסק כזה(אבל בלי להגזים יותר מדי,בגבול הטעם הטוב!) יש לך קשרים איתם?

למעלה