הדיסק של thicke

i love gina

New member
../images/Emo12.gif הדיסק של thicke

אוקיי, אז קיבלתי אותו היום מתנה מידידות שלי, והציפיות שלי, היו... לא בשמיים, בואו נגיד. שמתי את הדיסק במערכת, לא ממש ידעתי למה לצפות ויצאתי בשוק!!!!!!!!!!! שירים ענקיים!!!!!!!!!!!!!! הוא ממש מוכשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קראתי אז בידיעות שהסינגל הוא הרצועה החלשה באלבום, ואני די מסכים, יש באלבום מלאאאאאאאא שירים שעוקפים אותו בזחילה... והקול שלו, באלבום, הרבה יותר יפה, מרגיע, וגם מהפנט בזמני הצורך... והמוזיקה גדולה, אמיתית, יפה, וואו..... קיצר, יצאתי ממש בהפתעה טובה מאד מאד!!!!!!! אמן מוכשר שגם כותב את השירים , והפיק את כולם!!!! אין, אני בטוח שהדיסק הזה הולך לבלות במערכת שלי עוד הרבהההההההה זמן... (טוב, זה כבר נהפך למיני ביקורת - אבל הביקורת המלאה תגיע עוד כמה ימים, שאני יעקל את האלבום לחלוטין...)

gracie

New member
גם לי יש, גם לי יש!!

ואני פשוט משוגעת עליו.... על כל השירים (טוב, אולי חוץ מהאחרון צ'רי בלו סקיי. הוא מעצבן).. איזה שיר הכי אהבת בינתיים??

i love gina

New member
let's seeeeee....

(אגב, יניב, גם אני חושב שהוא חייב להסתפר!!!) טוב, השיר הראשון מאד יפה, וגם השני, השלישי suga mama חמוד לאללה, היה עוד איזה שיר ספרדי חזק כזה, אבל בתחלס לא זכור לי שהיה שיר אחד שלא שמעתי ונהניתי, בין אם זה שיר שקט יותר, או שיר מסיבתי... (למרות שיש מלא שירים קופצניים וכיפיים!!!!!!!! היה אחד ממש יפה, שזה מתחיל כזה עם צחקוק של נשים, ודיבורים... יודעת למה אני מתכוון?)

gracie

New member
אתה מתכוון ל-

brand new jones? הוא שיר מגניב לאללה. אבל אני לא מבינה אותו, אם אתה מבין על מה הוא מדבר, תסביר לי, או,קי?

i love gina

New member
בהחלט....

הביאו לי מתנת יומולדת מאוחרת, אך בכל זאת- adi & michal- lova ya!

Boomkat

New member
ראיתי את הדיסק של Evanescence

בצליל בקניון בת ים ונשאר דיסק אחרון

i love gina

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

אוקיי. א': אחלה!!!!!!!!!!!! ב': באסה....... למה ב'? טוב, אם יש בצליל זה לא טוב, כי בדר"כ הם מביאים ביחידים דיסקים שבקושי מגיעים לארץ. ואם זה אחרון , סביר להניח שעד שיצא לי לצאת מישהו כבר יקנה. ואחרון- בת ים ממש רחוקה ממני
נראה לי אבל יום שני אחרי הבגרות במת' אני יסע לקניון ויחפש שם....

i love gina

New member
אופס- זוכר, זה אתה... ../images/Emo13.gif

אני צריך להתרגל לניק החדש שלך..

i love gina

New member
אוקיי....

אז היום אחרי ששמעתי מהתחלה עד הסוף את הדיסק, משהו כמו 3 פעמים, אני חייב להגיד Double wow!!! או יותר נכון triple wow!!!!! איזה דיסק מעולה!!!! אין לי כח כרגע לפרט ולנתח, אבל בקיצור- מומלץ מאד!!!

למעלה