האגו

izabu

New member
../images/Emo12.gifהאגו

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מהו האגו? אישה מאוד נחמדה הסבירה לי פעם, אבל שכחתי קראתי את המאמר של בועז שביט ואני עדיין לא מבינה תודה רבה

אגו - לא קללה

מצרפת קישור לאשכול אחד מרבים שנידונו בבית בנושא האגו. חיפשתי את המילה "אגו" במנו החיפוש, וניבהלתי מכמות התוצאות, לכן בחרתי להביא את זה, מבלי יכולת לתמצת את כל מה שכתבנו שם. אז להכין כוס קפה.. כי זה מלא מלא לקרוא

izabu

New member
מצטערת-אני ממש לא מבינה מה זה אגו

תודה על הקישור, קראתי את המאמר-והבנתי מה זה עושה אבל ממש לא הבנתי מה זה אגו. אשמח אם מישהו יסביר לי במשפט או שניים או קישור למאמר נוסף

אגו לא בשפת הפסיכולוגיה הוא:../images/Emo22.gif

לדעתי : המעטפת המסך המסכות ששמת מסביב לגופך. אותם מסכות שמפרידות בין נשמתך האמיתית לבין החברה. התבונני בציור המעגלים שבידך. המעגל החיצוני הוא האגו. הוא מהווה 1% מתוכנו כאשר כל ה99% הם הנשמה. האגו נוצר כקליפתו של אגוז מלך, קליפה שהתקשתה עם השנים. האגו נוצר כתוצאה מכל מיני טראומות שחווינו בילדותנו מול הורינו מסגרות הגן ביה"ס כל מגע עם החברה הצבא. אדם לאדם נפגש באגו. האגו הוא הצגה אחת גדולה. המשימה של האנשים שבחרו לצאת אל נבכי הנשמה הוא ללמוד לנקות את האגו. זו העבודה הכי קשה היא לוקחת בערך 80% מהמאמץ להגיע אל נשמתנו בתהליך התיקון האישי, העצמי והקבוצתי. האגו גם ניזון מכל מיני טראומות מהגלגולים הקודמים מאז בריאת העולם ועד היום. בהצלחה לכל מי שרוצה לטפל באגו. חודש אלול בפתח. זה הוא חודש הנקיונות. ניקוי הנפש הרוח הנשמה הגוף וכן אפשרות לנקות את האגו. חודש אלול בגימטריה נותן 98 ונותן את המילה צח. אנו רוצים להזדכך ולהתנקות על מנת שכלינו יהיו צחים ומצוחצחים בהצלחה

למעלה