אני המומה!!!

אבגר

New member
../images/Emo12.gifאני המומה!!!

עזבתי את הפורום לשבועיים (בגלל העבודה) ומה אני רואה???? אפרסקה, פריצית וחלת דבש מאחלת לכן הריון תקין, ארוך ומושלם.
ובבקשה לפזר הרבה אבקה.. גם אני שמחה היום כי קיבלתי אישור לIVF ומקווה שבעוד חודש אפתח הודעה משמחת ורוצה לראות כל יום לפחות 3 הודעות משמחות.

חבובי

New member
../images/Emo32.gifשאלה חשובה בשביל חברה../images/Emo32.gif

מנצלת את ההזדמנות כדי לשאול שאלה: יש לי חברה שנשואה כבר 3 שנים ללא ילדים. הבעיה אצלם היא ביוץ לא סדיר. היא התחילה טיפול עם איקקלומין, אבל הוא גרם לה לציסטות גדולות, וכל פעם היא היתה צריכה לקחת אח"כ גלולות כדי להמיס אותן. הדבר חזר על עצמו כמה פעמים, וכיום היא בשלב שהיא פשוט לא מסוגלת מבחינה נפשית להמשיך, והפסיקה לטפל בכלל. משהי שמעה פעם על תגובות כאלה של השחלות ויכולה להמליץ מה עושים במקרה כזה? תודה רבה לכן..

חגיתלה

New member
גם אצלי זה ככה

חבובי, אצלי הביוץ לא סדיר ולא משנה איזה הורמונים אני לוקחת - אני מפחת ציסטות שדורשות תשומת לב יתרה. גם אני נדרשת להפסקות אחרי כן וגם לגלולות, כן כן אותן גלולות שנשבעתי לא לחזור אליהן. וגם אני התייאשתי - ויצאתי להפסקה. מה לעשות - הרופאים מנסים פרוטוקולים שונים עד שמוצאים לכל אחת את הקוקטייל שלה. אם היא מרגישה שהיא צריכה מנוחה שתנוח. אם יש לה כח שתנסה. אבל שלא תתיאש. לכל אחת מאיתנו מחכה ילד איפשהו.

חבובי

New member
תודה על התשובה, ושאלה נוספת

ז"א שהיא צריכה פשוט להמשיך כל הזמן ולנסות, והרופא ינסה כל פעם אלתרנטיבה אחתרת, עד שימצא את ההורמונים שלא יפתחו אצלה ציסטות? או שבמקרה כזה כל סוגי ההורמונים יפתחו ציסטה?

נועם@בת

New member
אפשרות אחת היא לעבור לזריקות

אם כי מי שיש לה נטיה לציסטות תצליח לפתח אותן גם במינון זהיר של הורמונים. אפשרות אחרת היא לפנות לטיפול אלטרנטיבי, לרפלקסולוגיה ודיקור סיני יכולה להיות השפעה טובה על איזון הורמונלי והסדרת ביוץ גם ללא טיפול הורמונלי. בהצלחה נועם ~שאפילו לא מזכירה את האופציה של הילינג וטיפול בקריסטלים
~

zohee28

New member
גם אצלי

אתמול הייתי בבדיקה וגילו שהציסטה שנוצרה בעקבות טיפול רק גדלה. הרופא נתן 2 אופציות: לשאוב את הציסטה או לקחת גלולות. בחרתי באופצייה השנייה (אני מקווה שעשיתי בשכל) אני לא בטוחה שיש מה לעשות בנוגע לציסטות. בנות עם שחלות פוליציסטיות סובלות מכך במיוחד.

אלה 2

New member
פיפסת אחת- גם גלגולה../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

נועם@בת

New member
חזרת בזמן הנכון ../images/Emo57.gif

תעמדי במרכז הפורום ותנשמי עמוק את אבקת התינוקות שרצה כאן באויר. בעוד חודש זאת תהיה האבקה שלך
. נועם

למעלה