אמאל'ה

willo1

New member
איזה סרטן

זה התקף לב. אם חושבים על זה גם עוזי חיטמן נפטר מהתקף לב

סרטן????טוב בסדר!

ליז, קחי כוס מים (אולי שלוק מהים של נתניה, יש בזה גם מלח) את נורמלית? כל היום מדברים על התקף לב ופתאם הבאת אותה בסרטן. יש לך מזל שאני מכבדת את האיש והאגדה אחרת הייתי אומרת משהו על החום בחוץ (השפתיים שלי התייבשו יותר מהשכל). הוא נפטר מהתצקף לב, עד כמה שאני זוכרת לאשתו היה סרטן אבל היא התגברה על זה ואחיו לא עלינו, התאבד לפני כשנתיים. חיים לא קלים לבנאדם כזה מקסים. עוזי חיטמן,נעמי שמר, אריק לביא, אהוד מנור- איך אמר היום חנן יובל? מה הם עושים שם למעלה? מקהלה?.. כמה עצוב. יהי זכרו ברוך. נ.ב לא נעים לי להגיד ואני מאד מקווה שראשי האוניברסיטה לא קוראים את זה, אבל אני לא יכולה שלא לתהות על הקשר הגורדי בין מקבלי תואר "ד"ר לשם כבוד" מטעם אוניברסיטת "בר אילן" ופטירתם הסמוכה. ע"ע נעמי שמר שנפטרה קצת אחרי כן ועכשיו גם אהוד שרק לפני מספר שבועות/ימים קיבל את התואר. שלא תגידו שלא אמרתי. אוניברסיטת "בר מינן"...

Koala Girl

New member
אממ מה הקשר?../images/Emo4.gif

באמת היה לו סרטן ריאות..אבל הוא החלים,לאשתו לא היה כלום
טפו טפו טפו ואחיו לא התאבד,הוא מת במלחמה כלשהי(ששת הימים?) לפני הרבה שנים..

willo1

New member
אחיו כן התאבד

לפני כמה זמן, אני אפילו זוכרת את היום הזה

willo1

New member
../images/Emo16.gif

תולדות חיים. וסתם לידיעה כללית- אהוד מנור כתב יותר מ1300 שירים. יש גם מעין לקט שוואלה עשו לשירים שלו,, כל פעם אני מגלה שירים חדשים שלא ידעתי שאהוד מנור כתב

אני מצטערת לשמוע

אני מקווה שזה לא רציני ושזה יחלוף מהר. אני חייבת לציין שאני מכירה את ההרגשה, כמו שאתה יודע, הייתי שם. אני מאחלת לאמך בריאות שלמה ורפואה מהירה במיוחד לכבוד פסח. רק אושר, אפרת נ.ב ותבוא לבקר פה מדי פעם...

למעלה