איזה מפגר !

../images/Emo12.gifאיזה מפגר !

אני לא מבין את זה... בתגובות לוידאו "רילקס LIVE" שיש ביוטיוב, מישהו שאל אם מיקה הומוסקסואל, והוסיף שראה את מיקה עם "בויפרנד" שלו. זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש-התעניינות במיניות של האדם ! ! ! איכככססס איזה גועל נפשששש... חבל שיש אנשים שבמקום להתמקד במוסיקה והיצירה, הופעות וכל זה.. הם חושבים על נטיות המין האנושי חחחחחח טאמבלים ~!!!!

האמת לא ציפיתי עד עכשיו לתגובה כזאת.

לראשונה נכנסתי ליוטיוב לראות את הוידאו קטעים LIVE . זה הציפייה לקראת ההופעה שאני אראה בDVD חחחח ואני נתקל בתגובות כאלה עליו חחחח פששש איזה טימטום... מיקה בטח היה אומר לאחד כזה,,,,Relaxxx.....Gofuckiinnnnnggg offf ! חחחח

קארין 555

New member
חחחחח כןן

אנשים תת רמה , במקום להכיר במוזיקה שלו הם מנסים כל היום להוציא סקופים . נממאסו !

ענבי פ

New member
זה כל הזמן ככה....

מאז ומתמיד... רוב התגובות שתמצא ביוטיוב זה רק "הוא הומו?" לא צריך להתייחס, פשוט מתעלמים.... ;) ובכלל יוטיוב זה תת רמה, תחסוך לעצמך ופשוט אל תקרא את מה שאנשים כותבים שמה.... דבילים אחד אחד
אנחנו יודעים מי זה מיקה ויודעים להעריך אותו בגלל מה שהוא, זה הכי חשוב :) כל האחרים לא חשובים

helen333

New member
relax, take it fucking easy...../images/Emo6.gif

חח עם כבר אתם קוראים, אני מגיבה שם מלא לסירטונים של המושלם..קוראים לי שם helen3333 *מדמיינת ת'פנים של מיקה כשהוא רואה את זה* "!!oh god, ur all so ridiculously stupid" חח אבל קחו את זה בקלות..אולי הם חושקים בוו וביגלל זה מתעניינים
חוצמיזה כמה שיותר רעש יעשו מיזה, מיקוש יקבל יותר צומת לב ופירסום..אז שישמשיכו לבזבז את חייהם בשאלות טפשיות ומיקוש יקבל על זה כסף [x חח

lollipop161

New member
נראה לי שכדאי קישור חח XD

יש אנשים גם כאלה, מה לעשות... פשוט להתעלם וקישור חח

tamir r

New member
זה נכון בכלל?

הוא שאלה שאלה נכונה או שהוא סתם הסתלבט עליו?

ענבי פ

New member
מה נכון? אם הוא הומוסקסואל?

לא יודעים. מיקה מסרב לדבר על הנושא הזה.

למעלה