אחים שלי.@_@ משעמם לי רצח ואנלא ממש יכולה ללכת. בואו..ממ..אם תבואו לצ'ט.אני..ממ.. אפצה אותכם! P:
D deadXend New member 23/12/05 #1 ../images/Emo12.gif אחים שלי.@_@ משעמם לי רצח ואנלא ממש יכולה ללכת. בואו..ממ..אם תבואו לצ'ט.אני..ממ.. אפצה אותכם! P:
../images/Emo12.gif אחים שלי.@_@ משעמם לי רצח ואנלא ממש יכולה ללכת. בואו..ממ..אם תבואו לצ'ט.אני..ממ.. אפצה אותכם! P:
S SimplePlanGirl New member 23/12/05 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כנסו כנסו!
D Dorin555 New member 23/12/05 #3 גמאני נתקעתי בבית../images/Emo122.gif חברים שלי הלכו למסיבת חוףף! עם רובי מים וכו'.. ומ'זה לא באלי להיות חולה אז נשארתי בבית
גמאני נתקעתי בבית../images/Emo122.gif חברים שלי הלכו למסיבת חוףף! עם רובי מים וכו'.. ומ'זה לא באלי להיות חולה אז נשארתי בבית
B Beautiful Scar New member 23/12/05 #4 WTF?!?!?! אפחד לא בצט!! רק אני!! יאללה לצט אחת שתיים אחת שתיים שלו ארבע ואליעזר לעבודה מהר מהר
Y yaelhr New member 24/12/05 #7 נצל"ש. הדלקת נר זכרון ../images/Emo16.gif לזכר אמו של במבי. . . . . . . אני ויונתן ראינו עכשיו במבי והאמא מתה! וזה היה כל כך עצוב. שכל אחד ישרשר לפה נר זכרון לזכרה. *חהחה יונתן אמרתי לך שאני אגיע קודם ואפתח את ההודעה הזאת *
נצל"ש. הדלקת נר זכרון ../images/Emo16.gif לזכר אמו של במבי. . . . . . . אני ויונתן ראינו עכשיו במבי והאמא מתה! וזה היה כל כך עצוב. שכל אחד ישרשר לפה נר זכרון לזכרה. *חהחה יונתן אמרתי לך שאני אגיע קודם ואפתח את ההודעה הזאת *
S SPFAN New member 24/12/05 #8 ../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך ../images/Emo7.gif ויהי זכרם לא ברוך, של אותם אנשים חסרי רגשות שקטעו את הסרט באיבו (בדיוק באתי להוכיח לך שלא זכרת... אבל זכרת )
../images/Emo16.gif יהי זכרה ברוך ../images/Emo7.gif ויהי זכרם לא ברוך, של אותם אנשים חסרי רגשות שקטעו את הסרט באיבו (בדיוק באתי להוכיח לך שלא זכרת... אבל זכרת )
S S u p e r S h e e p New member 24/12/05 #11 ../images/Emo16.gif../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif במבי כוסון עללללללללל
K kati666 New member 24/12/05 #13 ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif במבי . חאחא איך הייתי בוכה בסיפור.:-\
H hellofanickname New member 24/12/05 #14 ../images/Emo72.gif../images/Emo16.gifהייתם שיכורים. אתם לא יכולים להתכחש.
N Noa Tsror New member 24/12/05 #18 ../images/Emo16.gif זה באמת קטע ממש ממש עצוב...... זה כמו שהשועל/הכלב מתים (נו שפטו אותי, ראיתי את זה לפני 10 שנים) מת.., וזה מזה עצוב... שני הקטעים הכי עצובים של דיסני.....
../images/Emo16.gif זה באמת קטע ממש ממש עצוב...... זה כמו שהשועל/הכלב מתים (נו שפטו אותי, ראיתי את זה לפני 10 שנים) מת.., וזה מזה עצוב... שני הקטעים הכי עצובים של דיסני.....
D Dorin555 New member 24/12/05 #21 יואוו נכון../images/Emo10.gif גמאני כ"כ בכיתי בשועל והכלבלב. וגם דמבו קצת עצוב. אבל חפיף, רק פיל
S Shir FGS New member 25/12/05 #22 יוו אהבתי את זה! ../images/Emo109.gif את השועל והכלבלב! היה לי את זה וזה נאבד לי! *חייבת למצוא*