אההה רגעע... תעזרו שנייה....

super girl 15

New member
../images/Emo12.gif אההה רגעע... תעזרו שנייה....

הקיצר נכנסתי לכל מני מקומות לא קשורים ברשת ו.. ראיתי שמישהו צילם את המשרדים של העבודה שלו.. [?!] בקיצור אני רק רוצה לדעת אם מישהו מזהה את הבניין יודעה איפה הוא... איך... מתי... למה... ממתי הפוסטר שם... עד מתי הוא יהיה שם... ואיך אני יכולה לבוא ולגרד אותו משם...
בקיצור אם מישהו יודעה משהו.. תעזרוווו... זה כבר ניהיה פלילי לשים תמונות של דייב בגודל כזה...

אהה זה בית פלאפון

זה מחליף את המאוסה (מדונה) ששרצה שם איזה חצי שנה .

pimpf

New member
רינת, זה לא יפה מה שאת עושה.

אומרת "נכנסתי לכל מני מקומות לא קשורים ברשת ו.. ראיתי שמישהו צילם את המשרדים של העבודה שלו" נכנסת לפורום דפש מוד בהייד פארק, ופרסמת תמונה שעופר, חבר הפורום, צילם במצלמה שלו והעלה לפורום. לפחות תתני קרדיט למי שהתאמץ וצילם את התמונה. "מקומות לא קשורים ברשת"??? הפורום הזה קיים כבר 4 שנים.

super girl 15

New member
איזה? הייד פארק?

אבל בלי שום קשר.. מאיפה אני מכירה את עופר? אני לא ממש קשורה לפורום הזה! O_O

magshimot

New member
../images/Emo45.gif

לא יפה בכלל! סליחה אבל פויייה! ריספקט לכל המשרשרים והפורומים באשר הם אבל את יודעת מה זה דגל? הלא קשורים שלך זה הדגל שלהם בארץ! מקומות שרצים בהם ים מעריצים מסורים ואמיתיים וששורצים בהם שנים. תני ריספקט אם את רוצה כזה... וחפי אולי היא מתכוונת גם לאתר של המועדון הרשמי, הריצו שם שרשור מהמם על הפוסטר הזה, כ"כ הרבה הערצה ואנרגיות עורר הפוסטר הזה שם... רינת? קבלי ביופי של נימה את דבריי אבל בפעם הבאה (מקווה שלא תהיה) לא בטוחה שיאשרו את התגובה שלי

super girl 15

New member
נוו כן..

לכחתי את התמונה מהמועדון הרישמי אז בכלל לא הבנתי על איזה עופר היא מדברת... =\ לא הבנתי מאיפה אני צריכה לדעת מי בכלל צילם את התמונה...

pimpf

New member
את לא אמורה להכיר אותו אישית,

מספיק לכתוב באיזה "כינוי" מדובר... במקרה הזה OferDM. וקל-וחומר אם לקחת מהאתר של המועדון הרשמי. הוא בכלל לא נקרא "מקומות לא קשורים ברשת"... לא חשוב, זה עניין של מוסר ולהיות הוגן..

נצל"ש

מי מנהל את הפורום ? רשף לא היה כאן כבר כמה זמן, וגם לא עונה למסרים ... שמות אדומים אין כאן ... מישהו יודע מה קורה ? DID I MISS A FUCKING MEETING ?

נראה לי שזה בגבעתיים אבל זה לא

מסוג הפוסטרים שאפשר לגרד ולהעלים... בהצלחה! מה לגבי כרטיסים? מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו בפחות מ375?

magshimot

New member
מה את עושה פה?

מה חזרת לגבעתיים? חם מדי בדרום מאמי? מה קורררה?

למעלה