שאלון!^^

yaaronet bloom

New member
../images/Emo85.gif שלי!!!

1.שם:יערה 2.גיל:14 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):נקבה 4.צבע עיניים:חום כהה 5.צבע שיער:חום 6.גובה:159 כן אני נמוכה! 7.מצבך הארוני:???? 8.פירסינגים:אין :p 9.קעקועים:אין:p 10.משקפיים:יש למרחק 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך מסנג'ר אבל לא עובד... אז אייסי... 317908955 נא לציין מאיזה פורום ושם! 12.שפות שאתה מדבר/לומד: אנגלית ערבית ורוצה ספרדית:p 13.תכונות טובות שלך: - 14.תכונות רעות שלך: לא סבלנית לחוצה ממש לא רגועה ואני כל הזמן צועקת! 15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: ילדה אחת מי' וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת עיניים! 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה? נכנסת למיטה 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? אוף אין לי כוח לקום 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? חברה שלי ישנתי אצלה... 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? מסיבות וטיולים! 6.מה מפחיד אותך? חושך ואונס! 7.מה מרתק אותך? סירטי מתח טימטום של ילדים מהשיכבה שלי... 8.מה מעציב אותך? לשמוע דברים רעים 9.מה משמח אותך? הרבה דברים! שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? עוד פעם זה אני לא יודעת נמאס לי! 2.מה הארוחה החלומית שלך? לא חשבתי על זה עדיין 3.מה אתה שותה במהלך היום? מים, תה, קפה 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? שלא נדע... 5.קפה או תה: קפה 6.סוכר או סוכרזית: סוכר 7.מלח או פלפל: מלח 8.פלאפל או שווארמה: פלאפל 9.פיתה או לאפה: לאפה 10.סמי או סוסו: למי איכפת? 11.אחמד או סלים: אחמד ואה סלים 12.מועדון או בית קפה: בית קפה 13.פאב או דאנס בר: לא ניסית שומדבר 14.תאטרון או ז'אן דארק: תלוי.. 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס: גלילאו אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חכו עד שאני אבין את זה..... 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? כשאני אזכה אני אגיד לכם! 3.מעשה נועז שעשית? בעטתי לידיד שלי בביצים וכולם חשבו שהן התפצלו לו... 4.מעשה טפשי שעשית? חיטטתי בדברים שלא קשורים אליי 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: סוד אפל: אלה אוהבת את שי אבל לא לגלות! 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? כן טורקיה והולנד 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לונדון 8.מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה 9.מה רומנטי בעיניך? שקיעה וארוחת ערב 10.אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם בעתיד ישאלו אותי את זה אני אגיד שלכיתה ח' 11.אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? חברה טובה שלי שהקשר שלנו התנתק 12.איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כישרון משחק 1.מה היא המילה האהובה עליך? אני צריכה לחשוב על זה... 2.מה היא המילה השנואה עליך? זה לא מילה זה שתי מילים! "לעשות ביד" רגגגגג מעצבן! 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? לא הבנתי... 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? לא הבנתי 5.מה היא הקללה האהובה עליך? מטומטם אידיוט פקצה 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? את הקול של בת דוד שלי.. 7.איזה קול/רעש אתה שונא? של מכסחת דשא ב6 וחצי בבוקר! ואת המטוס ריסוס של 6 בבוקר! 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? לויודעת אני מקווה שיש לי עוד זמן לחשוב על זה.. 9.גלידה – בכוס או בוופל? בכוס 10. שוקו או וניל? וניל 11. חוף או הרים? חוף והרים 12. לישון או לקום? לישון! 13. שקיעה או זריחה? גם וגם 14. לילה או יום? לילה 15. בזבזן או חסכן? חסכן 16. קור או חום? חום! 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה לפעמים גם חצי ריקה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? לא עיניינכם עם מי אבל בחדר עם כוס שוקו... 20. למי אתה מתגעגע? לחברה שלי מחדרה ודודים שלי 21. את מי היית לוקח לאי בודד? אני בחיים לא אגיע לאי בודד אלא אם כן ירצו לחרפן אותי ואז לא כדאי שמישהו יהיה שם! 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית? אצליח להתגבר על הפחד במה ועל פחד גבהים דברים אהובים עלייך: 1.צבע: כחול/סגול 2.בעל חיים: חתול 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) ארמדין והארי פוטר 4.סרט: שרה"ט שה"ק ועוד הרבה... 5.שחקן: אורלנדו משהו מופתע? 6.שחקנית: אנג'לינה ג'ולי ואני לא סגורה על זה! 7.דיסק: METEORA של LINKIN PARK 8.שיר: somewere i belong 9.מקום בילוי: בבתים של ילדים (התנחלות!) ובקולנוע ובים! 10.פורום אהוב: אורלנדו בלום! 11.עונה: אביב וחורף 12.מקום להעביר בו חופשה: ים המלח וכינרת 13.רכב: אמ........ לודעת 14.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: זה נשאר חסוי 15.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: ראו את חתימתי 16.עיתון: מעריב לנוער 17.סדרה: אני בקושי רואה T.V מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת? פני שעה בערך 2.זכית לחיוך? לפני שעה 3.הענקת מחמאה? היום אבל אני לא זוכרת מתי! 4.קיבלת מחמאה? היום בזמן ההפסקה ששיחקנו קרה קופה 5.עשית משהו טפשי? החלטתי לעזור לידיד שלי בש.ב. 6.פינקת מישהו? אתמול בערב את אחיה הקטן של חברה שלי 7.פינקת את עצמך? יום שבת בים המלח 8.צחקת? כשראיתי סרט היום 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול בפעולה שהייתה לנו 10.התחרטת על משהו שאמרת? כל הזמן וזה רע! 11.בכית? כשהיה לי חום גבוה בערך לפני שבועיים 12.הסתפרת? לפני חודש אבל רק קצוות האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך? כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? ניסיתי להחליק על סקטבורד ולא היו לי מגינים ולא ידעתי איך עושים את זה אז זה היה מסוכן... 4.בכית בסרט? כשראיתי את שרה"ט 5.אמרת "אני אוהב אותך"? היום בבוקר 6.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? מה הכוונה? לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ידיד שלי מתן 3.האדם האחרון שהתקשר אליך: ידיד שלי מתן 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך": אמא שלי 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך: אני ישנתי במיטה של חברה שלי! האדם האחרון אני חושבת אחת החברות שלי מזמן לא ישנו אצלי חברים... ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? מה הכוונה? 2.צביקה הדר או צביקה פיק? צביקה! 3.הראל מויאל או הראל סקעת? אפחד! 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? לא 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים הנחמדים מאוד שיקראו את התשובות שלך? את אנשים נחמטים! 6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לע 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? לא רק גיחכתי.. מה דעתך על השאלון: נחמט מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: אשחוט אותו! א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

פרפר17

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo90.gif חלק א

מקווה שתיקראו 1.שם: דניאל 2.גיל:17 3.מין (וחסר למי שיכתוב לי פה חזק או כל 5 שעות כמו שעון ):
4.צבע עיניים:חום 5.צבע שיער:חום 6.גובה:168 7.מצבך הארוני: 8.פירסינגים:אין 9.קעקועים:אין 10.משקפיים:יש 11.אייסיקיו או מסנג'ר, ציין מספר או כתובת אם נפשך חושקת בכך :129139794 12.שפות שאתה מדבר/לומד:אנגלית וספרדית אהה ועיברית 13.תכונות טובות שלך:אני טובה בלהקשיב 14.תכונות רעות שלך:ביישנית
15.אמרו לך פעם שאתה דומה ל: "את דומה למישהי שאני מכירה"
וקצת יותר מדויק: 1.מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתובבת לצד שני 2.מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני השינה?סוגרת את האור 3.מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? שאני מאחרת לבית ספר 4.מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? אבא שלי 5.איך אתה אוהב להעביר את סופי השבוע שלך? אם קיץ אז לצאת אם חורף אז להתקרבל 6.מה מפחיד אותך? אנשים מתים 7.מה מרתק אותך?שדונים אלפים הוביטים פיות וכד' 8.מה מעציב אותך? שאנשים מתים 9.מה משמח אותך?תינוקות ,שאני רואה תינוק אני לא יכולה להפסיק לחייך
שתייה/אכילה: 1.מה המזון האהוב עליך? שוקולד 2.מה הארוחה החלומית שלך? אמממ דג עם סלא וקולה קרה כמו בפירסומת
3.מה אתה שותה במהלך היום? מיץ 4.מה אתה שותה במהלך הלילה (משקה אלכוהולי אהוב)? לא רק שיש משהו מיוחד 5.קפה או תה:
6.סוכר או סוכרזית:סוכר 7.מלח או פלפל:מלח 8.פלאפל או שווארמה:פאלפל 9.פיתה או לאפה: פיתה 10.סמי או סוסו:סמי 11.אחמד או סלים:סלים 12.מועדון או בית קפה: בית
13.פאב או דאנס בר: דאנס בר 14.תאטרון או ז'אן דארק :תאטרון 15.גלילאו גלילאי או קופרניקוס:
אתה: 1.מה המוטו שלך בחיים? חייה ותן לחיות 2.אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? רצה לקנות את שלשת הדיוידי המורחב של שר הטבעות 3.מעשה נועז שעשית?זה לא המקום לפתוח את זה 4.מעשה טפשי שעשית? דיברתי על ילדה מאחורי הגב ופתאום היא באה 5.סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: הרגל לעשות קליקים בכתף 6.האם היית בחו"ל, ואיפה? לא הייתי 7.איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? לוס אינג'לס 8.מה יש לך מתחת למיטה?קופסאות 9.מה רומנטי בעיניך? להביא ורד אדום עם סוכרייה על מקל בצורת לב 10.אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה?אמממממממ 1988 לראות איך נולדתי 11.אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? דוד בן גוריון
12.איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? שירה 1.מה היא המילה האהובה עליך? פלפל 2.מה היא המילה השנואה עליך?"מה?" 3.מה מדליק אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? משהו לא מציאותי 4.מה "מכבה" (טורן אוף אבל לא כזה =)) אותך? אמממממממממ לא יודעת 5.מה היא הקללה האהובה עליך? "פאק" 6.איזה קול/רעש אתה אוהב? :תינוק צוחק 7.איזה קול/רעש אתה שונא: שעון מעורר 8.איך היית רוצה שאלוהים יקבל אותך בגן עדן? עם חפיסת שוקולד ביד 9.גלידה – בכוס או בוופל? כוס 10. שוקו או וניל?שוקו 11. חוף או הרים?חחוף 12. לישון או לקום? לישון 13. שקיעה או זריחה? שקיעה 14. לילה או יום? יום 15. בזבזן או חסכן?בזבזנית 16. קור או חום? חום 17. סערות ברקים – מרגשות או מפחידות? מרגשות 18. הכוס – חצי מלאה או חצי ריקה? חצי מלאה 19. ברגע זה ממש – אם מי היית רוצה להיות ואיפה? אממממ לא יודעת 20. למי אתה מתגעגע? כרגע לאחי כי הוא עבר דירה השבוע 21. את מי היית לוקח לאי בודד? את החברה הכי טובה שלי הדס 22.מה לא האמנת שתעשה בעבר ועשית?לא יודעת דברים אהובים עלייך: 1.צבע:אדום 2.בעל חיים:כלב 3.ספר (רק אחד! אין לנו כוח לניתוחים עמוקים) ספיידרוויל 4.סרט:שר הטבעות 5.שחקן:אורלנדו בלום 6.שחקנית:ג'וליה סטיילס 7.דיסק:אבריל 8.שיר:IM OK 9.מקום בילוי: הבית 10.פורום אהוב: 849
11.עונה:חורף 12.מקום להעביר בו חופשה:אילת 13.רכב:מכונית 14.מישהו שאתה אוהב או מעריך ומעולם לא אמרת לו את זה: אחי הגדול 15.ציטוט מסרט/ספר/סדרה: "אני לא אגיד אל תיבכו כי לא כל הדמעות רעות הן" 16.עיתון:ידיעות אחרונות 17.סדרה:ורוניקה מארס מתי בפעם האחרונה: 1.חייכת?לפני כמה דקות 2.זכית לחיוך? בצהריים 3.הענקת מחמאה?בצהריים 4.קיבלת מחמאה?בצהריים (היתה לנו שיחה ארוכה) 5.עשית משהו טפשי? לפני שעה ניסיתי לעשות פן (וזה לא הלך אני ניראת כמו
) 6.פינקת מישהו? היום 7.פינקת את עצמך? אתמול 8.צחקת?עכשיו 9.גרמת למישהו לצחוק? אתמול 10.התחרטת על משהו שאמרת?לא זוכרת 11.בכית? אתמול בפלוריסיינטה ירדו לי דמעות שפלור ופדה יברו 12.הסתפרת? לא זוכרת

פרפר17

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo90.gifחלק ב

האם אי פעם 1.הכרת את תחנת המשטרה מבפנוכו? לא 2.פחדת מהחושך?כן 3.עשית משהו מסוכן? מה? 4.בכית בסרט?כן 5.אמרת "אני אוהב אותך"? אתמול 6.שיקרת כשאמרת את מה שכתוב בשאלה 6? מה? איזה שאלה לאחרונה 1.האדם האחרון שראית: אמא שלי לפני שנייה 2.האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: חברה שלי 3.האדם האחרון שהתקשר אליך:חברהשלי 4.האדם האחרון שאמרת לו "אני אוהב אותך" 5.האדם האחרון שישן במיטה שלך:אני ולסיכום: 1.מה האירוע הבא בלו"ז שלך? בנתיים אין 2.צביקה הדר או צביקה פיק? הדר 3.הראל מויאל או הראל סקעת?מויאל 4.האם אתה חושב שמישהו יקרא את השאלון בכלל? יעבור עמוד 5.האם יש משהו שאתה רוצה למסור לכל האנשים שיקראו התשובות שלך? תודה
6.האם אתה מאמין שהשאלון היה בזבוז זמן משווע? לא 7.האם צחקת בשעה שקראת את המבוא לשעשועון הכרות זה? כן מה דעתך על השאלון: מה תעשה לכותב השאלון האמיתי: א.תסקול אותו באבנים ב.תנשק אותו ג.תתן לו חיבוק חם ד.תגיד לו תודה ותברח כמו מסכן שנס על חייו
ה.ב' וג' ואז א' ו.ב וג' ז.מממ, תחשבו לבד .

למעלה