שאלון :)

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאלון :)

לקוח מקומונת שאלונים לכל מקלדת, אולי הוא היה פה פעם, לא בדקתי. אבל זה שאלון ממש חמוד פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? 2. תאריך לידה: 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? 9. צבע עיניים? 10. צבע שיער? 11. משקל: 12. גובה: מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: 4. גבינה מעודפת: 5. ירק מועדף: 6. תבלין מועדף: 7. פרי מועדף: 8. דג מועדף: 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לעצמי ><

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?אריאל D: 2. תאריך לידה:9.6 3. מקום מגורים ראשי:הרצליה 4. מקום מגורים משני:לאיודעת 5. כתובת דוא"ל:[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:אריאלוס D: 7. כמה אחים/אחיות?1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?עם ההורים 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?חום 11. משקל:57 ירדתי 2 קילו D: 12. גובה:1.66 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן, גיטרה 3> 2. על מה היית רוצה לנגן?על תופים, אבל אני מתחילה עוד שבועיים יאאאאאי 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?הלוואי :[ אני רוצה שתהיה כמו מקפליי, באסטד, סימפלאן 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?הממ די טוב D: 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?סימפל, באסטד, מקפליי 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:רוני סופרסטאר, ופוסיקאט דולז 7. אתה אוהב לרקוד?כן D: 8. תאר איך אתה רוקד?לא טוב XD אבל מ'כפת לי 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?אני שומעת מה שבאלי, בין אם אנשים שומעים את זה ובים אם לא 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?אביב גפן השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא, הלוואאאאאי :( אני כ"כ רוצה להגיע לגיל 16 לעשות כבר 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא ;_; 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אחרי כיתה ה' 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?חס וחלילה בחיים לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?שהוא לא הנוער של הלילה
פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:סטרייטית 2. אמצעי מניעה מועדף:לא משתמשת בהם עדיין
3. סקס בדייט הראשון?לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:דאגי פוינטר XD אבל בשלב יותר מאוחר של החיים שלי
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?שומדבר 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?שיהיה נאמן, ושיכבד אותי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?שומדבר 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 9. הסקס הכי טוב בחייך:-- 10. הסקס הכי גרוע בחייך:-- 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?-- 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?-- 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?-- 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?-- 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה?-- 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?*שומרת פרט זה לעצמי* כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני במגמת ספורט 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):בייביסיטר
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:לא הייתי בצבא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?פסיכולוגיה 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?^ 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להיות מתופפת באיזה להקת רוק מגניבה D: 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?פסיכולוגית 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?לא 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?הממ לא 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?זונה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:מקדונלדס, וסתמו, זאת כן מסעדה
2. המסעדה השנואה:מסעדות דגים למיניהם 3. בשר מעודף:סטייייייייק D: וקבב 4. גבינה מעודפת:קוטג'
נו מה אני יעשה, אני לא אוהבת את כל הגבינות המסריחות האלה 5. ירק מועדף:גמבה D: 6. תבלין מועדף:מלח 7. פרי מועדף:תות, אפרסק, ענבים 8. דג מועדף:איכסה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):איטלקי ומרוקאי :] 10. מאפה מועדף:עוגה D: 11. שתיה קרה מועדפת:נסטי אהבת חיי 3> 12. שתיה חמה מועדפת:שוקו חם 13. שתיה חריפה מועדפת:וודקה רדבול, זה טעיייים D: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:שומדבר הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:ארמגדון, אבא בלאגן, גריז 2. במאי אהוב:אין 3. שחקן/ית אהוב/ה:אדי מרפי
, ג'וני דפ 5. סרט אחרון שראית:ג'ון טאקר מה זה גמור [לא בקולנוע] סרט ממש חמוד 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: הארי פוטר 1, ראיתי אותו לפחות 500 פעם 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: הארי פוטר 1 8. סדרה אהובה:חברים
,ארתור, הפיג'מות 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?כן מאוד 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?אפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? אפחד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?הרבה XD 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?1 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?2 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?להורים שלי דת ואמונה 1. יש אלוהים?אולי 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?לאיודעת 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? כל אחד חושב שהוא צודק 4. האם העולם הבא קיים?כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?לא 6. מלאכים ושדים - קיימים?כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים?לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אולי 10. איך נוצר העולם?אלוהים 11. איך נוצר המפץ הגדול?לאיודעת 12. מי יצר את אלוהים?לאיודעת 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?ברור שיש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?McFly-Too Close For Comfort 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?בטלפון עם 2, במסנג'ר אני מדברת עם 1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ווינאמפ וחלון שיחה במסנ 4. מה הספקת כבר לעשות היום?להיות בבצפר ולראות ארתור D: 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לראות טקס של יום הזיכרון 6. ישנת טוב אתמול?כן 7. תישן טוב הלילה?מקווה, הימים האלה לא עושים לי טוב 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?כן, כי ימי זיכרון אני אפעם לא שוכחת כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית, הלוואי עליי ^^~ 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה:חורף 4. צבע אהוב:שחור ותכלת 5. ריח אהוב:אין 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות, סנוביות, אי אמון 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שיהיה שלום 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בניו יורק 9. חיה אהובה:כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך?אריאל

shaharrr53

New member
עונה:)

1. מהו שמך המלא?שחר 2. תאריך לידה:23/12/1993 3. מקום מגורים ראשי:י-ם 4. מקום מגורים משני:י-ם 5. כתובת דוא"ל:[email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:shaharr23 7. כמה אחים/אחיות?4 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?ההורים 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?חום 11. משקל:57 נראה לי 12. גובה:1.65 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?נגנתי על קלידים(במבטא של אילן) 2. על מה היית רוצה לנגן?גיטרה חשמלית
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?הלוואי רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?רוק,פופ ופאנק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?רד הוט צ'ילי פפרס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:מדונה 7. אתה אוהב לרקוד?לא 8. תאר איך אתה רוקד?כמו תרנגול שיכור בטקס חינה של אחותו 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?לא הבנתי
12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? רד הוט צ'ילי פפרס
השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?לא יודע 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?אולי 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?בחיים לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?בסדר פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:לא יודע 2. אמצעי מניעה מועדף:לא יודע 3. סקס בדייט הראשון?לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו:חחח אולי בר רפאלי 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)?רגילה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?שתיהיה יפה 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 9. הסקס הכי טוב בחייך:לא היה 10. הסקס הכי גרוע בחייך:לא היה 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?כן 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)?לא יודע 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם?חחחחח נראה לי 10 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?לא קיימתי 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה?כלום 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?כלום כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?באף מגמה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):לא עבדתי 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:גם לא 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?תאטרון 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?תאטרון 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?להיות שחקן 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?מה? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?לא יודע 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?נגר שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:מרבד הקסמים 2. המסעדה השנואה:לא יודע 3. בשר מעודף:כנפיים 4. גבינה מעודפת:פטה 5. ירק מועדף:פלפל,עגבנייה 6. תבלין מועדף:מלח 7. פרי מועדף:תפוח,בננה 8. דג מועדף:סרדינים 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):ישראלי 10. מאפה מועדף:עוגה 11. שתיה קרה מועדפת:קולה 12. שתיה חמה מועדפת:נס 13. שתיה חריפה מועדפת:בירה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:לא נראה לי שיש הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:יש מלא 2. במאי אהוב:--- 3. שחקן/ית אהוב/ה:--- 5. סרט אחרון שראית:כל הסרטים של השואה 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: אין 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין 8. סדרה אהובה:הפיג'מות 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?כן 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?לאף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? גם לאף אחד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?שעתיים 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?כמעט ואני לא רואה 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?לא יוצא לי לראות,רק שמשעמם 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?לכולם דת ואמונה 1. יש אלוהים?כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?אף אחד 4. האם העולם הבא קיים?לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?לא 6. מלאכים ושדים - קיימים?לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים?כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?אולי 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא 10. איך נוצר העולם?מביצה אחת גדולה 11. איך נוצר המפץ הגדול?לא יודע 12. מי יצר את אלוהים?ביצה אחת גדולה 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?עם אבא שלי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?סתם חדשות של אמא שלי,צ'אט הפיג'מות ומסנג'ר 4. מה הספקת כבר לעשות היום?ללכת לבצפר 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לאכול,להתכונן לעצמאות,להתקלח,לישון 6. ישנת טוב אתמול?לא 7. תישן טוב הלילה?לא נראה לי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?אולי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית!יש הרבה מקום 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?איינשטיין 3. עונה אהובה של השנה:חורף 4. צבע אהוב:כחול 5. ריח אהוב:אוכל 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:שקרנים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:לא יודע 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?ת"א/אנגליה 9. חיה אהובה:כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך?שחר

Miss Menta

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? שרית. 2. תאריך לידה: 21.11.93. 3. מקום מגורים ראשי: נתניה. 4. מקום מגורים משני: D: 5. כתובת דוא"ל: [email protected] [האימייל בערך מגיל 9. D:] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: המ, כל מיני >< 7. כמה אחים/אחיות? 2. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים. :| 9. צבע עיניים? ירוק חום דבש. 10. צבע שיער? חום עם פסים בלונדינים לא טבעיים. 11. משקל: אהא. 12. גובה: 1.70. מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר, נגנתי פעם על גיטרה. 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית.
3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא, אם כן אז רוק. 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק. 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אותן להקות שאני שומעת בדר"כ. 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני סופרסטאר. 7. אתה אוהב לרקוד? מאוד. 8. תאר איך אתה רוקד? אה, ככה. תראו!1. XD 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? יש מקרים D: 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? נופ. D: 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? יש מוזיקה שחברים שלי גם שומעים, אבל יש מוזיקה שאף אחד לא שומע מהחברים שלי. בקיצור, אני שומעת מה שאני רוצה. אם חברה שלי תשמיע לי להקה שנראת לי אחלה, אז אני אולי אוריד שירים שלהם או משהו X: 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אריק ברמן וג'קו אייזנברג נורא כשרוניים. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בנתיים לא
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? כן, 8 לובים והליקס. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? כיתה ו'. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? הנוער של היום זה משהו!11. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית. 2. אמצעי מניעה מועדף: אה.. XD 3. סקס בדייט הראשון? לא. 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אריק ברמן, ג'קו אייזנברג ופראנקי! XDDD.
5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? המ >< 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? שיהיה בנאדם. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ח. XD 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? 'תרזי כבר!11' כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אין עוד מגמות. 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר. ^^ 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: עוד לא >< 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? נראה עד אז ;; 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? נראה! XD 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? שחקנית. 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודעת. ;; 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא שידוע לי
9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? זה לא ממש מקצוע.. אבל הייתי רוצה לדעת גיטרה חשמלית. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקת רחובות? :p שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מקדונלס, אודים, פולה. 2. המסעדה השנואה: המ. 3. בשר מעודף: פרגיות ושווארמה. 4. גבינה מעודפת: סקי, לא מתה על גבינות >< 5. ירק מועדף: קולורבי.
6. תבלין מועדף: אה, אין לי מושג. 7. פרי מועדף: כל הפירות כמעט. D: 8. דג מועדף: יאק. 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): פולני! XD סתם, לא יודעת. D: 10. מאפה מועדף: קוראסון? 11. שתיה קרה מועדפת: קולה דיאט ונסטי. אה, ושוקו. 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו
, קפה, תה. 13. שתיה חריפה מועדפת: בירה גולדסטאר זה טעים למדי. 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: קולורבי. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: יש יותר מידי. 2. במאי אהוב: לא יודעת. 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'וני דפ,אדי מרפי, ג'וליה רוברטס, בראד פיט, אנג'לינה ג'ולי,אורנה בנאי, ליאור אשכנזי D: 5. סרט אחרון שראית: 6 מיליון רסיסים. 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מת לדייט. 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין XD 8. סדרה אהובה: השיר שלנו, ארץ נהדרת, מסודרים, מועדון לילה.. 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כן. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אין לי מושג D: 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? המ. :O 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעתיים ככה. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1, 2. 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? אה, נראה. D: דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? יותר נוח לחשוב עליו בתור זכר. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? יהודים ! XD לא יודעת נו. 4ס. האם העולם הבא קיים? כן. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן. הייתי קופה. נראה לי. 6. מלאכים ושדים - קיימים? מלאכים כן, שדים לא יודעת XD 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות אולי. 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא שזכור לי D: 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? יכול להיות. 10. איך נוצר העולם? "בראשית ברא אלוהים את השמיים והארץ.." D: 11. איך נוצר המפץ הגדול? הא. 12. מי יצר את אלוהים? שאלה טובה ם: 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Jesus of suburbia - Green day. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי, מסן, מדיה פלייר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר, לאכול, לשתות D: 5. מה עוד תספיק לעשות היום? אלך לקיקבוקסינג, אלמד את השירים של הטקס בעלפה. XD 6. ישנת טוב אתמול? לא ממש. גירדו לי הרגליים. D: 7. תישן טוב הלילה? מקווה!1 אני עייפה. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אולי >< כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטת יחיד. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 4. צבע אהוב: כתום. 5. ריח אהוב: ריח של מקדונלס XD 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: למצוא אהבה. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? וילה בסביון D: 9. חיה אהובה: כלב. 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שרית. XD

hilonet14

New member
עונההה

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? הילה 2. תאריך לידה: 23.8.92 3. מקום מגורים ראשי: באר שבע 4. מקום מגורים משני: ירושלים 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:הכל אותו דבר XD 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 50 12. גובה: מטר 60 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? להקת כל הסיגנונות XD 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? פופ ורוק קל 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? רד הוט 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: בריטני ספירס =[[ ורוני סופרסטר... בעצם הם אותה אחת רק שזאת ישראלית וזאת לא.. 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? פרי סטייל 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה? 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? רובי וויליאמס
כותב מ-ד-ה-י-ם השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?12 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?ערסים ופרחות...!! פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברים כמובן 2. אמצעי מניעה מועדף: כשאתחיל... אז כנראה דורקס... (רובי המליץ עליו XD) 3. סקס בדייט הראשון? לא! 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: לא הייתי משלמת!! 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שיידע לפנק טוב
6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אופי טוב 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה, כמו תמיד 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד... אני בתולה 9. הסקס הכי טוב בחייך: עוד לא... 10. הסקס הכי גרוע בחייך: עוד לא 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? ע-ו-ד לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? עוד לא 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 12 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? עוד לא 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? בערך לא משו 16. מה אתה חושב עליו/עליה? שהוא אחלה?... 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אממ שלמה עם עצמי :) כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני רוצה מד"ח בעזרת השם 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: אני רק בכיתה ט' עכשיו 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? פסיכוולוגיה..? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?לא יודעת 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא יודעת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: ספגטים 3> 2. המסעדה השנואה: לא יודעת 3. בשר מעודף: על האש 4. גבינה מעודפת: בולגרית 5. ירק מועדף: גמבה 6. תבלין מועדף: מלח XD 7. פרי מועדף: תפוז 8. דג מועדף: טונה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): עירקי 10. מאפה מועדף: לחם 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: עדיין לא שותה חריף 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: במבה עם שוקולד הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: טיטאניק 2. במאי אהוב: לא יודעת 3. שחקן/ית אהוב/ה: ג'ניפר אניסטון 5. סרט אחרון שראית: לא זוכרת איך קוראים לו.. אבל זה מצחיק 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: סיפור סינדרלה ,XD 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: הסרטים של דיסני 8. סדרה אהובה: הלוחשת לרוחות ומגרש ביתי 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאף אחד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?0 חחחחחחחחחחחח 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 1 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? הרשימה ארוכה... דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? בלי מין 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין צודק 4. האם העולם הבא קיים? כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? כן... לא יודעת 6. מלאכים ושדים - קיימים? מלאכים כן שדים לא... 7. ערפדים ורוחות - קיימים? רוחות כן ערפדים לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?לא שזכור לי 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי.. 10. איך נוצר העולם? תשאלו את נתי הוא יודע......... (ידיד שלי) 11. איך נוצר המפץ הגדול? כנ"ל תשאלו אותו... 12. מי יצר את אלוהים? לא יודעת 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? ברור שיש לנו נשמה!! נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אמא שלי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר תקייה של תמונות שלי, תקיית אלבום של רובי, עוד אחת.. וזהו... 4. מה הספקת כבר לעשות היום? ללכת לבית ספר ולקוסמטיקאית 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון כנראה 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא יודעת 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? לירון 3. עונה אהובה של השנה: קיץ 4. צבע אהוב: כל הצבעים 5. ריח אהוב: ריח של ורדים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שלום 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? הוואי 9. חיה אהובה: חתול/ כלב 10. תזכיר לי איך קוראים לך? הילה

עונההה../images/Emo9.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? אור 2. תאריך לידה: 29.8.90 3. מקום מגורים ראשי: בית
4. מקום מגורים משני: חדר XB 5. כתובת דוא"ל: אין לי כוח 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אין 7. כמה אחים/אחיות? 1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם הורים וסבתא וסבא 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: ><" 12. גובה: שכחתי מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פעם על אורגן .. כבר לא 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לע .. הייתי רוצה רוק
4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? טעים XB חח סתם רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? הרבה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: לע דעת 7. אתה אוהב לרקוד? לע ממש 8. תאר איך אתה רוקד? חח עדיף שלא נתאר XB 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לע .. אולי כשמשעממם לי 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? אמממממ
11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אממ נראה לי שהרבה שומעים רוק אבל זה לע מזיז לי .. אני שומעת מה שאני אוהבת 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? פוו מלאא השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לע 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לע 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לע 4. אתה מסטול ברגע זה? לע 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לע 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אממ14 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לע 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לע 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? לע משו פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום!? XBB 3. סקס בדייט הראשון? לע 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: פחח אפחד 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לע דעת XBB 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? ><" 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? חחחחח ואני גם יענה על זה
9. הסקס הכי טוב בחייך: כן הא .. מה נשמע? >< 10. הסקס הכי גרוע בחייך: ^^" 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? גאד מסה השאולות האלה 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? >< 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? לע עיניינכם .. 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? >< 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כעע
16. מה אתה חושב עליו/עליה? מושלמון
17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? שקסיי XBB כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? חשבונאות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): חילקתי פליירים .. ועכשיו אני כמו מזכירה .. 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: כשנגיע לשם נדבר
4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לע דעתת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? >< 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להצליח?! 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? >< 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? מחשב 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? לע דעת שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: איפה שיש פסטה
2. המסעדה השנואה: איפה שיש סטייקים .. 3. בשר מעודף: בעעע אם כבר אז שיפודים .. 4. גבינה מעודפת: אמממממ קוטג' 5. ירק מועדף: חסה 6. תבלין מועדף: לע דעת .. מלח XB 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: נסיכה 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי
10. מאפה מועדף: אממ בורקס 11. שתיה קרה מועדפת: מים/קולה/לימונדה/אייס קפה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקולטה/נס קפה 13. שתיה חריפה מועדפת: כלוםםם 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: חחחחחחחח תאמינו לי שמלא דברים .. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: מלא 2. במאי אהוב: לע דעת 3. שחקן/ית אהוב/ה: מלא 5. סרט אחרון שראית: בופור 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: אממ לע זוכרת .. צ'רלי וחצי
7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: צ'רלי וחצי
XBBB 8. סדרה אהובה: מלא 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אממ אולי .. 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ורד פלדמן <הייתה דריה באלופה> מלא אנשים אומרים לי שאני דומה לה
11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? ורד פלדמן
12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? אמממ הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לע דעת .. הרוב אני מורידה למחשב 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 XBB 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למשפחה לחברים לסוכנת ולכל מי שהביא אותי עד הלום XBB דת ואמונה 1. יש אלוהים? כע 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? בשבילי זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אני חושבת שאני צודקת .. כל אחד חושב משו אחר .. 4. האם העולם הבא קיים? לע רוצה שהוא יהיה קיים 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לע 6. מלאכים ושדים - קיימים? אולי 7. ערפדים ורוחות - קיימים? אולי 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לע 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לע דעת 10. איך נוצר העולם? אלוהים 11. איך נוצר המפץ הגדול? לע דעת מה זה XB 12. מי יצר את אלוהים? חח שאלה טובה .. 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש נחייה את הרגע? כע 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם אח שלי וחברה שלי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? BS פלייר ואייסי ומסן 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לעבוד .. ללמוד .. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לראות סרט .. ואולי פרקישם של הש"ש 6. ישנת טוב אתמול? לע 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לע כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבע אהוב: וורוד 5. ריח אהוב: פרחים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח בחיים 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית שלי שעכשיו אני גרה בו 9. חיה אהובה: פינגווין ודולפין 10. תזכיר לי איך קוראים לך? אור

דנטל

New member
היה פה לפני ימים אחדים

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=593&msgid=97204629 אענה על השאלות שקצת השתנו 3. מקום מגורים ראשי: תל אביב 4. מקום מגורים משני: אותו מקום 5. כתובת דוא"ל: פרטי 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אותם ניקים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אחי גר איתי 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין להקה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? היפ הופ 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? שומעת כל מיני ראפרים 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: חובבי ציון 8. תאר איך אתה רוקד? בסבבה שלי 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? נדיר 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? גם וגם 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? סאבלימינל 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? מעולם לא הייתי 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? לא עושים הכללות 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדומים 3. סקס בדייט הראשון? בהחלט 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אולי ג'וני דפ 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? שידע להפעיל את הלשון ויאהב את זה 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? בתכלס, אותו דבר כמו במיניים 9. הסקס הכי טוב בחייך: יגאל 10. הסקס הכי גרוע בחייך: היו כמה 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? כן 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? יש פה קטינים 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 19.5, אבל לא הייתי תמימה קודם 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 5 חודשים 16. מה אתה חושב עליו/עליה? -- 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? מנסה לא לחשוב יותר מדי 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): עבדתי ביותר ממאה עבודות 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: הדרכת ישומי מחשב 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא הייתי רוצה ולא למדתי 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא מעונינת בשום פנים ואופן 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? הקריירה שלי מאוד ריאלית 1. המסעדה האהובה: כל מיני מסעדות בשרים 2. המסעדה השנואה: ג'ירף 3. בשר מועדף: לבן 4. גבינה מועדפת: קוטג' 5. ירק מועדף: חסה 6. תבלין מועדף: סוכר 7. פרי מועדף: אננס 8. דג מועדף: בורי 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): איטלקי 10. מאפה מועדף: פשטידת תירס 11. שתיה קרה מועדפת: סודה 12. שתיה חמה מועדפת: תה רגיל 13. שתיה חריפה מועדפת: פיג' 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: מצות 1. סרט אהוב: הסיוט שלפני חג המולד 2. במאי אהוב: טים ברטון 3. שחקן/ית אהוב/ה: אנג'לינה ג'ולי 5. סרט אחרון שראית: לא זוכרת 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: ביטל ג'וס 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין כזה 8. סדרה אהובה: סאות'פארק 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לא יודעת 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? פעם אמרתי לי ג'ודי פוסטר וזה ממש שטויות 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 0 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למעריצים 1. יש אלוהים? לא מענין 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? לא מענין 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד, לא מענין 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא 10. איך נוצר העולם? לא מענין 11. איך נוצר המפץ הגדול? לא מענין 12. מי יצר את אלוהים? לא מענין 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? לא מענין 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אינשטיין 5. ריח אהוב: דלק 9. חיה אהובה: חתולים 10. תזכיר לי איך קוראים לך? דנה

tirzonet

New member
אני מהניק שלי אמא שלי

ה- 17/04/07 | 06:01 היה לפני ימים אחרים.

Miss Menta

New member
17.3 ../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

סתם, התבלבלתי.. הייתי בטוחה 17.12 XD

../images/Emo42.gifעונה ^^'

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? שי 2. תאריך לידה: 9.12.91 3. מקום מגורים ראשי: אשדוד 4. מקום מגורים משני: מנחמיה 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: אה? 7. כמה אחים/אחיות? 1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 12. גובה: 1.65 בערך מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן, על בס 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין, ולא יודעת 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונסנס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: יש מלאא 7. אתה אוהב לרקוד? ממש לא 8. תאר איך אתה רוקד? אתם לא רוצים לשמוע 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? לא 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אבריל לאבין, סטיבי וונדר, ויש עוד אבל אין לי כח השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רגיל באוזניים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? סבבה כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? לא הייתי 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): רפת, גד"ש, מעון, נוי, מדגה [עזבו, קיבוץ
] 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: - 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? כלום 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל דבר בלי כבוד שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין אחת 2. המסעדה השנואה: אין 3. בשר מעודף: מבחינת בריאות עדיף הודו, אבל איזה סטייק טוב היה בא לי טוב עכשיו
4. גבינה מעודפת: אין 5. ירק מועדף: עגבנייה, גזר 6. תבלין מועדף: אין 7. פרי מועדף: מנגו, ענבים 8. דג מועדף: אין 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אין 10. מאפה מועדף: אין 11. שתיה קרה מועדפת: מים 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: אין 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא יודעת הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: שר הטבעות 2. במאי אהוב: לא יודעת 3. שחקן/ית אהוב/ה: ניקול קידמן, ג'ניפר לאב יואיט 5. סרט אחרון שראית: שר הטבעות [שוב] 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: שר הטבעות, הארי פוטר, מלך האריות, מולן, צעצוע של סיפור, שלגייה, סינדרלה, היפיפיה הנרדמת, הרקולס, השועל והכלבלב, החרב הקסומה, כלבים דלמטיים, ויש עוד מלא 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: כל אלא שרשמתי מעלה 8. סדרה אהובה: סדריק 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אולי 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? לאף אחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? לאף אחד 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? לא הרבה 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? לא יודעת 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? לא יודעת 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? למלא אנשים דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? מה זאת השאלה הזאת?! 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין צודק וטועה, זה אמונה 4. האם העולם הבא קיים? לא יודעת 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? אני הייתי חיפושית 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לפעמים חלומות מוזרים שמתגשמים 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? חייב להיות משהו 10. איך נוצר העולם? ע"י ה' 11. איך נוצר המפץ הגדול? מאיפה לי? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? ברור שיש נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אך אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? פורום אבריל לאבין, ואיזה משהו בנענע 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבצפר, לאכול ולהיות אצל חברה 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון 6. ישנת טוב אתמול? לא ממש 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? נראה לי שכן כי זה היה יום מוזר לאללה כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: שחור, אדום, כחול 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים, צבועים, חקיינים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? פה 9. חיה אהובה: ג'ירפה
, פיל, היפופוטם, חתולים, זברה, דולפין, כלב ים נוו יש עוד מלא 10. תזכיר לי איך קוראים לך? שי

fireyes

New member
עונה../images/Emo209.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא?בשבילכם איזבל 2. תאריך לידה:13 למשו 3. מקום מגורים ראשי:מרכז הארץ 4. מקום מגורים משני:גם 5. כתובת דוא"ל:חע! 6. ניקים אחרים באתרים אחרים:אהמ...לא. 7. כמה אחים/אחיות?3 מלאכים 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף?כן עם ההורים.. 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?חום כהה 11. משקל:חצי טון 12. גובה:גמדה מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?אורגן ופסנתר 2. על מה היית רוצה לנגן?על הכל 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה?אין,רוק קל 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה?כללי ביותר 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון?שומעת שירים שקטים יותר..לא בהכרח להקה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה:שייגעצ 7. אתה אוהב לרקוד?לא ממש 8. תאר איך אתה רוקד? 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד?לא! 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים?לא! 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי?התחלתי רק השנה לשמוע מה שכולם בערך שומעים.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך?וואיי יש הרבה.. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא,היה
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה?לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא,פשוט סתם שכחתי 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?אף פעם לא הייתי...אני ילדה טובה מ*****(שם העיר שלי..) 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום?לא משו פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים,כמובן.. 2. אמצעי מניעה מועדף: 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)?טוב לב,כבוד ואמינות 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב?אני לא עושה את זה.. כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס?אני עדיין,תקשורת 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא):- 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא:לא הייתי בצבא..בטח אני אהיה בגל"צ,חיל הים או סתם אחת שיורה באנשים.. 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון?תקשורת הלוואי!! 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני?הייתי רוצה תואר שני בתקשורת כמובן... 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?הגשמה 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?הלוואי ולא.. 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כן 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?נהגת של אוטו זבל שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה:מסעדות בשר... 2. המסעדה השנואה:מסעדות דגים 3. בשר מעודף:סטייק 4. גבינה מעודפת:צפתית 5. ירק מועדף:עגבניה 6. תבלין מועדף:אהמ... 7. פרי מועדף:אפרסק,אבטיח ושות' 8. דג מועדף:שונאת דגים עעע 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו):הכל,אין מועדף 10. מאפה מועדף:קרואסון 11. שתיה קרה מועדפת:מים(!) 12. שתיה חמה מועדפת:קפה,שוקוחם
13. שתיה חריפה מועדפת:לא מתה על אלכוהול..נערבב משו עם וודקה 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר:לא אוכלת דברים מוזרים.. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב:לקחת חיים 2. במאי אהוב:סקורסזה,שפילברג 3. שחקן/ית אהוב/ה:אנג'לינה ג'ולי,קייט וינסלייט,ניקול קידמן.. 5. סרט אחרון שראית:סטפ אפ 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: בית השעווה 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים:טיטאניק 8. סדרה אהובה:האלופה 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם?רציתי פעם,היום כבר לא 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך?נראלי לשריתוש' 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? תמר קינן(אפרת מטלנובלה בע"מ)אמרו לי שאני ממש דומה לה... 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה?ממוצעעע*נראלי 3 או 4 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש?ממוצע***ולא רואה בקולנוע 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש?הא? 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר?לבורא עולם ולמי שעושה את הפסלים כי אף פעם לא הודו לו.. דת ואמונה 1. יש אלוהים?כן! 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה?לא זכר ולא נקבה.. 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק?אין צודק..יש בזה הגיון מסויים אבל אני מאמינה בה' וזהו.. 4. האם העולם הבא קיים?כן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם?כן,אין לי מושג 6. מלאכים ושדים - קיימים?כן 7. ערפדים ורוחות - קיימים?נראלי שכן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה?לא יודעת 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אולי 10. איך נוצר העולם?ב7 ימים,ראי ספר בראשית... 11. איך נוצר המפץ הגדול?לא יודעת 12. מי יצר את אלוהים?אף אחד 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה?יש לנו בהחלט נחייה את הרגע? וגם את זה שאחריו 1. מה מתנגן עכשיו?כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?7 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?מסנג'ר 4. מה הספקת כבר לעשות היום?להיות בשני טקסים ולבכות 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לישון וללכת 6. ישנת טוב אתמול?כן,תודה 7. תישן טוב הלילה?אני לא אישן הלילה..אני ברוקע"צ ב"ה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?כן,כי יצא שזה יום הזיכרון.. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שייקספיר 3. עונה אהובה של השנה:חורף 4. צבע אהוב:כחול על כל גווניו 5. ריח אהוב:שוקולד ופרחים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:טיפשות ואטימות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:להמשיך לחלום 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בצפון 9. חיה אהובה:ממוטה 10. תזכיר לי איך קוראים לך?איזבל

564654

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? נופר 2. תאריך לידה: 22.6 3. מקום מגורים ראשי: פ"ת 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: נופר 230 וואלה קום 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: נופר 7. כמה אחים/אחיות? 3 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? הורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: 54 12. גובה: 171 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה 2. על מה היית רוצה לנגן? 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הרבה 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? death cab for cutie 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? חחחחחח מה 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? לא 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? מה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביתר בנאי השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 11 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? כן 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? אפעם לא הפסקתי 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כן 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בי 2. אמצעי מניעה מועדף: גלולות 3. סקס בדייט הראשון? חח לאיודעת, תלוי נו 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: מי ישלם 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? חיוך 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? חיוך 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? ליודעת 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 9. הסקס הכי טוב בחייך: הלו 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? בערך 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? לא איבדתי! 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? חחחחחח. אמ, 10 חודשים נראהלי 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? ספרות ומדעי החברה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): מלצרות הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: 5. סרט אחרון שראית: 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: שמש נצחית 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: לא הגעתי למצב הזה 8. סדרה אהובה: 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? רק בגלל הכסף 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? אפחד 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? שחקנית אחת שאני אפילו לא יודעת איך קוראים לה 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 1 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Infected Mushroom - Becoming Insane 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנ ווינאמפ 4. מה הספקת כבר לעשות היום? 5. מה עוד תספיק לעשות היום? 6. ישנת טוב אתמול? 7. תישן טוב הלילה? 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ליודעת כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי ודי השאלות חוזרות על עצמן 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? 3. עונה אהובה של השנה: 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

../images/Emo13.gif

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? עדי 2. תאריך לידה: 18.12.1987 3. מקום מגורים ראשי: רעננה 4. מקום מגורים משני: הרצליה 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? 2 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? דבש 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: 55 12. גובה: 165 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא 2. על מה היית רוצה לנגן? לא 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? לא 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל בערך חוץ מרוק כבד ומזרחית 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? משתנה... 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: אין לי מושג 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? בואו למועדון תראו 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לפעמים ככה לפעמים ככה 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 14 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אין לי מילים פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית 2. אמצעי מניעה מועדף: גלולות 3. סקס בדייט הראשון? לא כדאי, אבל קורה 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: לא הייתי 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? ניסיון ופתיחות 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? אופי רגוע ויציב, בטחון עצמי 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 9 9. הסקס הכי טוב בחייך: הבחור הנוכחי 10. הסקס הכי גרוע בחייך: צנחן אחד (כן, דווקא צנחן) 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? שששששש 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")?חצי שנה 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן 16. מה אתה חושב עליו/עליה? מושלם 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? סקסית
כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? מדעי החבה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): מלצרות, מקדונלדס, חברת סקרים 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: מחשבים 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? לא יודעת 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? לא יודעת 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות עשירה
7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? לא מתפשרת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? אינטיליגנציה רגשית 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יש 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? מנקה רחוב שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: מקס ברנר נגיד 2. המסעדה השנואה: ------ 3. בשר מעודף: עוף 4. גבינה מעודפת: צהובה 5. ירק מועדף: עגבניה 6. תבלין מועדף: לאדעת 7. פרי מועדף: תפוח ירוק חמוץ 8. דג מועדף: איכס 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): הרבה סוגים 10. מאפה מועדף: לא יודעת 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: קוקטיילים למיניהם 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: פרכיות דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד 4. האם העולם הבא קיים? לא 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? לא 6. מלאכים ושדים - קיימים? לא 7. ערפדים ורוחות - קיימים? לא 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן 10. איך נוצר העולם? צב ענק הקיא אותו(על פי סטיבן קינג, "זה")
11. איך נוצר המפץ הגדול? שאלה יפה 12. מי יצר את אלוהים? זו בעיה ליצור דברים שלא קיימים 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? אין נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? שירי יום הזיכרון 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסי 4. מה הספקת כבר לעשות היום? צבא 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא יודעת כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי, לא צפוף ולא מרוחק 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם 3. עונה אהובה של השנה: סתיו 4. צבע אהוב: אין ספציפי 5. ריח אהוב: הריח של החבר 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שחצנות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
אמונה עצמית 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון? 9. חיה אהובה: כלב/זאב 10. תזכיר לי איך קוראים לך?

Shame in you

New member
עכיעיעעי

מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? הייתי. אורגן 2. על מה היית רוצה לנגן? פסנתר או קלידים בכלל, אני יכולה טכנית, אבל אני עצלנית 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? ברור, מרוב שאני מוכשרת 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? הכל, העדפה לסוגי הרוק למיניהם וג'אז 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: חסר? 7. אתה אוהב לרקוד? 8. תאר איך אתה רוקד? מתנועעת בכסא לצלילי קורנפלייק גירל 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? ממש אכפת לי 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? טורי איימוס השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יהיו 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אולי יהיו 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: גברברי קיבוץ איכותיים כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין! מד"ח שליטההההההה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): למה יוצאים מנקודת הנחה שכולם פה אחרי צבא? 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: ?? 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא לעשות כלום 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? יש לי ידע רחב שאין לו כיסוי רשמי 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בעלי חיים, תאטרון, מוסיקה, עוד מיליון בערך 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונה? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: בתי קפה! בעיקר זה ברעננה, איך קוראים לו 2. המסעדה השנואה: 3. בשר מעודף: בשר
4. גבינה מעודפת: קוטג' 5. ירק מועדף: אבוקדו 6. תבלין מועדף: מרק עוף בחביתה! (מרק עוף פרווה, כמובן) 7. פרי מועדף: תותים
8. דג מועדף:
9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): 10. מאפה מועדף: הכל!!!! 11. שתיה קרה מועדפת: 12. שתיה חמה מועדפת: הכל 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: המבורגר צמחוני דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אף אחד נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Little earthquakes 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0000 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? יוטיוב 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום 5. מה עוד תספיק לעשות היום? כנ"ל 6. ישנת טוב אתמול?דווקא כן 7. תישן טוב הלילה? הלוואי 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? שאתה ניזכור? כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד, זוגית זה מדכא כשאתה לבד 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? כולם 3. עונה אהובה של השנה: חורף 4. צבע אהוב: 5. ריח אהוב: 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לחיות 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בלונדון 9. חיה אהובה: כלבים
10. תזכיר לי איך קוראים לך?

OriginalMe

New member
הנה לך!

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? אריאל והשאר לא משנה 2. תאריך לידה: 23.3.92 5. כתובת דוא"ל: [email protected] 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: ישראבלוג-Lhyra. 7. כמה אחים/אחיות? אחד. 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? אמא. 9. צבע עיניים? ירוק. 10. צבע שיער? שחום. (זה נשמע כ"כ פלצניXD) 11. משקל: אוטובוס! 12. גובה: 1.70+ מוסיקה 2. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? לא יודעת מה כן, אבל מה שלא-פופ, ראפ, מזרחית
6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: רוני דואני :/ 7. אתה אוהב לרקוד? זה החיים שלי. :) השחטה עצמית 4. אתה מסטול ברגע זה? חבוביי וחבובותיי, אני לעולם מסטולה. 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אחאח פושטקים שכאלה. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: אחד הטובים זה 'היומן', ובז'אנר של אימה זה "מגרש השדים" 5. סרט אחרון שראית: חיים בזרם (סרט מצחיק לאללה) 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: הטינה 8. סדרה אהובה: מכושפות ז"ל ): דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא בעיניי. 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? ג'ירפה קוקסינלית. 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אני חושבת שיש חייזרים. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? Dear Angel-April Sixth 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? אייסיקיו מסנג'ר מוזיקה ותיקיית שירים. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לאכול. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לרופאת שיניים ולהתכונן לבוחן בערבית ולעשות קקי. 6. ישנת טוב אתמול? כן, אבל מעט. 7. תישן טוב הלילה? אם ירצה השם D: כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי מיטה ורבע, אב להייתי רוצה מיטה זוגית ^____^ 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: חורף 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: יש כמה, אבל צביעות זה נורא. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת, לא אכפת לי ממה. 9. חיה אהובה: כלב. 10. תזכירי לי איך קוראים לך? אריאל, נעים להכיר ^______^

עונה :):):)

פרטים אישיים לפורמליות :::: 1. מהו שמך המלא? יוליה =) 2. תאריך לידה: 26.4 3. מקום מגורים ראשי: איפשהוא בצפון... 4. מקום מגורים משני: איפשהוא בבית XD 5. כתובת דוא"ל: עזבוווו.. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: יש כמה..=] 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עים ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? שחור 11. משקל: לא זוכרת.. 12. גובה: מטר.חמישים ומשהו... מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני יודעת לנגן על גיטרה ופעם למדתי חלילית.. 2. על מה היית רוצה לנגן? אממ.. ללמוד יותר טוב על גיטרה 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? אין להקה! 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? פופ והיפ הופ =] 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אוונסנס 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: מריה קארי ורוני דואנייי!!!! 7. אתה אוהב לרקוד? קצת... 8. תאר איך אתה רוקד? אממ כל פעם זה שונה 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? ליפעמים 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? אני שומעת מה שכולם שומעים..בערך.. 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ג'ניפר לופז :) וביונסה.. השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין.. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באזניים..נחשב?! 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לאאאאא 4. אתה מסטול ברגע זה? לאאאא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לאאא 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? שנה שעברה בערך... 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לאאאא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאאא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? סטלניםםם XP פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים! 2. אמצעי מניעה מועדף: לא יודעת.. 3. סקס בדייט הראשון? לאא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: אממ... מייקל לואיס =) 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? לא יודעת ולא איכפת לי.. 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? האופי הכי חשובב :):):) 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? עים אפס!! 9. הסקס הכי טוב בחייך: איןןן 10. הסקס הכי גרוע בחייך: איןןן 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? לאאא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? לא עשיתי כלום!!! 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? שום גיל!! 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? לא קיימתי יחסי מין אף פעם!! 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לאא.. 16. מה אתה חושב עליו/עליה? אין לי בן זוג! 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? אני לא מסתכלת על עצמי ערומה!! כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? מולטימדיה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): עוד לא עבדתי! 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: לא הייתי בצבא! 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? כלום 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? אולי צילום.?! או תאטרון?!!? עזבו אותי מלימודים!!! 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות זמרת!! וזה לא קיצוני... 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להיות זמרת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא.. 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא.. 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? טכנאית..או זונה!! איכססס שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: יש הרבה 2. המסעדה השנואה: לא יודעת 3. בשר מעודף: של המבורגר ועוף:) 4. גבינה מעודפת: לא אוהבת גבינות =\ 5. ירק מועדף: אבוקדו ועגבניה.. 6. תבלין מועדף: זעתר 7. פרי מועדף: תפוח 8. דג מועדף: לא אוהבת דגים! 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אממ..אוכל סיני! =] 10. מאפה מועדף: לא יודעת 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: תה 13. שתיה חריפה מועדפת: לא אוהבת =\ 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: לא יודעת.. הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: יש הרבה 2. במאי אהוב: איןןן 3. שחקן/ית אהוב/ה: סקרלט ג'והנסון 5. סרט אחרון שראית: אממ...."קיוב" 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: "חותנת בהפרעה" 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: אין כזה... 8. סדרה אהובה: האלוםה 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? כןןן 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? מאשה טרוינסקי כולם אומרים שאנחנו דומות =] 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? נו למאשה טרוינסקי 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? בערך 3 או 4 שעות.. 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לעצמיי.. בכל זאת הכל בזכותי =] דת ואמונה 1. יש אלוהים? איןן 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? החילונים=] 4. האם העולם הבא קיים? כןןן 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? בגילגול קודם הייתי בלונדיניתת.. 6. מלאכים ושדים - קיימים? כןןן 7. ערפדים ורוחות - קיימים?כןןן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? לא זוכרתתתתתת 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כןןןן 10. איך נוצר העולם? תנו לי לחשוב על זה ד'קההההה 11. איך נוצר המפץ הגדול? מאיפה לי?!!?!??!?? 12. מי יצר את אלוהים? זהו שאני לא יודעתתתתת 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש ויששששש נחייה את הרגע? כןן 1. מה מתנגן עכשיו? כלום 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עים אחותיי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? תוכנת עיצובים ואייסיקיו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? הרבה דברים 5. מה עוד תספיק לעשות היום? הרבה דברים 6. ישנת טוב אתמול? כןן 7. תישן טוב הלילה? כןןן 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? נראה לי שכן...כי מחר היום הולדת שליי ואני מחה לוו=] =] =] =] =] =] כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? קומותיים 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספיר 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבע אהוב: כתום 5. ריח אהוב: של בושם 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שקרנים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: יש כמה..=] 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? יפה שאניייי 9. חיה אהובה: דולפיןן 10. תזכיר לי איך קוראים לך? יוליה :)

לאיור

New member
../images/Emo3.gifעונה

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? ליאור שפקרו 2. תאריך לידה: 15.1.92 3. מקום מגורים ראשי: פ"ת 4. מקום מגורים משני: חברה שלי חח 5. כתובת דוא"ל: ?.. 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: 7. כמה אחים/אחיות? אח 1 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום כהה 11. משקל: 40 12. גובה:193 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה, האהבה שלי 2. על מה היית רוצה לנגן? תוופים, אני מנגנת ממש טיפה אבל אני דיי גרועה חח 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? רוק 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? בעיקרון אני אוהבת הכל, בעיקר רוק, רק לא מזרחית ודיכאון 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? תלוי לכל להקה יש את השירים העצובים והשקטים שלה 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: נינט טייב, בובת פלסטיק 7. אתה אוהב לרקוד? אמ.. כן 8. תאר איך אתה רוקד? רגיל?! 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן חח לפעמים 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לא ממש, אני שומעת המ שבא לי ולא ממש שמה על אחרים 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? ואוו יש המון!! השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? הלווואיי!!! 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אין לי ואני מתה שיהיה לי 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא.. 4. אתה מסטול ברגע זה? חח כן מצחוק נחשב? 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא ניראה לי 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"?12 וחצי בערך 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פעם ב... 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? "אנחנו דור מזוין.." פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית 2. אמצעי מניעה מועדף: קונדום?! 3. סקס בדייט הראשון? לא 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: פיטר רוט, יובל מנדלסון ויש עוד המון חח 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? תחת חח סתם... 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה אבל תלוי מי, הייתי מוכנה גם משהו סתמי 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? אף אחד 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)?לא 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? עדיין לא איבדתי אותה 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? לא חושבת כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה אני בי' ואני מקווה שאנייהי במוזיקה 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): רחוב חח, מכתרי לימונדה , בתים של אנשים [בייביסטיר] ולא יודעת מה עוד 3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות מול מלא אנשים ולנגןן P: 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? אני לא יכולה לחשוב על זה אחרת 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כןן מלא דברים 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? זונהההה שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: אין לי אחת כזאת, רק שזה לא יהיה ג'יפה 2. המסעדה השנואה: בורגראנץ' אם זה נחשב מסעדה בכלל חחח 3. בשר מעודף: צלעות כבש[אויש איזה רעה אני] 4. גבינה מעודפת: לא יודעת משהו צרפתי וטוב 5. ירק מועדף: ניראה לי מלפפון 6. תבלין מועדף: אורגנו חח 7. פרי מועדף: תותים 8. דג מועדף: ג'ופים. חח מאיפה אני מבינה בדגים, סלמון או משהו כזה חעחע 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): מה שבא ברוך הבא 10. מאפה מועדף: המון 11. שתיה קרה מועדפת: קולה 12. שתיה חמה מועדפת: שוקו ונס על חלב 13. שתיה חריפה מועדפת: בריזר, ייגר 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: מישהו לרוץ איתו 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: אמ.. יש המון אחד מהם זה ג'ים קארי 5. סרט אחרון שראית: בופור 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: מישהו לרוץ איתו, 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 50 דייטים ראשונים 8. סדרה אהובה: האלופה לרמות שזה גיי גרוע, אין משהו אחר לראות 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? אממ.. אולי 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? ורד פלדמן [ דריה מהאלופה חח] כולם אומרים לי את זה 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? ורד פלדמן 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? שעה-שעתיים 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 2 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? וואו בקושי אחד 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לכל האנשים שתמכו בי בכל זממן דת ואמונה 1. יש אלוהים? כן, יש מישהו שם למעלה, שאוהב לראות אותי סובלת בזמן האחרון אבל גם עושה לי דברים קטנים וכייפים.. 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? אין לי מושג, נריראה לי זכר 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? מאמינה .. ניראה לי שהייתי אלפקה חחח סתם 6. מלאכים ושדים - קיימים? ניראה לי 7. ערפדים ורוחות - קיימים? מקווה מאוד שלא אבל לפי סיפורים כן 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? כן לא 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אין לי מוווושג עד שאני לא אראה אחד כזה אני לא מאמינה שיש כזה דבר 10. איך נוצר העולם? מגרגיר חול חח 11. איך נוצר המפץ הגדול? .... 12. מי יצר את אלוהים?.... 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? יש לנו נשמה נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? אמ.. אני שומעת ברקע "אולי-ביט 69- קטע מההופעה ברוקע"צ [היה הכי כיף בארץ!!] 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד אני שונאת שמפריעים לי 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ההאתר "היפ" חלון שיחה ותיקייה 4. מה הספקת כבר לעשות היום? לעשות חזרות לקראת המבחן במוזיקה קצת טלווזיה מחשב לאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללמוד למבחן 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? מקווה מאוד 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא ניראה לי אבל ה- 23 [שהיה] הוא כזה כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגייית,, ,,, הכי כיף להתפרס 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם !! 3. עונה אהובה של השנה: חורף... בררר... 4. צבע אהוב: שחור אפור אדום 5. ריח אהוב: אותו הריח שמזכיר לי את הבן הזה .. אחח...
6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: זלזלנים מתנשאים צבועים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: שאני אצליח לממש את כל השאיפות שלי 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בחו"ל אבל לחזור מתשיהו 9. חיה אהובה: סוס 10. תזכיר לי איך קוראים לך? ליאור , אבל בישבילכם, לאיור , או שין :)

עונה

פרטים אישיים לפורמליות 1. מהו שמך המלא? רותם א 2. תאריך לידה: 15/2 3. מקום מגורים ראשי: 4. מקום מגורים משני: 5. כתובת דוא"ל: 6. ניקים אחרים באתרים אחרים: השם המלא, או Retama 7. כמה אחים/אחיות? 2 אחיות 8. גר עם ההורים/לבד/עם שותף? עם ההורים.. 9. צבע עיניים? חום 10. צבע שיער? חום 11. משקל: לא יודעת 12. גובה: נראה לי 58 מוסיקה 1. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא ממש 2. על מה היית רוצה לנגן? תופים 3. יש לך להקה? אם כן, מה הסגנון? אם לא, איזה סיגנון היית רוצה שהלהקה שלך תהיה? 4. מה הטעם הכללי שלך במוסיקה? רוק ישראלי 5. איזה להקה אתה שומע שאתה בדיכאון? אביתר בנאי 6. להקה/זמר שלדעתך בושה לעולם המוסיקה: 7. אתה אוהב לרקוד? כן 8. תאר איך אתה רוקד? בחופשיות :p 9. אתה מוצא את עצמך רוקד לבד? כן 10. אתה מוצא את עצמך רוקד במקומות לא קשורים? כן 11. האם לדעתך אתה בנאדם שנוטה לשמוע מה שרוב האנשים סביבך שומעים או לסרוגין נמנע מלהיסחף עם הזרם ה"מינסטרים" המוסיקלי? לפעמים יוצא לי לשמוע כמו אחרים, לפעמים לא 12. אחד האמנים המוסיקלים הכי כישרוניים לדעתך? אביתר בנאי השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? באוזניים 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא 4. אתה מסטול ברגע זה? לא 5. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לאאא.. 6. באיזה גיל לדעתך הפסקת להיות "ילד טוב ירושלים"? חח אני עדיין ;] 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא 9. מה אתה אומר על הנוער של היום? אחלה פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: סטרייטית 2. אמצעי מניעה מועדף: ? 3. סקס בדייט הראשון? 4. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות" את זה איתו: 5. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים מיניים)? 6. מה הכי חשוב בשבילך אצל בן/בת זוג (לצרכים כלליים)? 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה 8. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 9. הסקס הכי טוב בחייך: 10. הסקס הכי גרוע בחייך: 11. ירדת לבן/בת זוגך במקום ציבורי אי פעם (כמו למשל אוטובוס)? 12. מה הדבר הכי קינקי שעשיתם לבד (נו, נראה איזה חולי נפש אתם)? 13. באיזה גיל איבדתם את ה"תמימות" שלכם? 14. מה התקופה הכי ארוכה שלא קיימתם יחסי מין (אחרי איבוד ה"תמימות")? 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? 16. מה אתה חושב עליו/עליה? 17. כשאתה מסתכל על עצמך ערום במראה, מה אתה חושב? כישורים מיקצועיים 1. איזה מגמה היית בביה"ס? אין לנו מגמות 2. פרט את המקומות שעבדת בהם עד עכשיו (לא כולל צבא): בייביסיטר?
3. איזה מיקצוע עסקת בו בצבא: 4. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר ראשון? 5. מה אתה לומד / היית רוצה ללמוד כתואר שני? 6. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אומנות... 7. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? 8. יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? כן 9. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אסטרונומיה 10. איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? שאני אדע מה לבשל לך 1. המסעדה האהובה: בתי קפה שקטים 2. המסעדה השנואה: מקדונלד'ס 3. בשר מעודף: צמחונית 4. גבינה מעודפת: לבנה 5. ירק מועדף: בצל, חסה.. 6. תבלין מועדף: מלח 7. פרי מועדף: אננס 8. דג מועדף: צמחוניתתת 9. סגנון אוכל מועדף (מזרחי, איטלקי וכו): אממ לא משהו ספציפי 10. מאפה מועדף: קראסונים 11. שתיה קרה מועדפת: מים 12. שתיה חמה מועדפת: קפוצ'ינו, שוקו 13. שתיה חריפה מועדפת: 14. משהו שאתה אוהב לאכול שלאחרים זה אולי נראה מוזר: הכוכבים הנוצצים של הוליווד 1. סרט אהוב: דיסני 2. במאי אהוב: 3. שחקן/ית אהוב/ה: יו גרנט 5. סרט אחרון שראית: פיטר פן 6. סרט שראית יותר מ-3 פעמים: יש המון... 7. סרט שראית יותר מ-30 פעמים: 8. סדרה אהובה: חברים 9. היית רוצה להיות שחקן מפורסם? 10. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתך? 11. לאיזה סלברטי אתה הכי דומה לדעתם של אנשים אחרים? 12. כמה שעות ביום אתה שורף בממוצא מול הטלוויזה? 2 13. כמה סרטים אתה רואה בקולנוע בממוצא בחודש? 0 14. כמה סרטים אתה רואה מספריית ווידאו בממותא בחודש? 0 15. למי היית מודה אם היית זוכה באוסקר? לחברים ומשפחה דת ואמונה 1. יש אלוהים? לא מאמינה 2. אם יש אלוהים - זכר או נקבה? 3. מה הקטע של כל הדתות? מי צודק? אין צודק 4. האם העולם הבא קיים? 5. מאמינים בגילגול נשמות? אם כן, מה הייתם לדעתכת בגילגול הקודם? 6. מלאכים ושדים - קיימים? 7. ערפדים ורוחות - קיימים? 8. קרה לכם פעם משהו על-טבעי? אם כן, מה? 9. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? 10. איך נוצר העולם? 11. איך נוצר המפץ הגדול? 12. מי יצר את אלוהים? 13. יש לנו נשמה, או שהכל זה סתם תגובה כימית מוזרה? נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? אני רואה טלויזיה אז כלום :p 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ואייסיקיו 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בבי"ס.. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? ללכת לסניף ולפגוש חברים 6. ישנת טוב אתמול? לא משהו 7. תישן טוב הלילה? מקווה 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראה לי כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שקספייר 3. עונה אהובה של השנה: אביב 4. צבע אהוב: כחול 5. ריח אהוב: וניל, ים 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: צביעות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אושר 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? קיבוץ ליד הים 9. חיה אהובה: 10. תזכיר לי איך קוראים לך? רותם

למעלה