שאלון

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאלון

לקוח מפורום שביעסטים יאללה תביאו גם אתם שאלונים יבש פה :( יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? האם את/ה אוהב/ת את הים? קיץ או חורף? מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) האם יש חיים על מאדים? האם את/ה מאמינה בחייזרים? ובאלוהים? אפשר לחיות בלי מוזיקה? באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? האם היית בעד או נגד ההתנתקות? מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? האם את/ה חכמ/ה בשמש? האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? היית סיבה מיוחדת לזה? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) האם את/ה מקועקע/ת? האם יש צמידים על ידייך? וטבעות? אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? מהו גודל הכתב שלך? האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? האם משעמם לך ברגע זה? מה מתנגן בפלייליסט? מה השעה בבקשה? אוטובוסים או רכבות? מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לשם מה? איזה מסטיק הוא האהוב עליך? תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? מהו הסרט האחרון שראית? מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה? מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? ולהצטלם? מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת? האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מה להביא לך לשתות בבקשה? מהו אורך השיער שלך? מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? האם אי פעם לבשת אוברול? מתי זה היה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה לעצמי D:

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?כרוכית P: סתם נו כולם מכירים האם את/ה אוהב/ת את הים?אההא קיץ או חורף?חורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?טיולשנתי לאן זה היה?אנאעארף, לאןשהו בדרום XD מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אבא למה?כי רבתי איתו מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?סיון אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)חביתה, סלט, טוסט. וזההההההו |כן, ישלי אבא שף אבל אני טיפשה| האם יש חיים על מאדים?אולי האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא ובאלוהים?לאיודעת אפשר לחיות בלי מוזיקה?לאאאאאאאאאאאאא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?שבעת הכוכבים D: האם היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?ממש ממש ממש נגד זה האם את/ה חכמ/ה בשמש?לא XD האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) נופ מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?24 שעות מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?14 שעות
היית סיבה מיוחדת לזה?לא האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) שני עגילים באוזן ימין, שלושה בשמאל האם את/ה מקועקע/ת?הלוואי :< האם יש צמידים על ידייך?כן וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לא XD אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?ממש אבל ממש לאא מהו גודל הכתב שלך?בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא האם משעמם לך ברגע זה?לא מה מתנגן בפלייליסט?McFly-Ultraviolet מה השעה בבקשה?15:53 אוטובוסים או רכבות?גם וגם מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?שבוע שעבר לשם מה?ללכת לבקר דודים D:: איזה מסטיק הוא האהוב עליך?אורביט ירוק תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:מסרק, קופסה, פתקים, רמקולים, סדין, ספר, מדליה, תמונה, טלוויזיה, שלט האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?הממ לא ממש מהו הסרט האחרון שראית?החופשה של בין, סרט קורעעעעע מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקרנוש D: מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?שומדבר מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?כל מה שהלכתי אליו האם את/ה אוהב סרטי אימה?כןכןכן מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?לא מפחדת מסרטים, אבל אם כבר אז המסור עם מי אתם יוצאים לקולנוע?עם מי שבאלי האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?להכין ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?עוד לא הייתה D: מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?לאזוכרת כמה הוא עלה?-- האם את/ה אוהב/ת לצלם?כן ולהצטלם?לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?תמונת מחזור עם כל השכבה רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כה הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:לא טובה בזה XD מהו הדבר האחרון שאכלת?פיתה D: האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?כןןןןןןןןןןןן !!!!!!1111 במבה, אהבת חיי 3> מה להביא לך לשתות בבקשה?נסטי, תודה מהו אורך השיער שלך?מדורג, אחרי הכתפיים מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?לא שומעת, העיניים שלי רגילות XD האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?כן האם אי פעם לבשת אוברול?כן מתי זה היה?בגן XD אבל אני נורא אוהבת אוברוליםםםםם

P:

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לא.. האם את/ה אוהב/ת את הים? כן קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לא מזמן לאן זה היה? לדרום מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? נראה לי חברה שלי למה? עיצבנו קצת אחת את השנייה מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אחותי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) אני יודעת די הרבה :] כמעט כל דבר שתבקשו האם יש חיים על מאדים? לא יודעת האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? לא אפשר לחיות בלי מוזיקה? כן, אבל יהיה קשה באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? קניון חדרה :/ האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נמנעת. מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?נגד האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא ממש האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?48 שעות בערך מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 25 שעות היית סיבה מיוחדת לזה? היו לי 3 שבועות של שינה של 3 שעות בלילה האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) כן האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? כן וטבעות? כן אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא :p אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? ממש לא מהו גודל הכתב שלך? קטן האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא, אבל לחשוב עליהם האם משעמם לך ברגע זה? קצת מה מתנגן בפלייליסט? ג'נסיס מה השעה בבקשה? 14:31 אוטובוסים או רכבות? רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לפני כמה ימים נראלי לשם מה? להחליף מתנה איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אפרסק תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: שולחן חום, מסך אפור, מקלדת שחורה, מחשב לבן, מנורה שקופה, סרט ורוד, שמיכה כתומה, שמיכה אדומה, קופסא כחולה, גרביים ורודות האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא, אין לנו בעיר מהו הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריביים 2, בטלוויזיה.. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לא זכור לי מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הכל מפחיד אותי עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא ממש מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? להכין ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? חגגתי עם חברים בבית הפנקייק.. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? MP4 כמה הוא עלה? 750 האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? של הקורס מדריכים, כמה אלפי אנשים.. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת? שוקולד האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא מה להביא לך לשתות בבקשה? מים, תודה מהו אורך השיער שלך? קצר, הסתפרתי :/ מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? אמרו לי שהן יפות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? ברור האם אי פעם לבשת אוברול? שהייתי קטנה מתי זה היה? בגיל 5 בערך

Miss Menta

New member
עונה. ../images/Emo109.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לא נראהלי. האם את/ה אוהב/ת את הים? לא ממש. לא אוהבת להכנס. קיץ או חורף? חורף. מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אתמול. לאן זה היה? הממ.. היינו במפעל ליין XD מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? תמיר. למה? עצבנתי אותו. או משהו. מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? תמיר. אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) המ.. יש לך שניצל במקרר? כי אני יודעת ללחוץ על דקה במיקרו. :) האם יש חיים על מאדים? אולי. האם את/ה מאמינה בחייזרים? אה.. לא. ובאלוהים? כן. אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא. באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? קניון השרון רולז XD האם היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הייתה לי דעה. P: מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? הורסבריאות. האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא ממש. אני צרכה להיות חכמה יותר
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא >< מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? לילה שלם.. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? הרבההה שעות. היית סיבה מיוחדת לזה? עייפות? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) כה. האם את/ה מקועקע/ת? נופ. האם יש צמידים על ידייך? כה. וטבעות? לא. אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? כן!
אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? ממשש לא. >< מהו גודל הכתב שלך? בינוני? ^^ האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? אה.. נופ. האם משעמם לך ברגע זה? לא במיוחד. מה מתנגן בפלייליסט? Dead - MCR. מה השעה בבקשה? 16:57. אוטובוסים או רכבות? רכבות. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? היום. לשם מה? כינרת
איזה מסטיק הוא האהוב עליך? מנטהההההההה. ^^ תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: ספר ירוק, ארנק ורוד, שלט אפור, מגירה כתומה, אוקספורד שחור, אוקספורד לבן ><, דיסק אדום של אריק ברמן, שולחן בז', מחברת כחולה, מחברת סגולה. האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? כן. מהו הסרט האחרון שראית? לילה מוטרף במוזיאון. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן? מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? אין. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? אהבתי נורביט, מת לדייט, מיסטר בין.. האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא. מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? שכחתי איך קוראים לסרט. עם ילדה יפנית שכזו. XD עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים. האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא. מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות. ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מסיבה במועדון. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? בגדים לחברה. כמה הוא עלה? 300 ומשהו. האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן. ולהצטלם? כן. מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונות בספר מחזור. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: לא עולה בדמיוני כרגע XD מהו הדבר האחרון שאכלת? סלט יווני. האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא. מה להביא לך לשתות בבקשה? נסטי דיאט קר בא לי בטוב עכשיו. מהו אורך השיער שלך? הסתפרתי! אז הוא מגיע לי עד הכתף. מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? עיניים יפות. איזה מגניב הכתם בעין שמאל XD האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? כן. האם אי פעם לבשת אוברול? כן. מתי זה היה? כיתה ג'.

קקי../images/Emo219.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?לא האם את/ה אוהב/ת את הים?לא קיץ או חורף?חורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?ב22-23.10 לאן זה היה?עין עבדת,ניצנה,שבטה מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?הורים למה?כי "אני מתחצפת יותר מידי". וגם לא אכפת לי כ"כ >.>. [היי,י ש מילה כזו 'מתחצפת'? XD] מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?אחותי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)לא ממש יודעת להכין אוכל P: האם יש חיים על מאדים?לא האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא ובאלוהים?לא אפשר לחיות בלי מוזיקה?לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?הזהב,בראשון האם היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?איכס האם את/ה חכמ/ה בשמש?בד"כ. לא. האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?מפסח עד עכשיו מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?7 וחצי שעות היית סיבה מיוחדת לזה?לא ישנתי המוןהמוןהמון זמן. אבל זה היה פעם האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)לא ;;. ההורים שלי ישחטו אותי [אבל מי שואל אותם? P:] האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?כרגע לא וטבעות?כנ"ל אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לפעמים אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?ממש לא מהו גודל הכתב שלך?בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא [רק אם הם קשורים איכשהו לבי"ס,מכ"ר ומייקל לואיס ביחד XD] האם משעמם לך ברגע זה?לא ממש מה מתנגן בפלייליסט?הימ-סירקל אוף פיר מה השעה בבקשה?17:32 לפי השעון במחשב שלי אוטובוסים או רכבות?רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?היום לשם מה?ביקור סבא וסבתא >.>. כאילו יש לי כוח לזה איזה מסטיק הוא האהוב עליך?הובה בובה דובדבן תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:"מפגשים עם הפסיכולוגיה",מחברת ספירלה,"ה.ש.ב.ח.ה-אחוזים",נייר טואלט,דפים,מחשבון מדעי,"הודו-להכיר עולם אחר",מחזיק מפתחות כזה לפלאפון של ג'ק [!!!1 D:],ט'רי צ'ירז,דה בלאק פארייד [ובוליטס P:] האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא מהו הסרט האחרון שראית?"נורביט" מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?לא זוכרת מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?כרגע-"נורביט" האם את/ה אוהב סרטי אימה?מאוד מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?"המסור 3". לא מפחיד-סאדיסטי :| עם מי אתם יוצאים לקולנוע?בנותדודות,אבא/אח [כי זה התפקיד שלהם לקחת אותי לקולנוע :|] האם את/ה פרפקציוניסט/ית?לא מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?לקנות ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?יש לי חמישי הבא!!11 P:. ואני אדבר על שנה שעברה-הייתי בטיו"ש מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?לא יודעת כמה הוא עלה?-- האם את/ה אוהב/ת לצלם?אהא ולהצטלם?ממש לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?שנה שעברה,טיו"ש,כל השכבה רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?אני מניחה שלא הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:המ. אני סו אימו-אני הולכת לקפוץ מהגג? P: מהו הדבר האחרון שאכלת?תפוצ'יפס האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?כן מה להביא לך לשתות בבקשה?קולה/מים מהו אורך השיער שלך?לא יודעת מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?שהן יפות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?כן האם אי פעם לבשת אוברול?כן מתי זה היה?כשהייתי קטנה. היום בדיוק ראיתי את התמונה שלי עם זה,הייתי כ"כ נוש D:.

דנטל

New member
שביעיסטים

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לצערי, יש הרבה מלים בעברית שאנשים לא מכירים, אבל לא מרגישה צורך להשויץ שאני יודעת האם את/ה אוהב/ת את הים? לא קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? שנים לאן זה היה? לונדון מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? החבר הוירטואלי שלי למה? כי ירדתי בצחוק על אח שלו מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? החבר הוירטואלי שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי? יודעת להכין די הרבה דברים, שונאת לבשל האם יש חיים על מאדים? לא יודעת האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? לא אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? עזריאלי האם היית בעד או נגד ההתנתקות? לא הזיז לי בשיט מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מיותר האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא במיוחד, אבל נדיר שאני בשמש האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה? לא הייתי קוראת לטיול שנתי "בכוונה" וגם לא חושבת שדברים אחרים שהתישו אותי נחשבים "בכוונה" מהו הזמן הממושך יותר בו לא ישנת? כמעט יומיים, אני מניחה מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 18 שעות, אבל היה גם שבוע שהיתה לי דלקת ריאות וכל הזמן ישנתי ואמא שלי העירה אותי בשביל תרופות, רק שאני בקושי זוכרת את עצמי ערה ומרגישה כאילו ישנתי כל השבוע היית סיבה מיוחדת לזה? ה- 18 שעות זה בגלל שהייתי קרועה מעייפות והיה לי זמן ופשוט במקרה לא התעוררתי עד הבוקר למחרת האם את/ה מחוררת? כן, מאוד האם את/ה מקועקע/ת? כן האם יש צמידים על ידייך? רק קעקוע של צמיד וטבעות? כן אפשר להגדיר אותך כ"יהושע פרוע"? לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? לא מהו גודל הכתב שלך? רגיל, לדעתי האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא האם משעמם לך ברגע זה? לא מה מתנגן בפלייליסט? כלום מה השעה בבקשה? 17:39 אוטובוסים או רכבות? מתה על רכבות, אבל יש יותר אופציות לנסיעות באוטובוס מתי היתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? כמה שבועות אולי, לרמת גן לשם מה? שופינג איזה מסטיק הוא האהוב עליך? דבדבן מנטה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: עטיפה כתומה של אפרופו, ספר ירוק, פלאפון כחול, רמקולים שחורים, מחשב כסוף, ספל לבן, כוס שקופה, בטריות בצבע נחושת, נעליים אפורות שקית חול לחתולים צהובה, כסא חום האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא מהו הסרט האחרון שראית? כבר לא זוכרת מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפיה בסרט? פופקורן, כמובן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? הכי התענתי במיזרי מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? הסיוט שלפני חג המולד האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? לא רואה סרטים מפחידים, אבל במיזרי פחדתי וזה היה עינוי עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? תלוי במה מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות ואם כבר יום הולדת, מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? מסיבות, מסעדות מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? דירה כמה הוא עלה? 247,000$ האם את/ה אוהב/ת לצלם? לא ולהצטלם? לא מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? עם חצי כתה ביסודי, אני חושבת רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אין לי משהו מצחיק מהו הדבר האחרון שאכלת? נתחי עוף בציפוי בירה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? סטייק לבן מה להביא לך לשתות בבקשה? סודה מהו אורך השיער שלך? עד אמצע הגב מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהן יפות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? יכול להיות האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? בתיכון

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo109.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? ציפית? P: האם את/ה אוהב/ת את הים? מאוד
קיץ או חורף? חורף. מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? הממ, אתמול. לאן זה היה? סתם בשכונה עם ידיד. מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? לאדעת. למה? ^^ מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אשרי. אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) שקשוקה. האם יש חיים על מאדים? לא. האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא. ובאלוהים? כן. אפשר לחיות בלי מוזיקה? ממש לא! >< באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? עזריאלי. זה הולך להשתנות :] האם היית בעד או נגד ההתנתקות? אין לי דעה בנושא. מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? שיהיה בכיף. האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא. האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) טחח לא. מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? 36 שעות. מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 22 שעות. היית סיבה מיוחדת לזה? כן, רוק"צ. האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) כן ברור
האם את/ה מקועקע/ת? לא. האם יש צמידים על ידייך? כן. וטבעות? כן. אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? יאפ אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. לא מהו גודל הכתב שלך? קטן מאוד. האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא. בדר"כ אנלא זוכרת אותם האם משעמם לך ברגע זה? כן. מה מתנגן בפלייליסט? גאולה - חמי רונדר
מה השעה בבקשה? 19:52 אוטובוסים או רכבות? שניהם. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? המ, שלשום. עבודה >< לשם מה? ^^ איזה מסטיק הוא האהוב עליך? עלמה
[ואורביט נו.] תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: - שלט של הוט - פלאפון - משחה לעגיל. - בושם [רושס] - דאודורנט - מסטיק עלמה - מדבקה של ואנס - נעליים של ואנס, עוד נעליים של ואנס ואולסטאר - מרה [גמילה מכסיסת ציפורניים :/] - פוך האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא. מהו הסרט האחרון שראית? גיבור של כולם. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן! ודיאט קולה. מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? אין. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? הבועה. האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא ממש. מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? בית השעווה D: עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים בדר"כ. לפעמים בני זוג האם את/ה פרפקציוניסט/ית? מאוד. מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? להכין. ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? ישבתי בים שהיה חשש לסערה עצבנית ביותר. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? נעליים. כמה הוא עלה? 400 ש"ח. האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן לפעמים. ולהצטלם? חחחח לא. מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונת כיתה? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן. הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אמא אמרה לי לקפוץ מהגג. מהו הדבר האחרון שאכלת? שוקו. האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא. בעצם כן, שוקולד וגבינה בולגרית. מה להביא לך לשתות בבקשה? שוקו או מים או דיאט קולה. מהו אורך השיער שלך? ארוך..עד איפה שהחזייה בערך. מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? קטנות, שחורות ותחמניות. האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? למה לא :] האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? שהייתי קטנה.

אספיר85

New member
יש אנשים שלא יודעים מה ההבדל בין ציפה לציפית

או מה זה ציפה בכלל. זה עצוב.

~

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? הי נוח! האם את/ה אוהב/ת את הים? כן קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אתמול לאן זה היה? מהאוטובוס הביתה מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? חצי מהעולם למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? מיטל אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) שומדבר, אני לא נכנסת למטבח בכלל האם יש חיים על מאדים? לא האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? לא אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? אני לא מתנחלת אוקי האם היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? אחלה האם את/ה חכמ/ה בשמש? כן האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים וחצי מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 20 שעות נראהלי היית סיבה מיוחדת לזה? אחרי הבומבמלה האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) כן האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? כן, הרבה וטבעות? בדרכ 3, בזמן האחרון 2]: אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? בערך מהו גודל הכתב שלך? בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לפעמים האם משעמם לך ברגע זה? לא מה מתנגן בפלייליסט? מחפשת - ירמי קפלן מה השעה בבקשה? 20:03 אוטובוסים או רכבות? אוטובוסים מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? יום חמישי לשם מה? חברה איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אורביט ירוק תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: נו לא באמת האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? ממש לא מהו הסרט האחרון שראית? הבועה מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? כשאני לא נרדמת אז כן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לאזוכרת מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? הבועה האם את/ה אוהב סרטי אימה? כן מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? אממ הצלצול? עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברות האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא כ"כ מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? בכלל לא להביא, שונאת אתזה ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? ים ואז מסיבה מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? נעלי עקב כמה הוא עלה? 600 האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? כשאני מצלמת אז כן מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? בומבמלה, מלאאא אנשים רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? ברור, אני הכי בולטתP: הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מה מהו הדבר האחרון שאכלת? אורז האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא מה להביא לך לשתות בבקשה? מים מהו אורך השיער שלך? קצר, עד הכתפיים מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהן קטנות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? אני במילא לא סנדרה רינגלר אז מה הקטע האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? שנה שעברה

D o o S h a

New member
עונה :]

ש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? ממ... לא עולה לי כרגע האם את/ה אוהב/ת את הים? כע :] קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לפני שבועיים כה לאן זה היה? לצפון מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אממ.. לא זוכרת למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) כן בערך... אתמול הכנתי עוגת בננות למרי לבד ויצא מעולה
האם יש חיים על מאדים? לא נראלי האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? ממ.. אפשר לחיות בלי מוזיקה? לאא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? בעיר שלי =] האם היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? גועל נפששש. איכס. האם את/ה חכמ/ה בשמש? ממ.. תלוי האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) נראלי שכן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יום וחצי מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 13 שעות נראלי היית סיבה מיוחדת לזה? לא זוכרת האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) עגילים באוזניים האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? היו.. עכשיו לא וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? חח לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? ממש לא
מהו גודל הכתב שלך? בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא האם משעמם לך ברגע זה? לא ממש
מה מתנגן בפלייליסט? כלום מה השעה בבקשה? 20:17 אוטובוסים או רכבות? רכבת מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אתמול לשם מה? משפחה איזה מסטיק הוא האהוב עליך? לא יודעת אם הכי אהוב, אבל הובה-בובה סגול תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: צהוב, כחול, לבן, כתום, חום, שחור, סגול, ורוד, בז', אפור. האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לפעמים מהו הסרט האחרון שראית? מיליונר מי שמוסר ראשון [לא בקולנוע] מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? לרוב כן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? לא זוכרת מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? ממ.. לא יודעת נו
האם את/ה אוהב סרטי אימה? ממש לא מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? מלחמת העולמות חח
בשבילי זה היה מפחיד עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים בדר"כ, לפעמים משפחה האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא אופססס מחקתי פה שאלה. לא יודעת מה היא הייתה... ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? חברות שלי לקחו אותי למקס ברנר וליםם =] מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? פויי לא זוכרת כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם? לא "אוהבת", אבל אין לי בעיה לצלם ולהצטלם? כע מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? כל השכבה רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? חח בקושי הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אינלי כוח מהו הדבר האחרון שאכלת? את העוגת בננולת שהכנתי :] האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא... מה להביא לך לשתות בבקשה? ויטמינצ'יק אננס
מהו אורך השיער שלך? אחרי הכתפיים כזה מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? ממ.. כלום.. הם סתם חומות
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? לא נראלי.. תלוי כמה כסף, איפה אני מסתובבת וזה
האם אי פעם לבשת אוברול? לא שזכור לי מתי זה היה? אם כן אז כשהייתי ממש קטנה...

shaharrr53

New member
עונה

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?לא
האם את/ה אוהב/ת את הים?כן
קיץ או חורף?חורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?היום עם אחותי לאן זה היה?סתם בצ'כונה מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?אחותי
למה?כי דיברתי איתה על שטויות מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?מועדון לילה אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)לא יודע
האם יש חיים על מאדים?לא האם את/ה מאמינה בחייזרים?לא ובאלוהים?כן אפשר לחיות בלי מוזיקה?לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת?מלחה האם היית בעד או נגד ההתנתקות?נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?לא טוב האם את/ה חכמ/ה בשמש?לא האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)לא נראה לי מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?לא יודע
מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?14 שעות[?] היית סיבה מיוחדת לזה?כן האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)לא האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?חחחחחחחחחח לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?גם לא מהו גודל הכתב שלך?בסדר האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?לא האם משעמם לך ברגע זה?לא מה מתנגן בפלייליסט?לא עניינכם
(אני מתבייש) מה השעה בבקשה?20:42 אוטובוסים או רכבות?רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?לא זוכר לשם מה?גם לא איזה מסטיק הוא האהוב עליך?הובה בובה קולה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: אממ...
רמקולים
מילון אנגלי-עברי
מקלדת
עכבר
שולחן|
מסך
מחשב
סורק
מדפסת
אחותי האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא מהו הסרט האחרון שראית?בהוט פאן,של השואה מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?|פופקורן
כתר| מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?לא זוכר מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?גם לא האם את/ה אוהב סרטי אימה?כן מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?לא ממש סרט,סדרה.החוש השישי עם מי אתם יוצאים לקולנוע?לא יודע האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כן מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?גם וגם ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?לא זוכר
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?מאיפה לי כמה הוא עלה?לא זוכר האם את/ה אוהב/ת לצלם?כן ולהצטלם?קצת מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?בהופעות שמצלמים רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:אין לי מהו הדבר האחרון שאכלת?שניצל תירס
האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?כן,
מה להביא לך לשתות בבקשה?קולה
מהו אורך השיער שלך?רגיל,קצוץ מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?כלום האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?אולי האם אי פעם לבשת אוברול?מה זה? מתי זה היה?לא היה ולא נברא

t0mi

New member
עונה נה נה

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? אממ...לא ממש האם את/ה אוהב/ת את הים? מאד קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? היום איפה זה היה? כפר סבא מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? חברה שלי למה? כי לקחתי לה בטעות את השרשרת שלה מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה שלי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל): אממ טבעול? האם יש חיים על מאדים? כן, החברים שלי האם את/ה מאמינה בחייזרים? אני מאמינה ביצורים חיים שחיים בכובים אחרים, אבל לא ביצורים הענקיים שרוצים להשמיד אותנו ובאלוהים? כן אפשר לחיות בלי מוזיקה? ממש לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? ערים האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? סבבה לנסות אבל לעשן קבוע זה מגעיל האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.): כן ברור מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 15 שעות היית סיבה מיוחדת לזה? לא זוכרת האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..): רק עגילים, רוצה גם נזם האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? חח כן וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לפעמים אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הכי לא שבעולם מהו גודל הכתב שלך? לפעמים ככה ולפעמים ככה האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לא האם משעמם לך ברגע זה? קצת מה מתנגן בפלייליסט? baket cage מה השעה בבקשה? 20:59 אוטובוסים או רכבות? רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? היום לשם מה? חברה איזה מסטיק הוא האהוב עליך? בזוקה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: דיסק=ורוד (של שייגעצ) בקבוק מים=תכלת מחשבון=שחור מקלדת=לבנה חולצה=אדומה חולצה=צהובה מנורה=אפור נייר טואלט=לבן פרחים מפלסטיק=ירוק פסל=כתום האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא מהו הסרט האחרון שראית? השתולים מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? הרבה מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? לא זוכרת האם את/ה אוהב סרטי אימה? לפעמים, כשאני עם חברים והם שומרים עליי מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? אני יודע מה עשית בשאלון האחרון עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? ממש אבל ממש לא מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? אם אלה חברים ממש ממש ממש משמ קרובים, אז להכין. השאר=לקנות ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? אני וחברה שלי רצינו לעשות ביחד, בסוף לא עשינו כלום מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? בית ברביות ענקי לאחותי כמה הוא עלה? משהו כמו 350-400 שקל האם את/ה אוהב/ת לצלם? חחחחחחחחחח אני צלמת בקולנוע ולהצטלם? לפעמים, תלוי עם מי מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? בע לא זוכרת, ספר מחזור רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? אם מחפשים טוב הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: למה? מהו הדבר האחרון שאכלת? פסטה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? שוקולד מה להביא לך לשתות בבקשה? פנטה מלון מהו אורך השיער שלך?כשהוא מתולתל ממש אז עד הכתפיים אבל בפן הוא מגיע לתחת מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? אף אחד לא ממש מדבר על העיניים שלי האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? חחחח כן. אני מספיק מתפדחת מnever האם אי פעם לבשת אוברול? אולי מתי זה היה? לא זוכרת

עונעע

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לעXB האם את/ה אוהב/ת את הים? כע קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לפני כמה שבועות לאן זה היה? לאיזה מקום לעשות על האש XB מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אמממממממממממממ לע זוכרת .. למה? כי אני לע עושה צרות
מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה שלי עכשיו
אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) קודם כל .. תכיני לבד מה אני משרתת XBBB חחח סתם סתם אמממ פסטה
האם יש חיים על מאדים? לע דעת האם את/ה מאמינה בחייזרים? לע ובאלוהים? כע אפשר לחיות בלי מוזיקה? לע באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? גבעתיים ועזריאלי האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? לא בריא ומסריח האם את/ה חכמ/ה בשמש? אני גם חכמה ב צל XB האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) התשתי את עצמי בכוונה? לע נראה לי .. XB מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יום מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? כמעט יום היית סיבה מיוחדת לזה? הייתי עייפה חח האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) חס ושלום האם את/ה מקועקע/ת? חס וחלילה האם יש צמידים על ידייך? לע וטבעות? לע אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לע XB אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? ממש לע מהו גודל הכתב שלך? קטןן מאודד חח כולם צריכים זכוכית מגדלת XB האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? רק כשיש לי מוזרים .. האם משעמם לך ברגע זה? לע מה מתנגן בפלייליסט? כלום מה השעה בבקשה? 12 ו 2 דקות
אוטובוסים או רכבות? לע ולע מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? אמממ ביום השואה לשם מה? לחבר שלי .. בדיוק היה לנו חודשיים ביחד מה לע ניפגש?
איזה מסטיק הוא האהוב עליך? אורביט תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: 1.מחשב - אפור 2.גוף המחשב - לבן 3.סיפריה - חום 4.אוזניות - שחור 5.מדפסת - כחול אפור 6.יומן - וורוד 7.בובה של לב
- אדום 8.בובה של יצור מוזר - ירוק 9.מחברת - צהוב 10.קלסר - שקוף האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? יש תקופות .. מהו הסרט האחרון שראית? בופור מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? כלום .. לפעמים אוכל .. אם זה בקולנוע אז פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? אממממ היה פעם אחד משעמם ששכחתי ת'שם שלו .. מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? יעד סופי 3 האם את/ה אוהב סרטי אימה? כע
^ מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? יעד סופי 3? חח ועוד מלאא אני תמיד מורידה .. עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חבר
אח .. דודים .. חברות .. האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לע מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? גם וגם ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? עוד לע הייתה
מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? לע דעת .. כמה הוא עלה? -- האם את/ה אוהב/ת לצלם? כעעע ולהצטלם? לע מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? חברים .. רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? חח כע הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אתה בא לקפוץ מהגג בחומוסיה של שלום? XB<לע מצחיק
> מהו הדבר האחרון שאכלת? אמממ עוגיה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? פסטה
מה להביא לך לשתות בבקשה? קולה/לימונדה/מים מהו אורך השיער שלך? עד התחת
מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? הרבה אומרים לי שהריסים שלי יפות
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? תלוי כמה
האם אי פעם לבשת אוברול? לע שזכור לי מתי זה היה? --

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? לא האם את/ה אוהב/ת את הים? לא קיץ או חורף? אביב מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אוו מזמן... לאן זה היה? לצפון מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? נועם למה? כי אמרתי עליו דבירם לא נכונים מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? לא זוכרת, נראה לי מייקי אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) רק תביא מתכון האם יש חיים על מאדים? לא האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא ובאלוהים? לא אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? אני לא מתנחלת בקניוני, אבל הכי הרבה אני הולכת לקניות רוטשילד. בעצם, ללב העיר אבל זהלא ממש נשב לקניון. האם היית בעד או נגד ההתנתקות? זה היה מזמן מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? זה רע וזה הורס לאנשים שמעשנים את החיים שהם של האנשים שקרובי אליהם, זה גם מזהםאת כדוה"א ברמות מטורפות. האם את/ה חכמ/ה בשמש? לרוב כן האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) לא חושבת מהו הזמן הממושך ביותר בו לא ישנת? משהו כמו 15-18 שעות מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? 11 שעות היית סיבה מיוחדת לזה? הייתי מאוד עייפה? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) רק באוזניים האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? לא,אבל יש גומיות וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? אולי בקטע של הסדר בחדר אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? ממש לא מהו גודל הכתב שלך? תלוי. לרוב הוא גדול האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לפעמים האם משעמם לך ברגע זה? בערך מה מתנגן בפלייליסט? סתם שיר מה השעה בבקשה? תסתכלו בשעון אוטובוסים או רכבות? רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? באחד מימי ראשון (חוג ציור בנס ציונה) לשם מה? הרגע אמרתי איזה מסטיק הוא האהוב עליך? לא אוהבת מסטיקים. ואם כן, רק מנטה. תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: 1. דמקה סינית- חום 2. רמקלים- שחורים 3. סימס 2 עונות- בורדו 4. טלפון- לבן 5. תיק- אדום 6. חצאי שקלים- זהובים 7. מחדד שולחן- ירוק 8. קופסת עטים- כחולה 9. פופ של בובספוג- צהוב 10. מיטה- כתומה האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא מהו הסרט האחרון שראית? "גוסט ריידר" מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? "נחשים על מטוס" מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? הממ. לא זוכרת. האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא! איכס! מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? ג'ייסון X עם מי אתם יוצאים לקולנוע? עם כל החבריםם האם את/ה פרפקציוניסט/ית? כן מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות ולהכין. ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? חגתי עם חברים בבית. מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? טלויזיה כמה הוא עלה? 900 ש"ח האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? כן מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? תמונת מחזור? רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? בקושי הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אנילא טובה בלספר דברים מצחיקים. מהו הדבר האחרון שאכלת? כריך האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? לא מה להביא לך לשתות בבקשה? קולה קרה בלי קרח, תודה! מהו אורך השיער שלך? עד הצוואר;( מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? לא אומרים לי כלום על העיניים האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? תלוי עד כמה מפדחים (ז"א, עד כמה חושפניים) האם אי פעם לבשת אוברול?כן! מתי זה היה? כשהייתי קטנהP:

fireyes

New member
עונה לשביעיסטים

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?גזוזטרה(מרפסת) האם את/ה אוהב/ת את הים?כעעע קיץ או חורף?חורף אהובייי מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול?וייי שנים..
לאן זה היה? מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך?לא כועסים עליי...רק לי מותר למה? מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך?ד' אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)אנשים חיים האם יש חיים על מאדים?לכי בדקי.. האם את/ה מאמינה בחייזרים?לאדעת ובאלוהים?אכן כן אפשר לחיות בלי מוזיקה?לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? האם היית בעד או נגד ההתנתקות?בעד,אבל אני ימנית קיצונית(כן אני מוזרה..) מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?מסריח האם את/ה חכמ/ה בשמש?נגיד שכן... האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.)כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת?25 שעות מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?11 ש' היית סיבה מיוחדת לזה?לא האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..)כבר לא האם את/ה מקועקע/ת?נייט האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?כן אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"?לעעע אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?כןןן מהו גודל הכתב שלך?בינוני האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?כן האם משעמם לך ברגע זה?לא מה מתנגן בפלייליסט?רוקסט מה השעה בבקשה?14:55 אוטובוסים או רכבות?רכבות כפרעליהן מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר?מחרXDXD חח סתם סתם..שלשום לשם מה?לא זוכרת איזה מסטיק הוא האהוב עליך?וואי יש כמה..אהבתי פעם את עלמה..אבל היום אני שונאת אותו*עעע* אורביט,מאסט,זום .. תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: 1.קיר-לבן 2.רמקול-שחור 3.לאבלו ורוד 4.כיסא 5.מיטההה 6.ציור ענקי בכחול 7.תיק בהמתי כזה של צבא...(לא שלי) 8.שידה(אמאל'ה...) 9.מסך מעאפן 10.פיליפ!! האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע?לא מהו הסרט האחרון שראית?סטפאפ בבית.. מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט?מעדיפה שלא מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?לאזוכרת מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע?כנ"ל האם את/ה אוהב סרטי אימה?כןןן
מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות?אהמ..ראיתי הרבה אבל לא זוכרת מה הכי מפחיד עם מי אתם יוצאים לקולנוע?אנשים האם את/ה פרפקציוניסט/ית?כן! מתנות יום הולדת-לקנות או להכין?לקנות ולהכין ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה?מסיבונת בבית מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם?- כמה הוא עלה? האם את/ה אוהב/ת לצלם?מאוד!!
ולהצטלם?לא ממש מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה?יומולדת של ש'...היינו שם מלאאא רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם?כן,הכי בולטת
הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך:"אחרי שאני אסיים לתלות כביסה אני אגיד לנגה לקפוץ מהגג"-משפט אמיתי שהמורה של נ' אמרה מהו הדבר האחרון שאכלת?פיצה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו?שוקולד מה להביא לך לשתות בבקשה?מים מהו אורך השיער שלך?ארוך מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך?אמרו לי שהן יפות ומפחידות קצת...
האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?לא האם אי פעם לבשת אוברול?
מתי זה היה?בהיותי פצפונת

לאיור

New member
../images/Emo152.gif

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? ממ.. לא עולה לי עכשיו האם את/ה אוהב/ת את הים? מאווווווד קיץ או חורף? חורף מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? אתמול =] ועוד איזה שבוע יש לי טיול שנתי לאן זה היה? לצפון מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? לא זוכרת, חח ניראה לי אמא למה? כי אני מתנהגת אליה מגעיל, [אבל היא מעצבנת אותי!!] מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? דוד שלי, באסמס אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל)הרבה דברים, :) אל תיראו אותי ככה, אני מבשלת טוב האם יש חיים על מאדים? בטח יצורים משונים חיים שם האם את/ה מאמינה בחייזרים? לא, עד שאני לא אראה אחד כזה.. ובאלוהים? כן אפשר לחיות בלי מוזיקה? לאאאאאאאאאאאא! באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? וואו יש הרבה, אבנת,סירקין[פ"ת] ועזריאלי, [עוד מעט אני יהיה שם ] האם היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? מה יש יותר מידי לחשוב על זה ?! שכל אחד יעשה מה שבראש שלו האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא ממש
האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) חח כן
מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? הפסדתי 2 לילות, מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? איזה 16 שעות, .. באמת היית סיבה מיוחדת לזה? חזרתי אחרי יומיים טיול שנתי בלי שינה והייתי הכי גמורה בארץ האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) לא הלוואי האם את/ה מקועקע/ת? הלוואיייייייייייי האם יש צמידים על ידייך? כן =] וטבעות? ממש מידי פעם אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? WTF אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? פעם הייתי, עכשיו קצת פחות מהו גודל הכתב שלך? רגיל למדיי האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך? לפעמים רק כשהם ממש קיצוניים האם משעמם לך ברגע זה? כן מה מתנגן בפלייליסט? ביט 69 חומרים רטובים מה השעה בבקשה? 15:32 אוטובוסים או רכבות? רכבות! מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? לפני רבע שעה לשם מה? בצפר איזה מסטיק הוא האהוב עליך? הובה בובה מלון, ומלא תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: מה?!!! האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? בערך מהו הסרט האחרון שראית? בופור מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? קולה\סיידר ופופקורן.. [מי לא?] מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? שמש נצחית בראש צלול מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? וואו המון! האם את/ה אוהב סרטי אימה? לא ממש מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הצלצול? אבל הוא ממש לאאא מפחיד.. עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? בדברים מסויימים כן מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי למי, למישהו יקר להכין! ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? היא הייתה כבר מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? התוכי שלי כמה הוא עלה? כל אחד בבית שם קצת כסף, [עלק קצת] בערך כל אחד 1600 האם את/ה אוהב/ת לצלם? מאוד ולהצטלם? לפעמים מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? עם כל השכבה רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן חח הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: מהו הדבר האחרון שאכלת?מסטיק, וכריות וניל האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? שניצל תירס מה להביא לך לשתות בבקשה? קולה
מהו אורך השיער שלך? 534 ס"מ, סתם, נו רגיל, קצת אחרי הכתפיים מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שיש להם צבע מיוחד האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? חחח תלוי מה האם אי פעם לבשת אוברול? כן מתי זה היה? כשהייתי קטנה

hilonet14

New member
עונה :)))))

יש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה?בביפ האם את/ה אוהב/ת את הים? כן קיץ או חורף? קיץ מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? לפני שבועיים ככה לאן זה היה? אילת מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אמא למה? כי עיצבנתי אותה מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? אמא אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) מנה חמה?......... האם יש חיים על מאדים? לא יודעת האם את/ה מאמינה בחייזרים? כן ובאלוהים? כן אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? הנגב האם היית בעד או נגד ההתנתקות?לא הייתי מעורבת מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות?רע רע רע האם את/ה חכמ/ה בשמש? לא האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? לא יודעת מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת?לא יודעת היית סיבה מיוחדת לזה? האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) לא האם את/ה מקועקע/ת?לא האם יש צמידים על ידייך?לא וטבעות?לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לא אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר?לא מהו גודל הכתב שלך?פעם ככה פעם ככה האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?כן האם משעמם לך ברגע זה?לא מה מתנגן בפלייליסט?כלום מה השעה בבקשה? 16:33 אוטובוסים או רכבות?רכבות מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? כשנסעתי לאילת לשם מה?טיול איזה מסטיק הוא האהוב עליך? מנטה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך:שעון (ורוד), עט(כחול), מחשב(לבן), ממיר(שחור), מנורה(סגולה), פסלון(חום), תנור (אפור), שקית(כתום), תיק (צבע ג'ינס), חלוק(בורדו) האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? לא מהו הסרט האחרון שראית?לא זוכרת מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? במבה מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע?משהו עם ג'ניפר אניסטון מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? היו הרבה יפים אני לא יודעת האם את/ה אוהב סרטי אימה? מאוד מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? לא יודעת... לא הרבה מצליחים להפחיד אותי עם מי אתם יוצאים לקולנוע?חברים/חברות האם את/ה פרפקציוניסט/ית? לא מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? לקנות ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? לא משהו מיוחד... בריכה מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? מצלמה ואמפי כמה הוא עלה? לא זוכרת האם את/ה אוהב/ת לצלם? לא ולהצטלם?כן מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? עם חברות רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: לא יודעת מהו הדבר האחרון שאכלת?דג האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? מטבוחה XD מה להביא לך לשתות בבקשה?מים מהו אורך השיער שלך? קצת אחרי הציצי מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? כלום.. יש לי עיניים רגילות האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי?כן האם אי פעם לבשת אוברול?כן מתי זה היה?כשהייתי בת 3 XD

עונה../images/Emo60.gif

ש מילה בעברית שלא כולם מכירים ותרצי/ה להשוויץ שאת/ה יודע/ת אותה? ביזיון האם את/ה אוהב/ת את הים? כן
קיץ או חורף? קיץ
מתי בפעם האחרונה יצאת לטיול? בפסח לאן זה היה? יער הזורע ? יש מצב לא זוכרת איזשהו יער מיהו הבנאדם האחרון שכעס עליך? אמא למה? ליכלכתי בגואש את המכנסיים בצופים מיהו הבנאדם האחרון שהצחיק אותך? חברה אם אני אבקש מכם יפה(מה...)להכין לי ארוחת צהריים,איזה דברים תדעו להכין לי?(נו בקיצור,מה אתם יודעים לבשל) חביתה . האם יש חיים על מאדים? ברור האם את/ה מאמינה בחייזרים? ראיתי אחד כזה :p הוא יושב לפניי ובאלוהים? כן אפשר לחיות בלי מוזיקה? לא באיזה קניון את/ה הכי מתנחל/ת? גרנד קניון האם היית בעד או נגד ההתנתקות? נגד מה את/ה חושב/ת על עישון סיגריות? פיכסה האם את/ה חכמ/ה בשמש? ברור יש לי את המדבקה האם אי פעם התשת את עצמך בכוונה?(כולל טיולים שנתיים.הא.) כן שהמשצ בצופים הכריח אותי.. מהו הזמן הממושך בו יותר בו לא ישנת? יומיים בערך מהו הזמן הרצוף הארוך ביותר שישנת? יום .. היית סיבה מיוחדת לזה? כן האם את/ה מחוררת?(פירסינג,עגילים וכו'..) עוד לא האם את/ה מקועקע/ת? לא האם יש צמידים על ידייך? כן וטבעות? לא אפשר להגדיר אותך כ"יהושוע פרוע"? לפעמים אפשר להגדיר אותך כ-חולה/ת סדר? ממש לא מהו גודל הכתב שלך? בינוני נוטה לגדול האם את/ה נוהג/ת לפרש את חלומותייך?כן האם משעמם לך ברגע זה? מאוד!! מה מתנגן בפלייליסט? my happy ending - אבריל לאבין מה השעה בבקשה? עשרים לשש אוטובוסים או רכבות? אוטובוס מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאת מהעיר? ביום שבת לשם מה? ים בעתלית איזה מסטיק הוא האהוב עליך? בזוקה תנ/י שם של 10 דברים בצבעים שונים הנמצאים בסביבתך: נייר טואלט כתום דיסק כסף מפתח ירוק גלויה של רוק עצמאות כחול צהוב עכבר מחליף צבעים נעליים צבאיות שחור דלת לבן שעון חום נעלי בית תכלת כהה צמיד של השבט שלי - סגול האם את/ה מרבה לצאת לקולנוע? כן מהו הסרט האחרון שראית? מילים ולחן מה את/ה מנשנש/ת בזמן הצפייה בסרט? פופקורן מהו הסרט הכי גרוע שראית בקולנוע? פתאום 30 מהו הסרט הכי יפה שראית בקולנוע? טיטאניק 3> האם את/ה אוהב סרטי אימה? כן מהו הסרט הכי מפחיד שיצא לך לראות? הייו הרבה עם מי אתם יוצאים לקולנוע? חברים האם את/ה פרפקציוניסט/ית? פרפק מה ? מתנות יום הולדת-לקנות או להכין? תלוי מתי איפה מי ? ואם כבר יום הולדת,מה עשיתם ביום ההולדת שלכם השנה? עוד לא היה לי מהו הדבר הכי יקר שקניתם בחיים שלכם? לא יודעת כמה הוא עלה? בטוח הרבה האם את/ה אוהב/ת לצלם? כן ולהצטלם? כן מהי התמונה הכי מרובת אנשים שהצטלמת בה? כל השבט רואים אותך בכלל בין כל האנשים שם? כן הכנס את צמד המילים "לקפוץ מהגג" למשפט הכי מצחיק שיכול לעלות בדמיונך: אני לא בנאדם מצחיק מהו הדבר האחרון שאכלת? עוגייה האם יש אוכל שאת/ה מכור/ה אליו? כן , טופי מה להביא לך לשתות בבקשה? מים מהו אורך השיער שלך? עד הגב התחתון מה את/ה שומע/ת בד"כ מאנשים על העיניים שלך? שהן שחורות כמו פחם ושהן דומות לעניים של ____ האם תסכימ/י ללכת בבגדים "מפדחים" בתמורה לתשלום כספי? גם בלי תשלום אני אוהבת ללכת עם בגדים מוזרים , האם אי פעם לבשת אוברול? כן זה יפה מתי זה היה? לא מזמן

למעלה