עצות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

בדיוק אותה מחשבה שעלתה במוחי!

scoobysnax

New member
דיר ג'ס,

מה ~באמת~ עשית כדי שישלחו אותך לסטארז הולו לדוד המחנך לוק? שדדת בנק? ציירת גרפיטי על הבצפר שלך? או שפשוט כתבת בשוליים של הספרים שלקחת מהספרייה הציבורית והספרנית התעצבנה? אה, ועוד משו: מה תרגולת האימונים שלך? חדר כושר, משטר כושר קשה, הרמת משקולות [WEIGHT LIFTING] או SHOPLIFTING?
תודה.

scoobysnax

New member
אז מה אמרתן שמותר לשאול מה שרוצים..

ואני רוצה אממ.. עצות במעצרים ובניית שרירים..

Huh

לגבי השאלה הראשונה אני מעדיף לא לענות.. אני חושב שליז תחטוף עוד התקף לב אם אני אדבר על זה שוב.. כושר? בואי נראה, לרוץ בין הבתים של סטארז הולו ולעשות שטויות נחשב? איזה כושר?! אני לא בדיוק חומר לנייבי אם זה מה שאת רומזת..

talia1222

New member
../images/Emo9.gifג'ס יש לי בעיה

אני לא יודעת איך אני יוכל לחיות בלי לבהות בך כל יום ב12/7 חוצמזה אם אני לא יראה ב"ג יש אולי סיכוי שאני לא יכשל בבגרות בהיסטוריה
מה לעשות??

Huh

באמת, למה ציפית שאני יגיד? אני חושב שאל תלמדי, תיכשלי ותישארי עוד שנה כמוני.. את מבינה, לומדים לומדים ובסוף מתים טיפשים אז מה הטעם?

GinGerit

New member
ג'סי היקר...

שניה, אפשר לקרוא לך ג'סי? תמליץ לי בבקשה על ספרים

Huh

דבר ראשון, לא. אסור לקרוא לי ג'סי.. מה אני החתול שלך?! ספרים? אני יחשוב על הספרים הטובים שיש בישאל: התפסן בשדה השיפון - חובה הראש הכפול החידה השישית המקרה המוזר של הכלב בשעת הלילה בילי בלום אוהבת ככה מילכוד 22 אני, כרסטיאנה פ בסימן ונוס ואם את רוצה להיות באמת קיט'צית אז יש את LOVE STORY באנגלית, שעוד לא תורגם..

morini77

New member
מה קרה הוא עסוק?

בטח עצרו אותו על גניבת גמדי גינה והוא מבלה את הלילה במעצר. פארטי!

Huh

מה יש לכם בנות מטורפות עם השיער שלי? הוא ככה! תתמודדו עם זה! רוצה שיער כזה? לכי לספר או תקני פאה מוצלחת או משהו..

למעלה