סקר

PinkWin

New member
../images/Emo119.gifסקר../images/Emo108.gif

בעקבות שיחה עם חברה החלטתי לשאול, בנות, האם הייתן יוצאות עם בחור הסובל משיעור יתר? במידה וכן, האם הייתן מעירות לו על זה? אותה השאלה יכולה להישאל כמובן גם על בחורות, אז גם הגברים מוזמנים לענות

יצאתי עם ...

גרוזיני 3.5 שנים , וכן הוא היה שעיר יצאתי עם עוד בחורים אחריו ואחרי שראיתי מעבר הבנתי שהמצב שלו היה שיעור יתר. אהבה עיוורת...

אני אישית ממש לא אוהבת את הבחורים

החלקים. אני אוהבת אותם גברים,מסוקסים, שעירים, אבל במידה. שעירים מדי זה לא בשבילי. אבל אם הייתי יוצאת עם בחור שעיר מאוד, לא הייתי מעירה לו על זה .

ChilD SouL

New member
אני חושבת שזה תלוי ברמה.

יש שיעור יתר ויש שיעור יתר. אבל אני חושבת שאם אני בחרתי להיות איתו - סימן שאני מקבלת את זה ואני לא הייתי מעירה לו על כך. אולי הייתי זורקת מדיי פעם הערות ציניות או הערות בצחוק, אבל לא מתוך כוונה רעה או לעג. ולמרות כל הנאמר לעיל, שיעור יתר דיי דוחה אותי ואם מישהו שעיר יותר מדיי זה יורד לי ממנו... לא יודעת עד כמה כי עדיין לא נתקלתי בזה [
], אבל יורד [מצטערת גברים
].

יצאתי עם בחור

שעבר הסרת שיער באינפרה אדום... אני יצאתי איתו כשהוא עוד היה במהלך הטיפול.

חשבתי שהחתימה די מובנת

האייקון הזה
+ המילים שכתבתי די מביעות (לדעתי) שמדובר במישהו שנפטר.

EdisonGirl

New member
מעירה? לא נראה לי...

שיעור בשבילי הוא משהו שבכל מקרה אני לא אוהבת, אלא מתרגלת אליו, ואני לא אעיר לו, אלא אם הוא שעיר באופן מטריד- כזה שכן זקוק לתספורת... בכל אופן, השאלה הזו לא מטרידה אותי. יצור שלי הוא פרפקט!

EdisonGirl

New member
הגדרות עלולות להיות מאוד חמקמקות..

לכן אני מבינה וסולחת לך שאת לא מעודכנת. ובכן, פרפקט זה גם דייוויד, וזה גם הטריק המגניב שהוא עושה עם הסקייט שלו..
את לא צריכה לשלם לי על זה! באמת שלא!

בגדול שערות זה משהו שלא מפריע לי,

רק שיהיה כמובן עד גבול מסויים, כי בכל זאת יהיה לי קצת קשה להמשך למישהו אובר פרוותי...

למעלה