בלבלות....

just liz

New member
../images/Emo119.gifבלבלות....

אז ככה... נרשמתי לעמותת שלומית ואמור להיות לי ראיון לעמותה ביום שלישי ה24 לחודש הזה... הקטע הוא שאני עדיין שוקלת אם לבטל את הפטור שלי מהצבא... השאלה היא אם אחרי שאני הולכת לראיון בעמותת שלומית אני עדיין יכולה להתגייס ו"לצאת" מהעמותה למרות שנרשמתי אליה כבר? הצבא יוכל לדעת שהייתי בראיון בעמותה? אוף איזה סיבוך...

אמ...

את לא חושבת שהגיע הזמן שתחליטי? אני יודעת שזו החלטה שלא עושים ביום אחד אבל ... כבר יש לך ראיון וכבר פנית לעמותה מסויימת וכבר התחלת בכל העסק הזה שנקרא שירות לאומי...וכבר יש לך פטור בעצם. לדעתי תעשי לך טבלה.. ותכתבי את כל הבעד ונגד שירות לאומי / צבא. ואולי זה יעזור לך להחליט. אישית - אני ממליצה שירות לאומי. שיהיה בהצלחה.

just liz

New member
את כל כך צודקת...

פשוט הקטע הזה כבר ממש מכביד עליי... מצד אחד אני באמת כבר בתוך כל התהליך הזה... אבל חלק ממני פשוט לא מוכן לוותר על הצבא אני לא יודעת למה אני די מפחדת בסוף שאם הצבא לא יקבל אותי אני אשאר קרחת משני הצדדים... למה את אישית מעדיפה שירות לאומי? אולי יש דברים שאני לא רואה... תודה

קודם כל -

שירות לאומי זה בית יותר חם מהצבא (לא שיש לי משהו נגד צבא להפך...) ואני חושבת שבנות שהולכות לשרת בצבא בתפקיד שיכולות לעשות בשירות לאומי זה בזבוז זמן. אז יקומו כאלה ויגידו שצריך גם בנות בצבא בשביל תפקידי פקידות וכאלה נכון צריך. אבל צה"ל לא יקרוס אם יהיו גם פקידים ורלשים ולא רק רלשיות. בשירות לאומי את יכולה לבחור את מקום השירות שלך. יש לך אוזן קשבת 12 שעות ביממה (הרכזת, מקום השירות וכו'). עזבי שאת מרוויחה יותר
ואת גם בבית. חוצמזה בתום שנתיים של שירות לאומי את מקבלת בדיוק את אותם תנאים זכויות חובות של חייל משוחרר. בשירות לאומי האוויר אחרת... אני עשיתי בשב"ס <שרות בתי הסוהר> אווירה של משפחה לכל! עד היום כשנה לאחר השחרור שלי אני הולכת לבקר ובקשר עם רוב האנשים שעבדתי איתם. חוצמזה, שאת גם ככה מתלבטת ... בואי נעשה ככה
מה נראה לך טוב בצבא? למה את חושבת על אפשרות כזאת? עזבי שזה עניין של חוויה <וגם רק הטירונות> וחברים חדשים <שיש גם בשירות לאומי>

just liz

New member
....../images/Emo127.gif

אני מבינה את מה שאת אומרת... ובאמת בצבא זה רק עניין של החוויה, הטירונות, המטווחים, המדים...והכל זה משהו שלא ייצא לי לעשות עוד בחיים... שירות לאומי זה כמו עבודה כזאת... אני מפחדת שאני לא אסתדר עם הבנות בדירת שירות...נכון שגם בצבא אף אחד לא מבטיח לי שאני אסתדר אבל בא לי קצת לצאת מסמגרת לא יודעת איך להסביר.. אם מדובר בשירות לאומי אני מתכוונת לעשות שנה ולא שנתיים...אלא אם כן אני ממש יאהב את המקום שאני אהיה בו

את ממש לא סגורה על עצמך אה...

יהיה טוב
בסופו של דבר.... תעשי טבלה... מה נראה לך יותר...? צבא שירות לאומי. ותעשי את השיקולים שלך. וחוצמזה איפה את חושבת לעשות שירות לאומי שאת מזכירה דירת שירות?

just liz

New member
חחחחח

זה עד כדי כך ברור שאני בבלבלות רציניות הא? חחחחחחחחחחח
אני מאוד מקווה לעשות בקופ"ח ברמת גן....אם נשאר מקום בכלל חח זה עצוב פשוט

בואי נראה אם הבנתי נכון...

נרשמת לשלומית. יש לך ראיון איפשהו. אז אני מניחה שיש לך כבר פטור ביד... נכון?

just liz

New member
כה...

יש לי פטור ביד....והראיון עצמו הוא לעמותה עצמה כדי לראות מה נשאר איפה אני יכולה לעשות את השנת שירות. מה שואלים בראיון הזה למישהיא יש מושג? אני כל כך לא סגורה על עצמי אבל אין לי מה להפסיד אני אלך לראיון אני מקווה שיהיה בסדר

Reut l

New member
השאלות ששאלו אותי בראיון-

למה דווקא שירות לאומי ולא צבא, תכונות, איזה תכונה היית משנה בך, האם ההורים והאחים עשו צבא והאם הם תומכים בך, מגמות בביה"ס, מקצועות אהובים, תחביבים, מי הם החברים הטובים שלך (מביה"ס או ממקום אחר...) ועוד כל מיני בסגנון. שיהיה בהצלחה =]

just liz

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

עזרת לי מאוד. ד"א יש לך מושג אם אחרי שאני עושה את הראיון הזה אני מחוייבת לעמותה הזאת?

למעלה