shelly egan

New member
קישור לאתר: ../images/Emo118.gif

לחצו עליי לקישור לאתר עצמו ולחצו כאן ללינק מדוייק לעמ' שבו מפורטות הטכניקות כדי לחלום חלום צלול
זה ממש ממש מעניין... אני זוכרת שקראתי את הטכניקות השונות בביצפר עם חברות, ופשוט לא יכולנו להפסיק לקרוא... למרות שזה קצת מפחיד. בהצלחה חבר'ה!
אה ו... לא נראה לי שקיים סיכון בלחלום חלומות צלולים, את הרי תתעוררי מתישהו

shelly egan

New member
לא ניסיתי את זה... ../images/Emo118.gif

אין לי עצבים לכוון שעון, ואז לקום ולהגיד לעצמי המשך כמה זמן שאני רוצה לחלום חלום צלול
אבל כמו שכבר כתבתי, היה לי חלום צלול... אמנם הוא היה קצר בטירוף, אבל עדיין היה.

אני לא מאמינה שזה אמיתי זה איזה

משל בשביל להוכיח טענה.. מים לא עוצרים גידול סרטני ממאיר ומתפשט... ואם מדובר בזה שהאדם הבריא את עצמו ע"י מחשבה חיובית, יש הרבה חולי סרטן שחושבים חיובית, נאבקים בסרטן, ובכל זאת מתים... זה רק משל זה לא אמיתי... אצלנו זה לא היה חולה סרטן ד"א , וזה לא היה מים אלא כדורי דמה או משו.

VlaDJ

New member
וואלה גם אני בשוק מזה,

גם אני בשוק מהסיפור עם החולה סרטן, זה שינה בי הרבה, את העקרונות שלי בעיקר.... ועוד משו - לגבי השליטה על הרגשות לפי דעתי את טועה כי אם זה אהבה אהבה אז את לא יכולה פתאום לגרום לזה איכשהו להיפסק, ומה שאמרת שזה לוקח זמן אז זה לא בגלל שאת שולטת על הרגשות אלה זה בגלל שאת יותר מתעסקת בדברים אחרים ובגלל זה את קצת שוחכת שאת מאוהבת, כלומר אם את אוהבת בן אדם גם אם תחשבי את כל הרע שיכול להיות עליו בחיים לא תצליחי להפסיק לאהוב אותו את רק תוכלי לגרום לעצמך לשנוא אותו ולאהוב אותו.ואני מדבר מניסיו אישי . אם תרצי לדבר על זה עוד אז בכיף - 178199399

VlaDJ

New member
וואלה גם אני בשוק מזה,

גם אני בשוק מהסיפור עם החולה סרטן, זה שינה בי הרבה, את העקרונות שלי בעיקר.... ועוד משו - לגבי השליטה על הרגשות לפי דעתי את טועה כי אם זה אהבה אהבה אז את לא יכולה פתאום לגרום לזה איכשהו להיפסק, ומה שאמרת שזה לוקח זמן אז זה לא בגלל שאת שולטת על הרגשות אלה זה בגלל שאת יותר מתעסקת בדברים אחרים ובגלל זה את קצת שוחכת שאת מאוהבת, כלומר אם את אוהבת בן אדם גם אם תחשבי את כל הרע שיכול להיות עליו בחיים לא תצליחי להפסיק לאהוב אותו את רק תוכלי לגרום לעצמך לשנוא אותו ולאהוב אותו.ואני מדבר מניסיו אישי . אם תרצי לדבר על זה עוד אז בכיף - 178199399

SadClown

New member
יכול להיות מאוד שאתה צודק

בקשר לרגש של האהבה. אני תאמת לא יכולה לתת כאן ממש דיעה כי לא ממש יצא לי להתאהב עדיין

למעלה