mikonww

New member
OOF עצוב

להדליק ערוץ 2 יש שם תוכנית על רצח בעלי חיים על פי חוק כביחול

Sweet Fantasy

New member
ממש לא ע"פ חוק

מנוגד לחוק, רק שכרגיל האנשים שאמורים לאכוף, עסוקים.

בדרך כלל אני מאוד מאופקת

אבל פשוט הזדעזעתי מהמראות המחרידים האלה! קיללתי כמו במגרש כדור רגל,איחלתי למשה הזה את הנורא מכל!!!!!!! מי ששונא בעלי חיים לא אוהבת אנשים! ומי שחזק כביכול על בעלי חיים חסרי אונים הוא אדם מסכן ונתעב!

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo45.gif

והתגובה של האישה שאמורה לשמור על החוק הזה? בכלל היה בא לי לשבור עליה משהו.. תודה באמת שהיא הוציאה מהפה שלה שנעשתה שם התעללות, עוד שניה היא הייתה מצדיקה את המעשים המזעזעים האלה
בושה.. מתי נהייה כמו בחו"ל? אני רואה סדרות משטרת החיות וSPCA באנימל פלאנט ומייחלת ליום שזה יגיע גם לפה. בקשר ליורה? בתור אחת שמאמינה בגלגול נשמות, איחלתי לו שהוא יתגלגל לכלב שירו בו. (ה"תיקון" שלו) אני יודעת שזהלא ממש קשור, אבל לבנאדם כזה ולכל אלה שם לא מגיע ללבוש כיפה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif איתך בכל מילה ודיעה

ידוע אבל ש"דתיים" לא אוהבים כלבים וחתולים... אז לא נראה שהפריע להם לירות על הכלבים חסרי האונים.. וואי המראות האלה עולים לי לראש וכואב לי כל פעם מחדש... אנשים כאלה צריכים לשבת בכלא!

Sweet Fantasy

New member
יש לא לאהוב

ויש להרוג בלב קר, דתי "אמיתי" לא יהרוג חיה תמימה כך סתם. הרג לא לשם מאכל - עבירה. וגם זה רק בבע"ח המותרים בתורה.

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif גם אני ..........

לא קושר עם זה בן אדם דתי או חילוני או ערבי... לרצוח חיה רק בשביל שלא היו יותר זאת לא הדרך. אפשר לסרס לעקר. וזה גועל נפש מה שאנשים האלה עושים ועוד וטרינר(וזה הכי עיצבן אותי
) אמן וישללו לא את הרשיון!!

Sweet Fantasy

New member
גם אני לא אומרת שזה בגלל

שהוא דתי. מה שאמרתי הוא, שבתור בנאדם דתי הוא לא אמור. כי אסור (לפי התורה) אבל... ראינו כמה איכפת לו.

samisam

New member
../images/Emo46.gif*** **** ../images/Emo46.gif בן*** איך...למה...?

איזה עולם חרא אנחנו נמצאים מזה ואני חשבתי שאין דברים כאלה
איך אפשר איך....

מעייניT

New member
בד"כ

עונש על משהבו רע הוא להיות עץ... להיות קבוע בגשם ובשמש ובסוף כורתים אותך

Sweet Fantasy

New member
אממ לא..

בני אדם יכולים להתגלגל רק בתוך בהמות או חיות מחמד. בני אדם שמתגלגלים לחיות מודעים לגילגול הקודם שלהם ויודעים למה הם באו בתור חיה (תמיד בשביל לתקן משהו חמור שעשו) אני קצת חוקרת את העניין לאחרונה לכן אני יודעת בביטחון. בני אדם לא יכולים להתגלגל בתוך דומם או צמח. אם תרצי יש לי סיפור לספר לך על מישהו שהתגלגל בתור כלב.

מעייניT

New member
לפי הדת

מישהו שעושה משהו חמור מכפר בדמות עץ ולפי הדת גם לצמחים יש נשמה

Sweet Fantasy

New member
אני מוכנה להביא

לך הוכחות שלא. אני לומדת וחוקרת את זה עכשיו, את למדת את זה? או שרק שמעת?

מעייניT

New member
לא זה ולא זה

אני חייה כמסורתית זה מה שלמדתי וידעתי כל חיי אני חיה את זה ומאמינה בזה

Sweet Fantasy

New member
מבינה אותך

אבל כנראה שהטעו אותך, את מ וזמנת לחיות לפי אמונתך כמובן. אבל מה שאני מנסה להגיד שבתורה (התורה עליה את חיה ואותה את מאמינה כתוב אחרת) אז אם את מאמינה בזה את צריכה להבין שמה שאמרת לא נכון
אשמח להסביר לך באופן אישי יותר לעומק. (להביא לך פסוקים עדויות וכו')

Sweet Fantasy

New member
טוב ביררתי בזריז

ואת צודקת
אפשר להתגלגל בתוך כל דבר, כולל דומם. באסה למי שמתגלגל בתוך דומם או צומח, עדיף חיות.. (יותר נכון עדיף לא להתגלגל בכלל)

מעייניT

New member
באמת באסה

אבל זה לכפר על דברים רעים אז זה גם טוב אבל זה ממש קשה לעמוד בגשם לעמוד בחום וכל היום כלבים משתינים עליך
ובסוף כורתים אותך

Sweet Fantasy

New member
ברור

עדיף להתגלגל ולתקן מאשר ללכת לכף הקלע (מכירה את המושג?) כמו כן אומרים שכל צרה היא לטובה.. כל פעם שרע לנו על משהו, זה תיקון על משהו שעשינו, וזה טוב. אז אם רע לכם! תחשבו חיובי.. לדעתי גם דרון (ראש הממשלה) עושה עכשיו תיקון בזה שהוא בתרדמת.. הצער שהוא עובר עכשיו זה תיקון לדברים שהוא עשהף יש שאומרים שסה בגלל שהוא חילק את א"י.

למעלה