4 שנים.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif 4 שנים.

היום, כ"ה בסיוון תשס"ז אני מציינת 4 שנים למותו. 4 שנים שאני לא קוראת 'אבא'. 4 שנים שאני מתעוררת לבדי בבוקר. 4 שנים שאני יתומה. עולים לקבר בעוד כמה שעות טובות. אפילו שאמא לא רצתה, היא עולה איתנו. הייתי רוצה לחזור לאותו רגע שבו עמדתי על במת ההספדים, ולומר לו שוב שאני אוהבת אותו. ואולי גם קצת יותר. אבא אני אוהבת אותך. יהי זכרו ברוך.
[פריקה.] http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1009902

eshkolit32

New member
פוצ יקירתי../images/Emo201.gif

אני יודעת שהולך להיות לך יום קשה מחר, מקווה שיהיו איתך אנשים קרובים ותעברו את זה ביחד. תזכרי שתמיד את יכולה לכתוב לאבא שלך את כל מה שרצית לומר לו ולא הספקת. אני שולחת לך המון חיבוקים ענקיים, תזכרי שאנחנו כולנו כאן יחד איתך. תכתבי לנו איך עובר עלייך היום הזה.

A GIFT OF LOVE

New member
בוקר טוב פוצ,

אני מקווה שאת בסדר. שמת לב כמה פעמים חזרת על המילים:``ארבע שנים``? זה מן הלם... ארבע שנים? ארבע שנים בלי אבא? כל כך מהר הזמן עובר... קשה לעכל את זה, אבל עדיין, זה לא פוגם בזה שאת יכולה להעביר לאבא את המסר``אני אוהבת אותך``. זה יכול להיות במילים או במכתב כמו שאשכולינה הציעה. או אפילו היום, בשעה שאת עומדת מול הקבר. את יכולה לומר לו הכל, כל מה שאגרת במשך ארבעת השנים שאת ללא אבא. כמובן אם נוח לך ליד המשפחה, אחרת את יכולה לבקש מהם להשאיר אותך קצת לבד ואני בטוחה שהם יקבלו זאת בהבנה. תהי חזקה, בשבילך, בשביל המשפחה ובשביל אמא.. נשמח להתעדכן אם תרצי כמובן. וזה בשבילך-/tapuzforum/images/emo24.gif

למעלה