שאלון

shaharrr53

New member
../images/Emo118.gifשאלון../images/Emo118.gif

*תתנו לו צ'אנס? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? *אין בכלל מלאכים בשמיים? *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? *ונכון את רוצה לאהוב? *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? *לפעמים חלומות מתגשמים? *אהבה היא שיר לשניים? *זוכר את נובמבר? *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? *תבואו למסיבה של הפיג'מות? *אתה עוד תגלה את העולם? *יש כאב יפה שעובר מהר? *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? *יש לך חולשה לרקדנים? *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? *התנשאי לי אהובה? *לכל האהבות יש סוף והתחלה? *בא לך לצעוק "אני פרחה"?

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif אחרי מבחן בהסטוריה...

*תתנו לו צ'אנס?כן,אחרי הכל,הוא שר מהלב *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)?לא *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב?משה דיין *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה?היא כמו נחום-תקום כזה.. *אין בכלל מלאכים בשמיים?בטח שיש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת?לא,אני לא כאן *ונכון את רוצה לאהוב?כן,ו..?? *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים?????....?!@%&^%$&# *לפעמים חלומות מתגשמים?כן,רק לפעמים *אהבה היא שיר לשניים?אכן
*זוכר את נובמבר?בטח שכן,נולדתי בנובמבר.. *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא?כן,החיים
*תבואו למסיבה של הפיג'מות?לא!,למה לי? *אתה עוד תגלה את העולם?ברור,רק אני! *יש כאב יפה שעובר מהר?כן *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה?כי ככה זה.. *יש לך חולשה לרקדנים?לא ממש... *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם?אולי אתה ועוד מישהי...לא קשור אליי... *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר?אני איזבל,מי אתה? *התנשאי לי אהובה?לא,אולי פעם אחרת.. *לכל האהבות יש סוף והתחלה?כן *בא לך לצעוק "אני פרחה"?לא,ממש לא!! >< הזוי בטירוף!!!

baril

New member
|ינשוף\../images/Emo125.gifחע, מגניב D:

*תתנו לו צ'אנס?כן למה לא? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)?כן י'חרא *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב?איןלי מושג *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה?זה בטבעיות שלה XD *אין בכלל מלאכים בשמיים?בטח שיש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת?את ממש לא כאן |: *ונכון את רוצה לאהוב?לא יודעת *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים?בשמיים יותר מגניב O: *לפעמים חלומות מתגשמים?רק לפעמים *אהבה היא שיר לשניים?כן *זוכר את נובמבר?לא XD זה היה מזמן *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא?כן *תבואו למסיבה של הפיג'מות?בטח, הפיג'מות
*אתה עוד תגלה את העולם?ביום מן הימים *יש כאב יפה שעובר מהר?כן D:, מוניקה סקס
*אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה?אהבה זה כואב :\ *יש לך חולשה לרקדנים?לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם?לא אהבנו ;;|סדגשש| *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר?
*התנשאי לי אהובה?לא, אני לא בשלה XD *לכל האהבות יש סוף והתחלה?כן *בא לך לצעוק "אני פרחה"?כיח, אני לא פרחה

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה

*תתנו לו צ'אנס? {הוא שר מהלללללב}, למה לא? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? {לך לך איתה לשם..} כן! *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אלוהים? *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? איכשהוא, אנשים לא משתנים בקלות
*אין בכלל מלאכים בשמיים? אף אחד לא יודע. *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? {ונכון את רוצה לאהוב...} לא. אני כאן, אבל כרגע לא מנשקת אף אחד. ;; *ונכון את רוצה לאהוב? כן! *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? {כמו כולם, צוללת ועולה.....} בים, עדיף
*לפעמים חלומות מתגשמים? כן! *אהבה היא שיר לשניים? כן. אהבה חד צדדית זה כואב. *זוכר את נובמבר? עננים עננים בעיניי. כן, זה היה כולה לפני חצי שנה... *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כן
אחיינית שלי כפרע על לאה *תבואו למסיבה של הפיג'מות? כן! היא מקפיצה את ת"א, לא ידעתם? *אתה עוד תגלה את העולם? אם ארצה או לא ארצה, יש עוד זמן להשתנות.. *יש כאב יפה שעובר מהר? ואני רוצה לא להזכר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי ככה זה אהבה. *יש לך חולשה לרקדנים? לא. הם גייז! *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? לא. *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? ממ, אתה אתה. *התנשאי לי אהובה? לא! {איזה ביאוס XDDDDDD} *לכל האהבות יש סוף והתחלה? נפרדים רק במבט בלי לומר מילה. כן... מצער לשמוע. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

וואי אחלה שאלון. ../images/Emo79.gif

*תתנו לו צ'אנס? לא תמיד, אולי. *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? ברור. *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? לא יודעת, וזה לא תמיד טוב. *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? לא יודעת
. *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש אנשי מלאך... *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? ברור! *ונכון את רוצה לאהוב? אני כבר אוהבת, וגם, מי לא רוצה?
*(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בים, הגדול הכחול עם הקולות היפים והחול הרך.
*לפעמים חלומות מתגשמים? רק לפעמים, אבל אסור לוותר. *אהבה היא שיר לשניים? הלוואי שכל מי שאנחנו אוהבים היה אוהב אותנו... *זוכר את נובמבר? לא ממש.
*אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? את החיים! סתם, לא אלוהים. אבל לא יודעת גם כמה נפלא... *תבואו למסיבה של הפיג'מות? בארור.
*אתה עוד תגלה את העולם? הכי כן בעולם. *יש כאב יפה שעובר מהר? נכון. *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי קשה לאהוב כשלא אוהבים אותנו ולא תמיד הכל מסתדר אבל תמיד צריך להתאמץ ולנסות. *יש לך חולשה לרקדנים? אע כן.
*אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? לעולם לעולם. *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? הו, אנחנו צריכים לגלות מי אנחנו היום ומי אנחנו בכלל. *התנשאי לי אהובה? כשאוהבים אפשר לאהוב גם בלי חתונה... *לכל האהבות יש סוף והתחלה? לא. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? חחחחח חלום!

D o o S h a

New member
עונה :]] אהבתי

*תתנו לו צ'אנס? לא מגיע לו =\ *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? כע :] אם זה הדדי
*מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? ... *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? שאלה טובה *אין בכלל מלאכים בשמיים? אולי יש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? ממ.. לא *ונכון את רוצה לאהוב? כע *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? ? *לפעמים חלומות מתגשמים? לפעמים... *אהבה היא שיר לשניים? יאפ *זוכר את נובמבר? האמת שכן
*אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? ממ.. בערך *תבואו למסיבה של הפיג'מות? חח יאללה *אתה עוד תגלה את העולם? לא נראלי *יש כאב יפה שעובר מהר? לא... *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? אולי זה לא אהבה *יש לך חולשה לרקדנים? לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? ממ.. לא יודעת *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר?
*התנשאי לי אהובה? בכיף :] *לכל האהבות יש סוף והתחלה? משום מה.. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? חח לא

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

*תתנו לו צ'אנס
כן למה לא? *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)
ברור!! *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב
אני
*איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה
לא יודעת.. תשאלו אותה *אין בכלל מלאכים בשמיים
בטח שיש! *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת
אני כאן.. אבל לא בטוח שאני מנשקת.. *ונכון את רוצה לאהוב
כן! *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים
בבית:) *לפעמים חלומות מתגשמים
כן.. אם מתאמצים... *אהבה היא שיר לשניים
לא רק
*זוכר את נובמבר
בטח! עננים בעיני. *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא
כן.. את החיים על פני האדמה
*תבואו למסיבה של הפיג'מות
כןןןןן! עם פיג'מה! *אתה עוד תגלה את העולם
לאט לאט... *יש כאב יפה שעובר מהר
לא *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה
כי הוא בן זונה
*יש לך חולשה לרקדנים
אם הם חתיכים חחח *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם
לא *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר
לא יודעת.. *התנשאי לי אהובה
אני רק בת 16
*לכל האהבות יש סוף והתחלה
כן.. *בא לך לצעוק "אני פרחה"
ממש לא!

דנטל

New member
שירים

*תתנו לו צ'אנס? תלוי למי ומה הוא עשה *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? לא בהכרח *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אף אחד *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? עם עבודה עצמית, או אולי איש מקצוע *אין בכלל מלאכים בשמיים? נכון *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? לפעמים *ונכון את רוצה לאהוב? ממש לא *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? שמיים *לפעמים חלומות מתגשמים? כן *אהבה היא שיר לשניים? לרוב *זוכר את נובמבר? חרא שיר! *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? מה זה אלוהים? *תבואו למסיבה של הפיג'מות? לא, זה לילדים *אתה עוד תגלה את העולם? חלקו *יש כאב יפה שעובר מהר? לא יודעת, צריכה לחשוב על זה *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי אהבה היא לא טובה וזהו *יש לך חולשה לרקדנים? לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? אני מניחה שלא *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? יותר מדי פילוסופי בשבילי *התנשאי לי אהובה? לא! *לכל האהבות יש סוף והתחלה? מזל שיש סוף *בא לך לצעוק "אני פרחה"? ממש לא, בעיקר בגלל שאני לא פרחה

MakeItHurt

New member
אני חייבת להגיד שחשבתי על שאלון כזה.

*תתנו לו צ'אנס? למה לא. *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? תלוי מי זה, כי ליבי שייך לאחר חבל שליבי לא שלו. *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? שאלה טובה, אבל בלי אהבה אי אפשר לחיות. *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? לאט לאט הכל משתקם. *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש. *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? תלוי את מי *ונכון את רוצה לאהוב? מאוד רוצה *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? שתחייה איפה שהיא רוצה, אבל שתלמד לחזור למציאות *לפעמים חלומות מתגשמים? לפעמים... *אהבה היא שיר לשניים? אכן כן. *זוכר את נובמבר? לא ממש... למה שווה לי לזכור? *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? אני מקווה *תבואו למסיבה של הפיג'מות? כן D: *אתה עוד תגלה את העולם? אם ארצה או לא ארצה. *יש כאב יפה שעובר מהר? אפעם. *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? אז כנראה שזאת לא אהבה. *יש לך חולשה לרקדנים? לא! *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? אני מקווה. *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? ואוו מסכימה עם המשפט. *התנשאי לי אהובה? הו כן! *לכל האהבות יש סוף והתחלה? לא לכולם. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא!! ~נהייתי עמוקה שזה מפחיד~

shirlove

New member
עונה על השאלון

*תתני לו צ'אנס?אחד אחרון כן *אם הוא אמר שהוא אוהב רק אותך כ"כ אז תלכי איתו?קודם שיוכיח *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב?אלוהים *איך בסוף הוא תמיד חוזר לעצמו?ככה זה אופי של בנאדם *אין בכלל מלאכים בשמיים?אני לא זוכרת מה הולך בשמיים,אני יודעת שיש מלאכים על הקרקע *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת?כן,גם מרחוק... *ונכון את רוצה לאהוב?מאוד *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים?אני חיה בשניהם *לפעמים חלומות מתגשמים?תלוי אם נלחמים למען החלומות *אהבה היא שיר לשניים?רק בשניים אפשר להנות ממנה,באחד אפשר רק לאהוב-לבד. *זוכרת את נובמבר?מה היה שם?! *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא?את האהבה והתקווה וכמובן החיים על פני האדמה *תבואו למסיבה של הפיג'מות?בתנאי שיהיו שם בחורים שווים ולא שלושת החננות האלה *את עוד תגלי את העולם?כן,מקווה שאספיק,הוא גדול *יש כאב יפה שעובר מהר?מה הכוונה?!כאב יפה=כאב בגלל אהבה?!לא הוא לא עובר מהר...תלוי בכמה אני אוהבת ואת מי ואם הוא ראוי. *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה?היא לא רעה,היא פשוט לפעמים מכאיבה *יש לך חולשה לרקדנים?לא,יש לי חולשה לגברים שנלחמים אחד בשני. *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם?אם באמת אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם,למה זה נגמר?! *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר?היום אני נערה בשלה,זה מה שהשתנה מפעם. *התנשאי לי אהובה?בתנאי שנסתדר *לכל האהבות יש סוף והתחלה?לא,תמיד יש אהבה אחת ויחידה ללא סוף. *בא לך לצעוק "אני פרחה"?כבר לא

ובלילה נלך ביחד לישון.

*תתנו לו צ'אנס?תלוי מה הוא עשה. *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)?אם זה לא הדיי אז חבל סתם ליפגוע *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב?לאו דווקא טוב *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה?איך לעזאזל? *אין בכלל מלאכים בשמיים?זה לא מוכרח מדעית :) *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת?נכון מאוד *ונכון את רוצה לאהוב?רוצה מאוד *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים?בים *לפעמים חלומות מתגשמים?אם ממש רוצים *אהבה היא שיר לשניים?ליפעמים זה לא הדדי ואי אפשר להכריח לאהוב :( *זוכר את נובמבר?אחח היו ימים *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא?כן *תבואו למסיבה של הפיג'מות?רק אם אילן שם *אתה עוד תגלה את העולם?הלוואי *יש כאב יפה שעובר מהר?כן *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה?מיליון ו1 סיבות *יש לך חולשה לרקדנים?לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם?אני אוהב אותך ואת ידועת שאני אוהת אותך.. אם את שומעת אז אני אוהב אותך *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר?אני צריכה לבדוק *התנשאי לי אהובה?אם זה ירגיש נכון ואוהב אותך *לכל האהבות יש סוף והתחלה?לא *בא לך לצעוק "אני פרחה"?כןןןןן

../images/Emo6.gif

*תתנו לו צ'אנס? אני לא יודעת, הוא בכ"ז שר כמו כלב... *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? כן, אחלה. רק תגידו לה להביא את הצ'יטוס החדש! *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? סדאם חוסיין [תראו סאות'פארק
] *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? גם אני שאלתי! אני חושבת שדרך החלון, אני אף פעם לא שומעת אותה בדלת *אין בכלל מלאכים בשמיים? ברור שלא, אני כאן איתם - אבל ממש בינתיים *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? רק מנשקת? אתם לא יודעים מה היא עוד עושה
*ונכון את רוצה לאהוב? לא, לא ממש. *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בים, ואז היא מתאדה והופכת לענןXD *לפעמים חלומות מתגשמים? לפעמים *אהבה היא שיר לשניים? כן, אפילו השמיים שרים את זה
*זוכר את נובמבר? ברור ברור! בלונים בלונים בתקרה בתקרה. *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? אלוהים נתן לי הרבה דברים, אנחנו חברים *תבואו למסיבה של הפיג'מות? בארוררררר! ואשיר 'אל תאכלו את החיות' *אתה עוד תגלה את העולם? כן, למה לא? *יש כאב יפה שעובר מהר? אם הוא ממש יפה, כמו יעל
[ידעתי שאכניס אותה פתאוםXD] *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי גם כשהיא קרובה אין רגע שקט *יש לך חולשה לרקדנים? לא, לשחקנים *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? כן, הזלנו דמעות בשקיעה ושיט'ס רומנטיים *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? מי אני, מה אני.. איזה פלספן! מאיפה לי. *התנשאי לי אהובה? לא. זו לא אני, זה אתה *לכל האהבות יש סוף והתחלה? ואמצע. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? באלי לצעוק "אני תרנגול הודו ואני חולה בשפעת העופות!" אבל אני מפחדת שירדימו אותי

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif XDDDDDD

*תתנו לו צ'אנס? הוא שר מהלבבבבבבבבבבבבב. D: [הייתי חייבת]. *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? תלוי אם אני אוהבת אותו בחזרה. *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אלוהים. *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? לא יודעת, זה מוזר. *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש! *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? כן. *ונכון את רוצה לאהוב? אני כבר אוהבת. *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? מממ. לא יודעת. *לפעמים חלומות מתגשמים? לפעמים, לפעמים. *אהבה היא שיר לשניים? כן. *זוכר את נובמבר? כן, היומולדת שלי
*אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כן. *תבואו למסיבה של הפיג'מות? נראה. *אתה עוד תגלה את העולם? אם ארצה? [או לא ארצה]. *יש כאב יפה שעובר מהר? לא תמיד עובר מהר. *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? לא יודעת :| זה מבאס. *יש לך חולשה לרקדנים? אבל לרוב הם גייז :| [קלוד דדיההההההההה
] *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? כן! *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? לא יודעת. שאלה טובה. *התנשאי לי אהובה? סבבה שחר. יאללה
*לכל האהבות יש סוף והתחלה? רק שלא יהיה סוף. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא, כי אני לא פרחה ואני ממש לא דנה אינטרבלהבלה.

fluppster

New member
רעיון יפה!

*תתנו לו צ'אנס? בד"כ כן. אני אדם סלחני מדי. *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? אם זה הדדי, בטח. *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אין אף אחד למעלה. אני החלטתי בשביל עצמי שזה הכי טוב לאהוב, וכל אחד מחליט בשביל עצמו. *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? כי אתה לא יכול להתכחש לאופייך האמיתי לנצח.... *אין בכלל מלאכים בשמיים? אין, אין, אין, אין, אין...
*נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? בטח, אבל כרגע אני לא מנשקת אף אחד, כי החבר שלי ואני עובדים.
*ונכון את רוצה לאהוב? לא רק רוצה, גם אוהבת. *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? שתי האופציות נראות לי מבאסות - בשמים יש לחץ אוויר גבוה והאוזניים כואבות, ובים העור נהיה עור ברווז.... *לפעמים חלומות מתגשמים? כן, וצריך לעבוד כדי להגשים אותם, לא לשבת בחיבוק ידיים. *אהבה היא שיר לשניים? בטח! *זוכר את נובמבר? ברור, יום ההולדת שלי בנובמבר! *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? אין אלוהים. *תבואו למסיבה של הפיג'מות? לא... *אתה עוד תגלה את העולם? כן, אני עדיין צעירה ויש עוד עולם ענק לפניי. *יש כאב יפה שעובר מהר? שאלה קינקית!
*אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי יש כאלה שבוחרים להישאר באהבה גם אם היא עם פרטנר בעייתי, והקשר לא בריא. אהבה זה לא הכל, צריך גם להיות מאושרים! *יש לך חולשה לרקדנים? בהחלט. לצערי החבר שלי ממש לא יודעת לרקוד...
*אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? כן, לפחות זאת התחושה. מקווה שהיא נכונה. *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? כל הזמן יש שינויים בחיים ושינויים בי, אבל אני עדיין אותו אדם, בסופו של יום. *התנשאי לי אהובה? I do! *לכל האהבות יש סוף והתחלה? התחלה זה בטוח. סוף - כן, אבל לפעמים הסוף מגיע רק עם המוות. *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא.

linoy pal

New member
עונהה....[=

*תתנו לו צ'אנס?אם הוא שר מהלב... *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)?אם אני אוהבת גם אותו...אז למה לא?! *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב?נכון....! *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה?חחח רואים מזה!? *אין בכלל מלאכים בשמיים?אני כאן איתך ממש בנתיים *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת?חח יש מצב... *ונכון את רוצה לאהוב?דעעע *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים?כמו כולםםם *לפעמים חלומות מתגשמים?בחיים לא...אפילו כשהלב עוד תמים... *אהבה היא שיר לשניים?נכון....!!! *זוכר את נובמבר?אננים אננים בעיני... *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא?וואלה..?איפה זה *תבואו למסיבה של הפיג'מות?כןןן כןן כןןן *אתה עוד תגלה את העולם?אם תרצה או לא תרצה...לא שואלים אותך *יש כאב יפה שעובר מהר?שאני רוצה לא להיזכררר[איזה שחיר יפההה] *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה?אמ...לא יודעת...\\= *יש לך חולשה לרקדנים?גם אני רוקדת תריקודד שלייי *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם?ממ...לא *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר?רסמי מי אני... *התנשאי לי אהובה?בטחחחחח....שלא! *לכל האהבות יש סוף והתחלה?מה שנכון נכון *בא לך לצעוק "אני פרחה"?חחחח לאאא

I L O V E MCR

New member
ואו זה גאונייייי!! ח"ח ממש ממש גדול ../images/Emo129.gif

תתנו לו צ'אנס? לא חחחחחח *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? אממ אולי *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אני לא יודעת *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? איךך באמת?! *אין בכלל מלאכים בשמיים? אין *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? לא חחחחח *ונכון את רוצה לאהוב? לפעמים *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? שמיים=] *לפעמים חלומות מתגשמים? לפעמים *אהבה היא שיר לשניים? לא רק *זוכר את נובמבר? אמממ כה *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? לאא ממש חחחח סתןםסתם כן *תבואו למסיבה של הפיג'מות? בטחח!!! *אתה עוד תגלה את העולם? כן! *יש כאב יפה שעובר מהר? לא *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? שאלהה אחת הטובות *יש לך חולשה לרקדנים? לא *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? אממ לא=\ *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? אני לדעת לאא.. *התנשאי לי אהובה? בטחח! *לכל האהבות יש סוף והתחלה? נכוןן *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לאאא ואייי אני לא יכולה לתארר כמהה זה יפהה@@@!!! מזה ח"חח!!!!!!
ואוו התלהבתי

עונה../images/Emo9.gif

*תתנו לו צ'אנס? רק אם הוא שר מהלב
*אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? תלוי אם אני אוהבת אותו
*מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? אלוהים?
*איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? תשאלו אותה XB *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? נכון ... ת'עצמי XB *ונכון את רוצה לאהוב? כע *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? בשמיים *לפעמים חלומות מתגשמים? כע *אהבה היא שיר לשניים? כע *זוכר את נובמבר? לע ממש *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? אלוהים נתן לי במתנה את החיים על פני האדמה
*תבואו למסיבה של הפיג'מות? ברוררררררררר
*אתה עוד תגלה את העולם? כע
*יש כאב יפה שעובר מהר? לע *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? כי האהבה מסובכת *יש לך חולשה לרקדנים? לע *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? מחכה לאהבה הזאת *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? צליל
*התנשאי לי אהובה? כעעעעע
*לכל האהבות יש סוף והתחלה? כמעט .. מחכה לזאת שתהיה התחלה ולא יהיה סוף *בא לך לצעוק "אני פרחה"? ממש לאאא ... XB

Retama

New member
../images/Emo220.gif

*תתנו לו צ'אנס? כן *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? כן *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? ככה זה.. *אין בכלל מלאכים בשמיים? אולי *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? לא נכון.. *ונכון את רוצה לאהוב? כן *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? *לפעמים חלומות מתגשמים? כן *אהבה היא שיר לשניים? כן *זוכר את נובמבר? כן.. *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? אכן *תבואו למסיבה של הפיג'מות? כן :) *אתה עוד תגלה את העולם? אמן *יש כאב יפה שעובר מהר? לא הכי יפה, אבל יש.. *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? *יש לך חולשה לרקדנים? לא :p *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? לא *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? *התנשאי לי אהובה? לא O: *לכל האהבות יש סוף והתחלה? כן *בא לך לצעוק "אני פרחה"? בא לי לצעוק, נקודה.

עווווווווווווווווווווווווונה

תתנו לו צ'אנס? כן הוא שר מהלב *אם היא אמרה שהיא אוהבת רק אותך כ"כ אז תלך איתה(תפרשו גם ללשון נקבה)? לא כל מי שאומר אוהב *מי מלמעלה החליט שזה טוב לאהוב? האחד והיחיד *איך בסוף היא תמיד חוזרת לעצמה? בעזרת כדורים *אין בכלל מלאכים בשמיים? יש *נכון שאת כאן ונכון שאת מנשקת? כרגע לא *ונכון את רוצה לאהוב? נכון *(אומרים) היא חיה בשמיים או בים? על ענן *לפעמים חלומות מתגשמים? תלוי *אהבה היא שיר לשניים? כן *זוכר את נובמבר? עננים עננים .. *אלוהים נתן לך במתנה דבר גדול דבר נפלא? כן *תבואו למסיבה של הפיג'מות? למה לא *אתה עוד תגלה את העולם? אם תרצה או לא תרצה *יש כאב יפה שעובר מהר? כאב עובר עם הזמן *אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה? לפעמים היא טובה *יש לך חולשה לרקדנים? מאוווד 3> *אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם? תמיד נאהב *מי אני היום, ומה אני, בצלילים המשתנים בשיר? אני מכירה את השיר הזה אבל מאיפה ... *התנשאי לי אהובה? לא *לכל האהבות יש סוף והתחלה? כן *בא לך לצעוק "אני פרחה"? לא

למעלה