עוף לגמרי!!!! (off)

AdShEaTaKoRe

New member
../images/Emo118.gif עוף לגמרי!!!! (off)

טוב אז ככה... היינו בסמינר של הצופים הקופים וצילמנו שם כל מיני דברים - בקיצור היינו ביום השני בחמת גדר וצילמו אותי בלי חולצה עושה פוזות וכאלו, ופתאום יצאה לי תמונה שנראיתי כמו אלי האנה יצאו לי שרירים מרוב שרירים של השרירים עם השרירים....

BiAAcH

New member
חחחח ביאץ'!!

אני והשמן נקרענו פה מצחוק!!! אבל מה, זה לא באדי בילדר כמו זה------>

bobby6killer

New member
יוו אל תשאלו מה קרה -חברה שלי נפרדה

ממני...יאלה זאתי והסרטים שלה-תקלטו היא אמרה שהתחת שלי יותר חשוב לי ממנה..איזה שטויות! זה שבאמצע הסקס אני שם מראה מאחורה ומסתכל על התחת שלי שלי במקום על שלה זה לא אומר כלום!

omni96

New member
והוא שרירי ????

כי לא רואים את זה בתמונה כנראה שלא ביעוס ביעוס

omni96

New member
לאאאאאאא !!!!!! הוא לאאאאאא !!!!!

אני ראיתי ולא לא לא !!!!!!

AdShEaTaKoRe

New member
טאנקס :)))))

בת זונה של מחמאה... אף אחד מכם לא יכול ללמוד ממנו? (אגב - אם זה לא היתה הכוונה להחמיא לי אז חבל... להגיד למישהו שהוא דומה לג'יסון ניוסטד זה די מחמאה :))

bobby6killer

New member
יש'ך דמיון של קקטוס! איפה ג'יסון ני

וסטד בראש שלך? הוא יותר דומה לאיזה תומר ברמן מכפר יונה...

bobby6killer

New member
הקפצה צה צהצהצה

יש לי חציל ושיא בריצה - תראו איזה יופי של הקפצה

metallicamir

New member
כן זאת הכניסה השבועית שלי

אז ככה לא רק שלא הזכירו אותי בכתבה אז עכשיו נועם(ימח-שמך)נכנס מולי בתמונה של כולם והסתיר אותי ותומי אלוהים יעזור לך יחתיחת כוסון ניפרדתי מרחל אחי ואני הולך להתנקש באיילין תומי אני רוצצצצההההההההההה אותך סתם תמסור לאיילין את אהבתי אוהב אותך מתוק ותמסור לגיא נשיקה אתה יודע מי שלא מכיר אותנו יחשוב שאני הומו או משהו..... בן חמוד לאללה הדגל!!!!!! נותן תקווה שהפתאח נמצע בידי הצעירים-הנוער של היום איזו שמחה....

omni96

New member
מההההההה ?!?!?!?!?!!?

נפרדת מרחל ??!!!!!! פאקק זה ממש עצוב אחי
בבקשה תגיד שאתה לא רציני !

bobby6killer

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח חברה לא-אחרי שכבר נבהלתי ואמרתי לעצמי שלא יכול להיות שהם ניפרדו כי דיברתי עם אמיר כמה דקות לפני בטלפון והוא לא אמר לי כלום-ביררתי והוא כתב את זה רק כדי לאמר כמה הוא רוצה את תומי... חחח לול ורחל זאת חברה של אמיר כזה שנה ו3 והיא עכשיו אצלו והיא לא רוצה לענות לי-בנות תענו לי על שאלה:רחל היא ג'ינג'ית בהכל גם בגבות אז גם למטה? אף אחד לא אמיר ולא היא מוכנים לענות לי...

למעלה