סכמ"ש

../images/Emo118.gif סכמ"ש ../images/Emo118.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: משהו שלילי שקרה השבוע: האדם שעשה לי את השבוע: קניית השבוע: הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: שיר השבוע: יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: תוכניות לשבוע הבא: ולסיכום, איך עבר השבוע? תמונה:

../images/Emo13.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: עבדתי המון, ישנתי עם החבר הרבה. משהו שלילי שקרה השבוע: עייפות, ועוד. האדם שעשה לי את השבוע: החבר קניית השבוע: אין הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): טוסט? אני המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: שגבהתי ^^ ציטוט השבוע: ~ילדה נותנת לי 15 אגורות בעבודה~ אני: "ילדה, אין מה לקנות בזה" ילדה: "אבל יש לי 15 שקל!" אני: "ילדה, זה אפילו לא שקל..." ילדה: "אז הנה קחי 5!" ~נותנת לי 5 אגורות
אני: "זה 5 אגורות, זה לא קביל! זה לא קיים יותר!" ~הילדה בוהה בי והולכת לאט לאט~ (מאחורה, חברות שלה צוחקות עליה) בכמה ילדים כאלה אני נתקלת!
שההורים יסבירו להם מה זה כל מטבע|: ספר השבוע: הקומדיה האלוהית - העדן, האמת שעוד לא התחלתי לקרוא, אבל קיבלתי אותו סופסוף. סרט השבוע: אין שיר השבוע: לא יודעת יציאת השבוע: חח לא משנה
תוכניות לסופ"ש: לישון ולעבוד! תוכניות לשבוע הבא: ים בשלישי רביעי עם החבר!
אני כל כך מחכה
ולסיכום, איך עבר השבוע? מעייייייייף. תמונה: הודגש באמצעות מדגישומטיק

Insanity Is Me

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: חיזקתי קשר עם כמה אנשים שלא הייתי כ"כ קרובה אליהם, יום כיף עם אמא, עשיתי דברים שאני אוהבת - קראתי, עשיתי ספורט, צילמתי.. [: אתמול יצאתי למסיבה עם חברות ונורא נהניתי!
משהו שלילי שקרה השבוע: הייתי כאן די לבד - כל החברים טסו לחו"ל/התגייסו/עבדו.. הרגשתי ממש לבד ונשברתי בסוף. האדם שעשה לי את השבוע: יש כמה ^^ קניית השבוע: ג'ינס חדש הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): הכנתי ספגטי בולונז והפעם יצא טעים במיוחד המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: לא זוכרת ציטוט השבוע: "סמייייים!" חחח ספר השבוע: --- סרט השבוע: 10,000 שיר השבוע: 19-2000 - Gorillaz ו- Restless Heart Syndrome - Greenday יציאת השבוע: ביום שבת למסיבה לחגוג לחברה טובה יומולדת
תוכניות לסופ"ש: לצאת עם חברים, לישון אצל החבר, מחר לסרט עם החבר
ולראות את החברה הכי טובה שחזרה מחו"ל תוכניות לשבוע הבא: שום דבר. מה שיהיה יהיה
ולסיכום, איך עבר השבוע? דווקא בסדר תמונה: --- מצטערת על החפירה ^^" מזמן לא הייתי פה

Insanity Is Me

New member
האמת שבהתחלה חשבתי שכן,

אבל כנראה שאני אהיה באילת בתאריך הזה. עוד לא סגרנו אז ככה שהתשובה היא אולי ^^
!

rl1992

New member
HOME SWEET HOME

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: פולין=] משהו שלילי שקרה השבוע: חוסר שינה וחוסר באוכל האדם שעשה לי את השבוע: מריצההה
הפולניה הכי חמודה שייש קניית השבוע: קניתי מלאאאאאאאאאא חולצות ומעיל ופיג'מה והכל מה זה בזוללללל הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): אם הייתם שואלים את השאלה הזאת בצהריים הייתי אומרת מקדונלדס, אבל אחרי ארוחת הערב - האוכל של אמא הכי טעים בעולם!!! המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: לא זוכרת.. אבל היו כמה נחמדות ציטוט השבוע: następna stacja: Warszawa Centralna ספר השבוע: לא היה זמן לקרוא=// סרט השבוע: עידן הקרח 2 אבל לא ראינו עד הסוף.. הייתי עייפה מדי שיר השבוע: Bruce Springsteen - The River יציאת השבוע: יצאנו לפאב בקראקוב היה ממש כיף. פעם ראשונה שאני יוצאת עם אחותי והיה מעולההה תוכניות לסופ"ש: לישון וללכת לים אבל זה כנראה ישתנה תוכניות לשבוע הבא: לישון, לנסות ולעשות תיאוריה ולהתחיל ללמוד נהיגה ולסיכום, איך עבר השבוע? מעולה תמונה: תמונות מחר

tamaguchi girl

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב/חיובי שקרה השבוע: אשמור לעצמי
משהו שלילי שקרה השבוע: המון עבודה
האדם שעשה לי את השבוע: המהמ
קניית השבוע: גלידת שף ממש טעימה
הדבר הכי טעים שאכלת השבוע? (מי הכין?): גלידת שף, בחנות גלידה שחברה שלי עובדת בה D: המחמאה הכי גדולה שקיבלת השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: דמדומים בפעם ה3 שראיתי..תמיד טוב
שיר השבוע: I'm No Superman (שיר הנושא של סקרבס^^) יציאת השבוע: תוכניות לסופ"ש: ישנתי אצל חברה ויצאנו למועדון בת"א..המסיבה לא הייתה משהו אבל היה לי כיף בכלמקרה כי לא נפגשתי איתה ממש מלא זמן :ם תוכניות לשבוע הבא: עבודה
ולסיכום, איך עבר השבוע? הזוי לטובה, ומפתיע-ספונטני ממש D: תמונה: מגיל שנתיים D:

למעלה