סכמ"ש

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifסכמ"ש../images/Emo118.gif

שיר השבוע של קלי:
שיר השבוע בכללי:
אלבום השבוע:
סרט/ סדרה/ ספר השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:
משהו שהרס קצת את השבוע:
אלבום/ קליפ השבוע:
התחדשות השבוע:
משהו שאתם מצפים לו השבוע: תענו

patito ƒeo

New member
שבוע הבא נגמר הקורס (:): ../images/Emo107.gif

שיר השבוע של קלי: IDNHU שיר השבוע בכללי: היילו של ביונסה
שיר יפה מה אלבום השבוע: כרגיל AIEW סרט/ סדרה/ ספר השבוע: עקרות בית נואשות משהו שעשה לכם את השבוע: אחרי שבועיים בשטח חזרתי הביתה חמשו"ש..! :] משהו שהרס קצת את השבוע: אמ סתם דברים, בעיקר הלחץ מהסיום קורס ומהשיבוצים.. אלבום/ קליפ השבוע: שוב? P: התחדשות השבוע: אמפי4 חדש!!!!!
משהו שאתם מצפים לו השבוע: סיום קורססס עם ההורים, אח"כ לחזור הביתה לשלישי רביעי חמישי שישי שבת! D: שבוע טוב =]]

חופששש

שיר השבוע של קלי: כל All I Ever Wanted
שיר השבוע בכללי: BoA – Eat You Up Kat DeLuna – Unstoppable (ft. Lil Wayne) Pet Shop Boys – SE A VIDA E(THAT'S THE WAY LIFE IS) Madonna – I'll Remember Britney Spears – Trouble (Bonus Track) אלבום השבוע: All I Ever Wanted של קלי. סרט/ סדרה/ ספר השבוע: המירוץ למיליון משהו שעשה לכם את השבוע: חופש
משהו שהרס קצת את השבוע: שבוע עמוס במבחנים בעע. התחדשות השבוע:
משהו שאתם מצפים לו השבוע: ליל הסדר שבוע טוווב

MyDecember1

New member
../images/Emo220.gifמסכמ"ש ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של קלי: Already Gone- לא הערכתי אותו מספיק...הוא מעולה לדעתי.
שיר השבוע בכללי: Nirvana – Lithium- התאהבתי בשיר הזה. מ-15 השירים שאני מכיר של נירוונה, הוא הכי טוב XD. ותודה לסרט "מארלי ואני" שהזכיר לי שהשיר הזה קיים
Radiohead – 2+2=5 Lady GaGa – Poker Face Arctic Monkeys – Teddy Picker Franz Ferdinand – Ulysses Kings of Leon – Revelry Avenged Sevenfold – Afterlife - התחלתי ללמוד אותו על הגיטרה
Blur – Song 2 Blur – Parklife Blur – The Universal
זמר/ת/להקת השבוע (אני הוספתי): Blur
- וואי הם ממש ממש טובים. שמעתי אותם מלא השבוע! אמפי, מחשב כל מקום
Franz Ferdinand Muse Nirvana Lady GaGa
אלבום השבוע: Blur – Blur: The Best Of Nirvana – Nevermind Muse – Black Holes and Revelations
סרט/ סדרה/ ספר השבוע: סרט- מארלי ואני..חמוחד לא יותר מזה. הבעייה הייתה שבכל הקטע העצוב בסף התפקעתי מצחוק כי קלטתי את ידידה שלי לא מפסיקה לבכות XD סדרה- סיימתי את דם אמיתי!...הפרק האחרון היה מאכזב
...רציתי יותר אקשן! ספר- סופסוף היום חזרתי לקרוא את ניו מון אחרי הפסקה של שבועיים בערך...
משהו שעשה לכם את השבוע: חופש. נרשמתי סופסוף לתיכון, ובחרתי כיתה מדעית למרות שהתקבלתי לביוטכנולוגיה, אני לא צריך את כל החרישות האלה
!.
משהו שהרס קצת את השבוע: לא יודע
אלבום/ קליפ השבוע: אין משהו מיוחד...
התחדשות השבוע: הייתי אמור להתחדש בדלוקס, אבל זה לא יצא לפועל
משהו שאתם מצפים לו השבוע: טיול מדצים מחר לרמת הגולן ולכינרת
שבוע טוב

../images/Emo80.gifאתה,פוקר פייס,באמת?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif.

ולא הבנתי-מה זה אומר כיתה מדעית אם לא ביוטכנולוגיה?

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifכן, שיר מגניב XD

אויש, התכוונתי לכיתה עיונית-מדעית, ה"עיונית" נעלם

2ניצי

New member
עונה

שיר השבוע של קלי:MLWSWY שיר השבוע בכללי:halo של ביונסה אלבום השבוע:all i ever wanted סרט/ סדרה/ ספר השבוע:האוס משהו שעשה לכם את השבוע:יום הולדת שהיתה לי ביום שבת שעברה משהו שהרס קצת את השבוע:שיעורי בית ועבודות לחופש אלבום/ קליפ השבוע:הקליפ החדש של קלי התחדשות השבוע:הדיסק של קלי ותמונה מאוד יפה של דולפינים שחברה שלי קנתה לי ליומולדת משהו שאתם מצפים לו השבוע:ליל הסדר

Rontwins

New member
מסכמ''ש גם../images/Emo152.gif

שיר השבוע של קלי: All I Ever Wanted,Walk Away,I Do Not Hook Up שיר השבוע בכללי: White Lies - Lose My Life אלבום השבוע: All I Ever Wanted בלי ספק,ולא בגלל שזה פורום קלי פה
סרט/ סדרה/ ספר השבוע: חשופים משהו שעשה לכם את השבוע: חופש! משהו שהרס קצת את השבוע: עבודות לחופש אלבום/ קליפ השבוע: Taylor Swift - Love Story התחדשות השבוע: אוזניות חדשות מחו''ל משהו שאתם מצפים לו השבוע:ליל הסדר,להיחנק עם כשר לפסח.

../images/Emo80.gifשבוע מעולה../images/Emo99.gif../images/Emo88.gif.

שיר השבוע של קלי:MLWSWY-שמעתי אותו פעם ראשונה שברדיו כשיצאתי מסטודיו B
. שיר השבוע בכללי:Halo של ביונסה... השיר הזה רדף אותי ועוד שתי בנות בחמישי שישי
. אלבום השבוע:אין
. סרט/ סדרה/ ספר השבוע:ספר, כמובן... עדיין קוראת ג'יין אייר
, אני קוראת רק בלילות, אז אני מתקדמת לאט רצח!!.. וסדרה-עונה רביעית של שנות ה-70 בVOD, יאיי!!
משהו שעשה לכם את השבוע:סטודיו B-בלי כל ספק
. זה הסטודיו הזה שתמיד מדברים עליו בנולד לרקוד
. הייתי בשיעורים עם מורים כל כך מעולים!! {אונה המוכרת ביותר מבינהם... מעולה!! וגם אדווה שהייתה בנולד פעם
}... באמת שזאת קריעה כל כך מעולה, אתם מתים איזה כחולים יש לי בברכיים עכשיו מהנפילות הליריות האלה, אבל כל כך טו-אוב
. חפרתי
. משהו שהרס קצת את השבוע:אז ככה.. שהוא נגמר!.. אבל אחד חדש מתחיל, בתקווה שיהיה טוב כקדמו ואולי אפילו יותר
. אלבום/ קליפ השבוע:אין. התחדשות השבוע:חופשי חדשי בסטודיו B?
. אוי זה אפילו מתחרז... אממממ חברה שלי מצאה לי משהו שחיפשתי כבר מלא זמן, אז זאת התחדשות בהתיישנות
. משהו שאתם מצפים לו השבוע:לרקוד, לרקוד ולרקוד!
. טוב, גם לסיים את השיעורים לחופש בעזרת השם... סדר פסח
, לסנג'ר מישהו לקנות לי את הדיסק של קלי
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה