יום שבת

../images/Emo118.gifיום שבת ../images/Emo163.gif

יום של חצי עצלנות, עשיתי דברים שהייתי צריכה לעשות, אבל לא עד הסוף. כרגיל.

זונע

New member
../images/Emo13.gif

הרווחתי אתמול 120 שקל בפוקר...וחוץ מזה היה ממש כיף מחר הדרבי:| פאק. בחיים לא היה לי אכפת כל כך ממשחק כמו עכשו

LadyFlame123

New member
פוקר שוטס בלי הפוקר../images/Emo3.gif

אתמול יצאנו ליומולדת של ידיד.. באנו אליו, תכננו על פיצה שאבא שלו הכין,אבל לא היה זמן כי ב12 היינו צריכים להיות אצל חבר של ליאורה שנידב את הבית שלו. (צעד לא חכם מס'1
) ב12 הרמנו כוסית ופתחנו את המתנות.. היה כ"כ מצחיק
(אה, כן, זה צעד לא חכם מס'2..כי זה על בטן ריקה..ממש ריקה). המממ הגיעו עוד אנשים והבנים שיחקו פוקר שוטס, את הבנותו הם לא רצו לערב, שלא נשתה יותר מדי, אז שיחקנו פוקר שוטס בלי הפוקר
(צעד לא חכם מס'3),בסוף שתינו יותר מהם
ואז הגיעו עוד אנשים,אבל הם גם הלכו די מהר... ואז התחיל לכאוב הראש
צריך רק לזכור לפעם הבאה שזה שאני רוסיה לא גורם לי להיות צלולה יותר... אבל פאק, היה כ"כ מצחיק.. היום כדאי לעשות עבודה בביו... אבל..אמממ..לא.

זונע

New member
אז זה לא סטריפ פוקר..זה סתם פוקר.

חוץ מזה פוקר זה משחק שחייבים להתערב בו על משהו(בגדים, כסף, וכ'ו)...מה הטעם לשחק פוקר בלי זה?

dcohn

New member
../images/Emo11.gif

*שורקת* טוב נו, שיחקתי רק פעם אחת
. ולמזלי זה לא היה על כסף אמיתי, כי היה לי המון מזל של מתחילים וניצחתי את כולם, ואם היתי מרוויחה על זה כסף רוב הסיכויים שהייתי מתמכרת לזה..

אני פשוט לא מאמינה

איזו טעות גדולה עשיתי. ביום חמישי, מרוב שכעסתי על המורה, פשוט ישבתי שלוש שעות ולא עשיתי שומדבר....אמרתי לעצמי שאני אקח להשלים את הכל מאחת החברות שלי, אבל ביקשתי ממנה ודווקא הדפים של השיעור האחרון לא היו אצלה כי מישהו לקח ממנה להשלים. ביקשתי ממישהי אחרת, שאני יודעת שהכתב שלה לא הכי ברור, אבל מאצלה זו בעיה כי היא בקושי רשמה משהו. בקיצור, יש בוחן יום שלישי ואני בבעיה....אין לי מושג בשפה המגעילה הזאת. בקשר להיום- קמתי יחסית מאוחר, בערך בעשר וחצי (זה מאוחר בשבילי כי אני בד"כ קמה מוקדם יותר
). אכלתי, ועליתי להתכונן לתנ"ך....אבל רוב הזמן לא הצלחתי להתרכז בזה וראיתי טלויזיה, עוד טעות. ארוחת צהריים, ואז המשכתי להתכונן. זה חומר מעייף!!! סיימתי לא מזמן, ועכשיו אני בעיקר לא עושה כלום, מקודם כמעט נרדמתי....
עוד מעט הולכים לסבתא ואז בחזרה הביתה ולישון, מחר הולך להיות מעייף.

FartherAway

New member
בלע.

התעוררתי ב2 בערך. ב3 ניב התקשר ואמר שהוא מחוץ לבית, ושאל אם אני רוצה לבוא. לא היה לי נעים להגיד לא. ישבתי איתם בחוץ איזה שעה ורבע, היה בסדר. יש לי מלא דברים לעשות, וזה עוד בלי צילום. אין לי כוח.

FartherAway

New member
אה!

אבא הביא את המצלמה, ומצאתי תמונות מלפני כמה זמן. הדר הסכים שאני אפרסם את זאת. D: ואם אתם רוצים, יש אחת שהוא מחטט באף עם הלשון!

למעלה