היי

תוּכה

New member
../images/Emo118.gifהיי../images/Emo70.gif

היי, אני חדשה בפורום כפי ששמתם לב, וקוראים לי צליל. O.K- אז ככה: ביום שבת קיבלתי מתנה- זוג תוכונים. אחד ירקרק ואחד תכלת אפרפר, הם מקסימים, אך כיאה לתוכים הם ממש פחדנים, האם אני עלולה לגרום להם לטראומה כאשר אני מוציאה אותם מהכלוב ומלטפת אותם? אני רוצה לגוון להם קצת את המזון, מה הם אוהבים לאכול מלבד התעירובת המוזרה הזו? תודה, תוּכּה (צ
י
)

צליל !!!!

בשעה טובה !!! התוכים מפחדים בגלל שהם לא מוחתמים ולכן עדיף שלא תוציאי אותם מהכלוב.. בקשר לאוכל !!! קודם כל אני מקווה שהמוכר מכר לך תערובת תוכונים ולא רק דוחן לבן.. בנוסף אפשר לתת להם כצאת פרות וירקות (אני חותך את הירקות והפרות לקוביות קטנות) אפשר לתת גבינה צהובה.. בגדול אפשר לתת כמאת הכל חוץ מאבוקדו אלכוהול, שוקולד ודברים מתוכים

oren201

New member
ביקורת בונה?

ארז, אני חושב שאתה קצת מפחיד את ה"אורחים" כאשר כל כותרת של הודעה שלך מלווה ברצף של סימני קריאה!!!!!!!! (לשם הדגמה...) סימן קריאה בסוף משפט בד"כ מבטא פקודה, ציווי, צעקה וכו'

סינאן

New member
עוד אוכל

היי ביצים קשות עם קליפה מרתיחים טוב טוב יוצא ביצים קשות מרסקים עם הקליפה ונותנים להם לא כל יום אני נותן פעם בשבוע ביצים

BlackColt

New member
שלום לך צליל!!

אוקיייי..... מנסיון אישי שלי...היו לי גם זוג תוכונים....וכפי שאולי ובטוח לא ידוע לך הם מתו....(
) אוקיי כשאת מביאה אותם הבייתה תני להם להסתגל קצת לסביבה שבהם הם הולכים לחיות.....אל תוציאי אותם כל כך מהר ....ותני להם משחקים וכל מני דברים שיחבבו אותך וידעו שאת בכלל לא מתכוונת לפגוע בהם.... אז כל מה שנשאר לי זה לאחל לך בהצלחה!!

למעלה