דררות שאלות ותשובות
|!

שחכתי דבר נוסף.

משה צדק כשהוא אמר שעקב מחלה ניתן לקבל צבע אחר על הציפור שאנשים יפרשו אותו כמוטציה, בדרך כלל מחלות בכבד משפיעות על צבע הנוצות.

mosnad

New member
אתה מנסה להיראות חכם - אבל....

האם קראת את ההסבר שלי (אגב, הוא נכון, מדוייק ומבוסס על עובדות מדעיות ולא על סיפורי סבתא)? לא כתבתי שיש בטבע דררות צבעוניות, אלא קיימות בטבע התכונות לכל הצבעים, אלא שמכיוון שהן בעיתיות (למשל בדררה שחיה על עצים - הירוק הוא צבע ההסוואה הטוב ביותר) ותוכים שאינם ירוקים לא שורדים עד לבגרות. אין לי כוח וסבלנות להתחיל להסביר לך את אותם הדברים לגבי כל התוכים האחרים שציינת, אבל בעיקרון אותו ההסבר נכון גם שם. אנא ממך, תפסיק לבלבל לאנשים את המוח, ותתייחס רק לדברים שאתה בקי בהם, כמו למשל מחירי התוכים בחנות שלך.

אוי באמת.

הסוואה? אולי זה נכון לגבי הדררות, אבל בוא תסביר לי את נושא הלורים, קאקדואים למשל השחורים , פרקיטים אוסטרלים ועוד.. אגב זה לא נכון שרשמת "שקיימות בטבע התכונות לכול הצבעים" בוא תסביר את טענתך על דררות בצבעים של וילוט, קובלט כחול, לסווינג צהוב וכו'.. למשל עם אתה מכיר את אבי ריבק גאון הדררות, מומחה גדול בעניני הדררות, הוא מנסה ליצור מוטציות חדשות ע''י זיווגים בין צבעים למשל לסווינג כחול ופסטל אפור, ולזווג את הצאצאים שלהם בינהם וכך לקבל דררות בעלי צבעים אחרים, וזאת כאשר אין להם את התכונות לצבעים האללו, כתוצאה מהעירבוב הגנטי, נוצר פגם גנטי, פגם זה יכול להתבטאות במספר מובנים כגון כנף עקומה, ציפורנים שגדלו הפוך וגם זה יוכל להיתבטאות בצבע מיוחד. כול אחד יכול לידבוק במה שהוא מבין, עם תיראה באתרים מלומדים בחו''ל על דררות בעיקר ועל הגנטיקה שלהם אתה תיראה שצדקתי, בקרוב האלה קישורים לאתרים הללו.

mosnad

New member
בוא נעשה חשבון פשוט

בבקשה תסביר לי מבחינה מתמטית את מה שכתבת: "שעם גם הזכר וגם הנקבה הם נשאים כחול אז כול הגוזלים יצאו כחול, במידה ורק הזכר נשא כחול והנקבה לא אז הגוזלים יצאו 50 אחוז כחולים ו 50 אחוז ירוקים נשאים כחול, במידה והנקבה היא הנשאית והזכר הוא הרגיל הגוזלים יצאו 25 % ירוקים נשאים כחול וכול השאר ירוקים רגילים לא נשאים." מי מהצבעים ירוק/כחול הוא דומיננטי? איך מסתדרים האחוזים שלך? תודה על תשובתך המלומדת.

mosnad

New member
הסבר בבקשה....

מה לא בדיוק? (לא בידיוק אלא בדיוק)

174M4R

New member
מתחיל לחפש דררות ירוקות עובדות.

בזמן הקרוב אני מתחיל לחפש זוג דררות ירוקות עובדות בתקווה שהגוזל של התוכונית יצא מהתא ואז אני אוכל לשים שם את הזוג דררות. אז מי שיודע על מישהו שמוכר זוג דררות ירוקות עובדות שיפנה אליי באייסיקיו או במסנג'ר. אייסיקיו: 161268890 מסנג'ר: [email protected]

למעלה